insallah yarına kalıp transfer yapılır canmAradılar canım 1 tane yumurtam kalmış 2. kalite 1 gün daha bekleticez dediler yarın yine haber verecekler...
Canm suan ne durumdasın olumlu sonuç alabildin miMrb ben de zeki beyde tedavi görüyorum bu benim ilk tüp bebek denemem yumurta toplama işleminden sonra 3. Gun aradılar ve yumurtalarımın kalitesiz olduğunu soylediler fakat zeki bey yumurtaların 2 gün daha bekletilmesini söylemiş yarın tekrar bilgi vericeklermis sizce olumlu bir sonuç alma ihtimalim var mıdır böyle bir durum yaşayan var mı icinizde
Hadi hayırlısı güzel haberlerinide verirsin bende pazartesi oldum evde dinleniyorumbugün transfer oldu bakalım hayırlısı:)
inşallah bakalım rahat olmaya çalışıyorum işyerinden de izin alacağım stres yapmayayım diye:)Hadi hayırlısı güzel haberlerinide verirsin bende pazartesi oldum evde dinleniyorum
Aynen bende biraz endişeliyiminşallah bakalım rahat olmaya çalışıyorum işyerinden de izin alacağım stres yapmayayım diye:)
vallahi benim ilk denemem ama insanı bu bile yıpratıyor bakalım hayırlısı:)olursa Allahtan olmazsa eşim bi dahaki denemeyi ertelemeyi düşünüyoruzAynen bende biraz endişeliyim
İnşallah tutar herşeyin hayırlısı canımvallahi benim ilk denemem ama insanı bu bile yıpratıyor bakalım hayırlısı:)olursa Allahtan olmazsa eşim bi dahaki denemeyi ertelemeyi düşünüyoruz
Canm suan ne durumdasın olumlu sonuç alabildin mi
Üzülme tabiki böyle olmaz inşallah doktid sana mantıklı açıklama yapacaktirMaalesef olmadi kaliteli embriyom olmamis canım tedavim yarim kaldi onumuzdeki hafta doktorumla gorusmeye gidicez korkuyorum acaba bundan sonraki denemelerde de hep boyle mi olur
Üzülme canm insallaahh rabbim daha fazla bekletmeden normal yolla verir.bundan sonra tabi ki böyle olmaz doktorun gerekli önlemleri alacaktirMaalesef olmadi kaliteli embriyom olmamis canım tedavim yarim kaldi onumuzdeki hafta doktorumla gorusmeye gidicez korkuyorum acaba bundan sonraki denemelerde de hep boyle mi olur
benim 6 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi döllenmedi 1 tanesi döllendi 1 tane yumurtanın da durumu belli değil takipte..dün zaten döllenen 1 yumurta transfer edildi bekliyorum bakalımInşallah sizlerinki olumlu sonuçlanır Rabbim hayırlı evlatlar versin inş sizin kaç yumurtanız olmustu kaç tane transfer ettiler
benim 6 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi döllenmedi 1 tanesi döllendi 1 tane yumurtanın da durumu belli değil takipte..dün zaten döllenen 1 yumurta transfer edildi bekliyorum bakalım
Taze tiransfer mi oldubenim 6 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi döllenmedi 1 tanesi döllendi 1 tane yumurtanın da durumu belli değil takipte..dün zaten döllenen 1 yumurta transfer edildi bekliyorum bakalım
evet 3.gün embriyosu.. takipte olan yumurtanın durumuyla alakalı da dün aradılar istenilen kaliteye ulaşmamış tek umudum bu transfer edilen yumurta hayırlısı artık:)Taze tiransfer mi oldu
Allah'ın izniyle tutar inşallah yaevet 3.gün embriyosu.. takipte olan yumurtanın durumuyla alakalı da dün aradılar istenilen kaliteye ulaşmamış tek umudum bu transfer edilen yumurta hayırlısı artık:)
amin canımAllah'ın izniyle tutar inşallah ya
Hayirli olsun canm inşallah sımsıkı tutunur sanaevet 3.gün embriyosu.. takipte olan yumurtanın durumuyla alakalı da dün aradılar istenilen kaliteye ulaşmamış tek umudum bu transfer edilen yumurta hayırlısı artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?