Insallah canim benim darisi basimizaGerçekten çok doğru, doğruları konuşan herşeyin doğrusunu anlatan bir doktor. Bahçeci Grubu zaten alanında 1 numara ben güzel sonuç aldım umarım sizde evinize mutlu dönersiniz. Benim de ön yargılarım vardı ama kliniğe gidince herşeyi anlıyor insan.
biz cuma günü gittik:)bugün 4.gün iğnemi vuruluyorum ben memnun kaldım şimdilik sıkıntı yok:)Bu ay zeki beyde baslayacak olan varmi ?
ben başladım canım hayırlısıBu ay zeki beyde baslayacak olan varmi ?
Hadi hayirli olsun insallahben başladım canım hayırlısı
Doktorunun ne dedigi onemli birsey demedimi iyi yada kotu ama tek yumurta ile hamile kalanlar var sayisi degil kalitesi onemli bildigim kadariyla o yuzden iyi yada kotu demek yanlis olur sanirim canimKızlar bugün kontrole gittim 7 yumurta olgunlaşmış Cuma tekrar gideceğim kontrole 7 yumurta iyi mi sizce
Doktorum normal dedi şükür bakalım hayırlısıDoktorunun ne dedigi onemli birsey demedimi iyi yada kotu ama tek yumurta ile hamile kalanlar var sayisi degil kalitesi onemli bildigim kadariyla o yuzden iyi yada kotu demek yanlis olur sanirim canim
Sana ikitane iyi emriyo lazım canım bitane simdi birtanede sonrası için inşallah bir kız biri erkek olsun sağlık la kucağına al yeterDoktorum normal dedi şükür bakalım hayırlısı
ilahi merveyakup :)vallahi bi taneyi doğurayımda ikinciye Allah kerim:)Sana ikitane iyi emriyo lazım canım bitane simdi birtanede sonrası için inşallah bir kız biri erkek olsun sağlık la kucağına al yeter
Biz ikitane istiyoruz ve diliyoruz inşaallahilahi merveyakup :)vallahi bi taneyi doğurayımda ikinciye Allah kerim:)
Herşeyin hayırlısı canım çocuğundaBiz ikitane istiyoruz ve diliyoruz inşaallah
İnşallah canım Allah senin le olsun inşallah bizede haber ver mutlakaMoralim çok bozuk yaa ınsllh hayırlı bir alabilirim yarın
İnşallah canım Allah senin le olsun inşallah bizede haber ver mutlaka
Hadi hayırlısı Allah yardimcin olsun inşallah nasıpten ötesi yok maalesef çok takılmaAradılar canım 1 tane yumurtam kalmış 2. kalite 1 gün daha bekleticez dediler yarın yine haber verecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?