Canım 3 gün önce esimin sperm sayısında düzelme olduğunu gördük. Ve bu tedaviyi en sona bırakacağız bi kaç ay daha bekliycez
Ben Zeki beyde geçen yıl tüp Bebek yaptım 17 haftalih erken doğum dan kaybettim
Amin inşallahhhhhh ayyy çok heyecanlıyımGüzel sonuçlarını alalım InşAllah bizde tedavimizi olduk yüzümüz güldüsizlerin de gülmesini dilerim
Birde şuan geçen yıl gibi ilaç vermiyor herhalde nasil kullanıyorsunuz ilaç dozunu tiransfer sonrası
Ben bugün oradaydımMrb kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum inşallah var mı şu an tedavi olan arkadaşlar
benim biteli çok oldu canım ama güzel bir süreç merkez güzel inşallah olumlu olur senin için :)Mrb kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum inşallah var mı şu an tedavi olan arkadaşlar
Ne aşamada sın canimbenim biteli çok oldu canım ama güzel bir süreç merkez güzel inşallah olumlu olur senin için :)
Canım ben tüp yaptım ilaçları kullandım 11 yumurta oluştu, 9tanesi sağlam alındı 6.güne 2tane kaldı donduruldu polip oluştu rahimde tedavi sırasında o yüzden ameliyat olmam gerekiyordu. Ameliyatı taşınma falan dolayısı ile erteledim tam ameliyat olacağım Ay adetimi beklerken kendiliğimden hamile kaldım :) bebişlerim merkezde bekliyorlar ddonmus halde. İnşallah önce bu sağlıkla gelsin sonra zamanla onları transfer etmeyi düşünüyorum çünkü 4yıla yakındır evlat sahibi olmayı bekliyordum. Rabbim sana da kolay yoldan nasib etsin.Ne aşamada sın canim
Ay cok güzel Allah kucağına da almayi nasip etsin inşallah canımCanım ben tüp yaptım ilaçları kullandım 11 yumurta oluştu, 9tanesi sağlam alındı 6.güne 2tane kaldı donduruldu polip oluştu rahimde tedavi sırasında o yüzden ameliyat olmam gerekiyordu. Ameliyatı taşınma falan dolayısı ile erteledim tam ameliyat olacağım Ay adetimi beklerken kendiliğimden hamile kaldım :) bebişlerim merkezde bekliyorlar ddonmus halde. İnşallah önce bu sağlıkla gelsin sonra zamanla onları transfer etmeyi düşünüyorum çünkü 4yıla yakındır evlat sahibi olmayı bekliyordum. Rabbim sana da kolay yoldan nasib etsin.
Ben neden polip çıktı neden ameliyat olmam gerekiyor derken, rabbimin başka bir planı varmış çok şükür..
Amin çok teşekkür ederim canım, sanada en kısa zamanda nasib olsun inşallah:*Ay cok güzel Allah kucağına da almayi nasip etsin inşallah canım
Ben estrofeme başladım canım ikimci tiransfer hazırlanıyorum dondurulmuşmerhaba herkese ben insallah 4. denememi zeki akkumla yapacam suan benim tedavi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?