- 24 Mart 2016
- 114
- 22
- 98
- 31
O kadar imkanimiz yok aslinda. Ama sizin bir bilginiz varsa bu sekilde olan hastalara nasil bir tedavi izleniyor.Canım bu konuda imkanınız varsa İstanbul’da Celalettin Peru var ona bir danışın derim İnstagram hesabıda var bu konuda çok başarılı
Nasil bir tedavi gordunuz hangi ilaclari kullandiniz. Tese de kac tane sperm cikti. Kusura bakmayin cok sordum belki ama gercekten bilgim cok azdi
Canim bnm durumum seninle aynıydı o kadar tedavi gördük artma olmadi aynı sizin gibi 1 2 tane cikiodu testlerde tese ameliyatı ile bulundu üzülmeyin eğer normalde çıktıysa 1 2 tane tese ameliyatında daha cok çıkar zor bi ameliyat değil hemen ayağa kalkar
Canim kaç tane çıktığını soylemedi ler ama içerde baya var deMisti dr hatta bi cogunu da dondurdu eğer dışarı bi tane de olsa çıkış varsa içerde vardır üzülmeyin tese ye hiç bi ilaç kullanmadan girmisti ama çıktı biz daha once ilac tedavisi uygulandi ama ise yaramadi çok şükür ki tese de ciktiNasil bir tedavi gordunuz hangi ilaclari kullandiniz. Tese de kac tane sperm cikti. Kusura bakmayin cok sordum belki ama gercekten bilgim cok az
MAŞALLAH. ALLAH kucagina sag salim almayi nasip etsin INSALLAH. Hamilesiniz sanirim. Cok tesekkur edrrim cevaplariniz icin. Cok umutlandim ALLAHIM bizi de sevindirsin tum isteyenleri de. Ilk yaptirdiginiz da tuttu mu yoksa tekrarlayarak mi tuttu bebisinizCanim kaç tane çıktığını soylemedi ler ama içerde baya var deMisti dr hatta bi cogunu da dondurdu eğer dışarı bi tane de olsa çıkış varsa içerde vardır üzülmeyin tese ye hiç bi ilaç kullanmadan girmisti ama çıktı biz daha once ilac tedavisi uygulandi ama ise yaramadi çok şükür ki tese de cikti
Canim dunden beri cevap bekliyordum sizden musait degilsiniz galiba. Musait oldugunuzda ozelden bir kac sey sorabilir miyim ? ( TÜP bebek ile ilgili )Canim kaç tane çıktığını soylemedi ler ama içerde baya var deMisti dr hatta bi cogunu da dondurdu eğer dışarı bi tane de olsa çıkış varsa içerde vardır üzülmeyin tese ye hiç bi ilaç kullanmadan girmisti ama çıktı biz daha once ilac tedavisi uygulandi ama ise yaramadi çok şükür ki tese de cikti
Ozelden yazdım canımCanim dunden beri cevap bekliyordum sizden musait degilsiniz galiba. Musait oldugunuzda ozelden bir kac sey sorabilir miyim ? ( TÜP bebek ile ilgili )
Canim sikma canini INSALLAH bir sikinti olmaz. Keske doktora soyleseydin bir sikinti olur mu diye.kızlar kafam çok karışık. Benim iki tane donmuş embriyom vardı ikisini birlikte dondurmuşlar. 1 tanesini çözdürürken diğerini de çözdürmüşler çünkü birlikte dondurdukları için böyle olmuş ve biri transfer oldu diğeri tekrar donduruldu. Zaten 5. gün embriyosuydu hadi 3. gün falan olsaydı çok takmazdım ama gelebileceği son noktaya gelmiş. Zarar görmüş müdür bilemiyorum. Belki saçma bir örnek olacak ama dondurucudan bir şey çıkardığımız zaman tekrar dondurmayın diyorlar mesela. Kafam çok karışık. Hemen transfer düşünmüyorum zaten ama bu konu beni düşündürüyor. Başına böyle bişey gelen oldu mu?
Transfer sırasında söylediler ben de açıkçası düşünmek istemedim. O an olumlu düşünmek zorunda hissettim kendimi sonra da gitmedim zaten. Ama gidince mutlaka soracağım.Canim sikma canini INSALLAH bir sikinti olmaz. Keske doktora soyleseydin bir sikinti olur mu diye.
Bugündü ama malesef açan olmadı ve ben yarın gitmek istiyorum acaba verirler mi en baştan moralim bozuldu ulasilamayan bir sürü numara vermişler bana bir deAdet olunca arıyorsun canım onlar ertesi güne ya da bir sonraki güne randevunu veriyorlar.
Sağ ol canım öyle yapayım sonuçta gün değişebiliyor bugüne denk geldi umarım yarın verirler çok teşekkür ederim yardımın icincanım bugün pazar olduğu için kapalıdır ama yarın sabah erkenden ararsan aynı güne bile verebilirler. Merak etme. Hadi hayırlı olsun canım.
Canim eger tedaviye baslayacaksan. Adetine 3-4 gun kala git gorus zaten sana adetinin 2. Gunu gel baslayacaz diyeceklerRandevu almak için birkaç gün önceden mi almak gerekiyor zeki beyden gitmek istediğim gün vermezler mi acaba tedaviye başlayacağım ben de
Canım gittim görüştüm ara dediler adet olunca ve bugün oldum ama aradım tabi kapalı inşallah yarın randevu verirler bana gerildim simdidenCanim eger tedaviye baslayacaksan. Adetine 3-4 gun kala git gorus zaten sana adetinin 2. Gunu gel baslayacaz diyecekler
Yarin ararsan Gel baslayalim derller INSALLAH. Gerilme ya cok guzel hissetmen llazim kendini kii iyi gecsin her seyCanım gittim görüştüm ara dediler adet olunca ve bugün oldum ama aradım tabi kapalı inşallah yarın randevu verirler bana gerildim simdiden
Doğru söylüyorsun canım ama ne bileyim korkuyorum süreçten ignelerden falanYarin ararsan Gel baslayalim derller INSALLAH. Gerilme ya cok guzel hissetmen llazim kendini kii iyi gecsin her sey
Gittim canım bugün şükür başladık gonal f 225 uniteyle yoğundu çok bekle bekle bi hal oldum@glmserser canım naptın gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?