Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

yükselmiştir yükselmiştir inşallah benm arkadaşım da tüp bebekte test günğnde 50 ile başlamıştı imdi bebeği 1 yaşını doldurdu :)
kaçıncı gün embriyosuydu canım? İnşallah benimde sağlıklı bir evladım olur. Böyle şeyleri duymaya çok ihtiyacım var bu ara.

Yok canım olur mu öyle şey. Ben de sürekli soruyorum burası onun için var. Bence tedavinin en zor kısmı transfer sonrası süreç. Beklemek o kadar zor geldi ki bana anlatamam. Günlerin bu kadar uzun olduğunu yeni fark ettim :). İğnelere falan çabucak alışıyorsun hiç merak etme.

oy içim rahatladı biraz ya benm canım o kadar tatlı ki malesef kan vermeye bile yeni alıştım ben hep kaçarım iğneden transfer sonrası dediğin gibi zor olur ama ben fazla rapor almadan işe başlarım öyle geçer diye düşünüyorum ama süreç ne gösterir bilemem tabi

transferdeden beri ve halla kulaniyum 12. Haftaya kadadr kulanacam hap seklinde . Climerada kalp atisina kadr yani 6. Haftaya kadar kullandim jelde galiba 12. Haftaya kadar devam edcm
Çok teşekkür ederim canım cevabın içîn. Sabah 2 akşam 2 mi kullanıyorsun?

Darısı benim ve isteyen herkese olsun.Rabbim ol dese hemen oluverir.ben o kadar karamsar oldum ki.dünyam başına yıkıldı adeta.dun istanbuldan bir doktorla konustum bana hic ugrasma sen erken menapoza girdiysen asla cocugun olmaz dedi bana en yakın yer diyarbakır.ilk fırsatta zeki hocaya görünmek istiyorum.çok zor bir bakayım FSH yüksek AMH düşük.yarım rahim.hepsi yetmezmiş gibi bide erken menapoz cikti off off

canm benm arkadaşın da yumurtaları bitmek üzereydi tüp bebek yaptı tutmadı sonra da kendi kendine hamile kaldı doktor bu tamamen mucize demiş şuan 7 aylık.. umudunu hiç kaybetme

Allah ol der ve olur ümidinizi kaybetmeyin tedavinizi olun Allah a tevekkül edin

canm benm arkadaşın da yumurtaları bitmek üzereydi tüp bebek yaptı tutmadı sonra da kendi kendine hamile kaldı doktor bu tamamen mucize demiş şuan 7 aylık.. umudunu hiç kaybetme
Allah büyük.Ben inanıyorum olacağına ve ilk isim benim dünyamı yıkan o doktoru aramak olacak.evde bazı kürler kullanıyorum soğan suyu içiyorum.saracoglundan ilaç sipariş ettim.dualar okuyorum.ilk adetimde urfadan diyarbakır gelecem kismetse.Rabbim anne olmak isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin inşaallah.

Allah ol der ve olur ümidinizi kaybetmeyin tedavinizi olun Allah a tevekkül edin
Inşallah arkadaşım teşekkür ederim.sakin olmaya çalışıyorum.dün 3 yasindaki yeğenim bizdeydi hala senin bebeğin nerde diyor.Görumceler biz ne zaman hala olacaz diyor kaynana ayrı dert.benim derdim bana yetmezmiş gibi bi de çevrenin baskısı çıktı.bazen evden disari cikasim yok.çoğu zaman bileydim hiç evlenmezdm bu adamcazin hayatını da karartmazdm benim yüzünden o da baba olamayacak diye düşünüyorum.

Esin sana boyke şeyler hissettirmiyosa sakin boyle düşünme dert ikinizin derdi sadece senin değil .kurban oldugum allah herkesi farklı şekilde siniyor belki eşini oyke seni boyle lütfen bu düşünce sadece olumsuzluk getirir sana canım onun bi vakti var gelecek allah a Sığın dua et inan bizde çok ağır bi vakaydik ben pko esimde hiç sperm yok tu düşün allah ol derse oluyo eşim ameliyat oldu ne badireler atlattı hiç kolay olmadı bizim için .bnm yumurtaları toplandı çıktım narkoz un etkisinde yim hemşire demez mi sperm yok diye beynim den vuruldum o halde ayağa kalkıp eşimin yanına gitmek istedim yanlız birakmak istemedim neler çektik neler sonunda ameliyatla bulundu çok şükür allaha .canım kimseyi kafaya takma o bebis bir gün gelecek allahın izini ile.seni uzenle muhattap olma

Bende bugün n transfer kontrolü için gittim Rahim yeteri kadar kalınlaşmamış cilmara bant ekledi iki adet canım sıkıldı cuma kontrol tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…