Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

kızlar bana uzun prokol yapılacak. amh 0.54 ben de bal polen arı sütü ve propolis karışımı sipariş verdim tedaviden önce kullanmaya başlayacam. bu karışımı kullanıp faydasını gören var mı

Canm suan ne durumdasın olumlu sonuç alabildin mi

Inşallah sizlerinki olumlu sonuçlanır Rabbim hayırlı evlatlar versin inş sizin kaç yumurtanız olmustu kaç tane transfer ettiler

Maalesef olmadi kaliteli embriyom olmamis canım tedavim yarim kaldi onumuzdeki hafta doktorumla gorusmeye gidicez korkuyorum acaba bundan sonraki denemelerde de hep boyle mi olur
Üzülme canm insallaahh rabbim daha fazla bekletmeden normal yolla verir.bundan sonra tabi ki böyle olmaz doktorun gerekli önlemleri alacaktir

Inşallah sizlerinki olumlu sonuçlanır Rabbim hayırlı evlatlar versin inş sizin kaç yumurtanız olmustu kaç tane transfer ettiler
benim 6 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi döllenmedi 1 tanesi döllendi 1 tane yumurtanın da durumu belli değil takipte..dün zaten döllenen 1 yumurta transfer edildi bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…