- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canım benimde buğün kontrolüm vardı rahim kalınlığı ölçüldü doktor gayet iyi dedi bencede sen nar suyu iç çünkü bende sabah akşam olacak şekilde nar suyu içtim ben elde sıkmadım şu %100 nar suyu yazan meyve suları var ya benim kullandığım bi marka vardı onu içtim allah izin verirse cumartesi günü transferim olacakÖyle yapıyorum canım. Narenciye sıkacağı aldık sırf bunun için :) İnşallah şifa olur bana. Bu hafta içi ben de giderim dra sanırım. Adetimin 2-3. günü gel demişti. Az kaldı adetime. Sen de içmiş miydin? Yoksa sadece climara flaster mi kullandın? Senin adına çok sevindim inan. İçimde bir his sanki bu ay benim de transferim olacak diyor. Bakalım artık.
aa gözünüz aydın. İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan. Siz tecrübelenin sonra bana aktarırsınız inşallah :) Ben de bugün gittim doktora. Sanırım dün adet oldum yani emin olamadım çünkü 15 gündür kanamam vardı ve dün biraz artınca dedim ki adet oldun, hemen Bahçeciyi ara randevunu al :) Yarın femaraya başlayacağım ve tabi ki nar suyunu da içmeye devam ediyorum. Allahtan narın tam zamanı. Bol bol alıp sıkıyorum. 10 gün sonra bakılacak rahim kalınlığına. Bakalım ne olacak çok heyecanlıyım şimdiden.Canım benimde buğün kontrolüm vardı rahim kalınlığı ölçüldü doktor gayet iyi dedi bencede sen nar suyu iç çünkü bende sabah akşam olacak şekilde nar suyu içtim ben elde sıkmadım şu %100 nar suyu yazan meyve suları var ya benim kullandığım bi marka vardı onu içtim allah izin verirse cumartesi günü transferim olacak
Canım aynı sorulat venim kafamda da var zaten transferin en kötü yanı o idrara sıkışık halmrb Kizlar Bahceci de transferden sonra 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi bide sürgü veriolar mi kaldırıolar mi hemen tuvalet için
Canım henüz kullanalı 2 gün oldu şuan için birşey yok ilerleyen zamanlarda olursa bilememSlm arkadaşlar ya birşey soracağım ben jeli kullandığım dan beri hafif leke oluyor çubuk ta bu jeli kullanıp ta böyle olan varmı
1 saat yatrıolar evet sürgü veriyolar cnmmrb Kizlar Bahceci de transferden sonra 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi bide sürgü veriolar mi kaldırıolar mi hemen tuvalet için
Ya bende cumartesi den beri kullanıyorum bugün hastaneyi aradım Süreyya hanım normal dedi bilmiyorum korkuyorum bir aksilik çıkmasindanCanım henüz kullanalı 2 gün oldu şuan için birşey yok ilerleyen zamanlarda olursa bilemem
İstesek daha fazla yatirmiolarmi1 saat yatrıolar evet sürgü veriyolar cnm
Yani başka hasta varsa bekletmeyebilirler ama daha fazla yatmanın çokta bir yararı olmaz bnce tutacaksa tutar ztn cnm psikolojik olarak rahatlamak lazımİstesek daha fazla yatirmiolarmi
Canim cironone jel mi . Ucunu kirararken dikkatli kır boyle sivrilik olmasin cizer tahriş yapiodur ondan oluyodu belkiYa bende cumartesi den beri kullanıyorum bugün hastaneyi aradım Süreyya hanım normal dedi bilmiyorum korkuyorum bir aksilik çıkmasindan
Bende daha dikkatli kullanıyorum yarın transfer im olcak bana dua edin Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasinCanim cironone jel mi . Ucunu kirararken dikkatli kır boyle sivrilik olmasin cizer tahriş yapiodur ondan oluyodu belki
Canim senin e2 değerin kaç çıktıCanım benimde buğün kontrolüm vardı rahim kalınlığı ölçüldü doktor gayet iyi dedi bencede sen nar suyu iç çünkü bende sabah akşam olacak şekilde nar suyu içtim ben elde sıkmadım şu %100 nar suyu yazan meyve suları var ya benim kullandığım bi marka vardı onu içtim allah izin verirse cumartesi günü transferim olacak
Canım can tahlili verdim ordan işe geçtim sonucu telefonla söylediler ısrarla sordum değer nedir diye yanlış anlaşılmalara neden oluyor diye söylemiyoruz dediler sadece değerleriniz iyi sorun yok dediler sen öğrendin mi? Normal değerin kaç olması gerekiyormuşCanim senin e2 değerin kaç çıktı
250 gibi bi sonuç çıktı canım normalmis o ondan gectik ama rahim kalınlığı 7 ondan kaldık 1 ay daha ertelendiCanım can tahlili verdim ordan işe geçtim sonucu telefonla söylediler ısrarla sordum değer nedir diye yanlış anlaşılmalara neden oluyor diye söylemiyoruz dediler sadece değerleriniz iyi sorun yok dediler sen öğrendin mi? Normal değerin kaç olması gerekiyormuş
Yok canım bana da vermedi ayrıca bende cumartesi günü transfer olacamKızlar progesteron iğnesi verdi mi Zeki hoca transferi yakın zamanda olan kim var benim ctesi olckmış
Canım ben adetin 13. Günü kontrole gittiğimde rahim kalınlığı 12.75 çıkmıştı ama e2 yi bilmiyorum250 gibi bi sonuç çıktı canım normalmis o ondan gectik ama rahim kalınlığı 7 ondan kaldık 1 ay daha ertelendibn biliom öbür ay da de kist var diye ertelenir offf (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?