Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Canım benimde buğün kontrolüm vardı rahim kalınlığı ölçüldü doktor gayet iyi dedi bencede sen nar suyu iç çünkü bende sabah akşam olacak şekilde nar suyu içtim ben elde sıkmadım şu %100 nar suyu yazan meyve suları var ya benim kullandığım bi marka vardı onu içtim allah izin verirse cumartesi günü transferim olacak

aa gözünüz aydın. İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan. Siz tecrübelenin sonra bana aktarırsınız inşallah :) Ben de bugün gittim doktora. Sanırım dün adet oldum yani emin olamadım çünkü 15 gündür kanamam vardı ve dün biraz artınca dedim ki adet oldun, hemen Bahçeciyi ara randevunu al :) Yarın femaraya başlayacağım ve tabi ki nar suyunu da içmeye devam ediyorum. Allahtan narın tam zamanı. Bol bol alıp sıkıyorum. 10 gün sonra bakılacak rahim kalınlığına. Bakalım ne olacak çok heyecanlıyım şimdiden.

mrb Kizlar Bahceci de transferden sonra 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi bide sürgü veriolar mi kaldırıolar mi hemen tuvalet için

Slm arkadaşlar ya birşey soracağım ben jeli kullandığım dan beri hafif leke oluyor çubuk ta bu jeli kullanıp ta böyle olan varmı

Kızlar progesteron iğnesi verdi mi Zeki hoca transferi yakın zamanda olan kim var benim ctesi olckmış

Ya bende cumartesi den beri kullanıyorum bugün hastaneyi aradım Süreyya hanım normal dedi bilmiyorum korkuyorum bir aksilik çıkmasindan
Canim cironone jel mi . Ucunu kirararken dikkatli kır boyle sivrilik olmasin cizer tahriş yapiodur ondan oluyodu belki

Canim senin e2 değerin kaç çıktı

Canim senin e2 değerin kaç çıktı
Canım can tahlili verdim ordan işe geçtim sonucu telefonla söylediler ısrarla sordum değer nedir diye yanlış anlaşılmalara neden oluyor diye söylemiyoruz dediler sadece değerleriniz iyi sorun yok dediler sen öğrendin mi? Normal değerin kaç olması gerekiyormuş

250 gibi bi sonuç çıktı canım normalmis o ondan gectik ama rahim kalınlığı 7 ondan kaldık 1 ay daha ertelendi bn biliom öbür ay da de kist var diye ertelenir offf(

250 gibi bi sonuç çıktı canım normalmis o ondan gectik ama rahim kalınlığı 7 ondan kaldık 1 ay daha ertelendi bn biliom öbür ay da de kist var diye ertelenir offf(
Canım ben adetin 13. Günü kontrole gittiğimde rahim kalınlığı 12.75 çıkmıştı ama e2 yi bilmiyorum

Slm arkadaşlar bugün transfer im oldu saat 15 civarı iki embriyo transfer edildi birde transfer yapıldığı zaman e2 hormonunu birde diğer yaptığınız testleri size söyleyecek ler ( benim e2 hormonunu 140 çıkmış porogesteron hormonu 17 çıkmıs )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…