Merhaba banada sana bi benzer bi uygulama yaptılar. 3 tane embriyom kalmıştı bi tane embriyo transfer ettiler geri kalanı çözdürdüler izlemeye devam edecez dediler 5 . Güne ulaşmaları lazım dediler transfer sonrası ağlamaktan kendimi heder ettim embriyoluk geldi ve şok oldu beni o halde görünce umudum kesilmişti geri kalanlardan değişik bi uygulama gerçektenkızlar kafam çok karışık. Benim iki tane donmuş embriyom vardı ikisini birlikte dondurmuşlar. 1 tanesini çözdürürken diğerini de çözdürmüşler çünkü birlikte dondurdukları için böyle olmuş ve biri transfer oldu diğeri tekrar donduruldu. Zaten 5. gün embriyosuydu hadi 3. gün falan olsaydı çok takmazdım ama gelebileceği son noktaya gelmiş. Zarar görmüş müdür bilemiyorum. Belki saçma bir örnek olacak ama dondurucudan bir şey çıkardığımız zaman tekrar dondurmayın diyorlar mesela. Kafam çok karışık. Hemen transfer düşünmüyorum zaten ama bu konu beni düşündürüyor. Başına böyle bişey gelen oldu mu?
Aynen benimde tranaferimin 8.gunu öylece sap gibi bekliyorum.Siz nerde transfer oldunuz kac embriyoBende hiç belirti yok transferimin 8 günü böyle olup hamile kalanlar oldu mu acaba
3. Gün embriyosu 8 hücreli tek embriyo transfer ettiler bahçeçide oldum bende ve ilk denemem rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAynen benimde tranaferimin 8.gunu öylece sap gibi bekliyorum.Siz nerde transfer oldunuz kac embriyo
Insallah olumlu sonuç alırsın canım progesteron iğnesi mi verdiler sana yoksa fitil mi ben artık iğne istemiyorum3. Gün embriyosu 8 hücreli tek embriyo transfer ettiler bahçeçide oldum bende ve ilk denemem rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin canım sende aynı şekilde inşallah olumlu sonuç alırsın.clinune jel ve estorfrem kullanıyorum sadece iğne yok şükür bende hiçInsallah olumlu sonuç alırsın canım progesteron iğnesi mi verdiler sana yoksa fitil mi ben artık iğne istemiyorum
Bişey soracaktım crinonejel en başlarda çok kolay kullanıyordum ama bu son zamanlarda afedersiniz vajinayi zorluyor ilacın etkisinden kalinlasti mi anlamadimAmin canım sende aynı şekilde inşallah olumlu sonuç alırsın.clinune jel ve estorfrem kullanıyorum sadece iğne yok şükür bende hiç
Canım o başını çıkarırken biraz jel dışarıya çıkıyor onu tüm kısma sürersen daha kolay olacaktır. Benimde bazı zamanlar dediğin gibi oluyor jellerin içerde birikmesinden kaynaklı olabilir ama dediğim gibi yaparsan tahriş daha aza inerBişey soracaktım crinonejel en başlarda çok kolay kullanıyordum ama bu son zamanlarda afedersiniz vajinayi zorluyor ilacın etkisinden kalinlasti mi anlamadim
Hayır canım test günüm yarın o yüzden yarını beklicemBugün test yaptin miSerp208
Olmadi arada hafif batmalar oluyor.insallah iyiye isarettirKızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç
Amin canım inşallah sen ne yaptın?Olmadi arada hafif batmalar oluyor.insallah iyiye isarettir
Hayırlısı inşallah ikimizde pozitif ile dönerizYarin alacam sonucu
İnşallah pozitif aldınız sonucu?bizi haberdar edin lütfen ben de Zeki akkum danyaptım salı günü ünşallah tutmuşturKızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç
Zeki bey çok iyi bi doktordur ilgili olduğunu çok duydum inşallah bebeklerin tutunmuştur kaç tane transfer ettiler canımİnşallah pozitif aldınız sonucu?bizi haberdar edin lütfen ben de Zeki akkum danyaptım salı günü ünşallah tutmuştur
Canım 2 dondurulmuş transfer edildiZeki bey çok iyi bi doktordur ilgili olduğunu çok duydum inşallah bebeklerin tutunmuştur kaç tane transfer ettiler canım
Hayırlısı olsun canım inşallah tutunur bebeklerinCanım 2 dondurulmuş transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?