Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Bugün kontrol vardı 4 tane yumurta oluşmuş. Uzun protokol uygulandığı için toplama günü birkaç tane daha fazla olabilir dedi. Çok şükür süreç şuan güzel ilerliyor

Kızlar bana çok acil hemşirelerin numarası lazım olan var mı acaba bana atabilir misiniz

Arkadaşlar aklınızda bulunsun bahçeci telefonlarını aradığınız zaman saat 18 den sonra bazı doktorların numaralarını veriyor. Ben de güvenç soyadını hatırlamıyorum onu aradım. Hemşiresi çıktı. Sağol sun çok rahatlattı beni. Bazı ilaç firmaları dozu biraz fazla koyabiliyormuş. Bunun normal olduğunu söyledi. Çok rahatladım ben de...

Kızlar yarın yumurta toplamam yapılacak4tane yeterli büyüklükte 2tane de geriden geliyordu. İnşallah onlar da büyümüştür

Merhaba herkese hydrosalfix olup laporoskopi yaptıran var mı zeki beyde tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim teşekkürler

Merhaba herkese hydrosalfix olup laporoskopi yaptıran var mı zeki beyde tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim teşekkürler
Hayirli olsun tedavim canm. Benm de yumurta toplama yapildı histereskopi için bekliyorum. Sizin sorun ne acaba

Hayirli olsun tedavim canm. Benm de yumurta toplama yapildı histereskopi için bekliyorum. Sizin sorun ne acaba
Merhaba canim. Ben evlenmeden önce 3 kez apandisit ameliyatı geçirmiştim. Ondan kaynaklı sağda hydrosalfix (sıvı birikimi) olabileceği ve laporoskopi önerildi.ayrica polikistik overliyim. İlk 5 ay klomen ve oviteralla kullanıldı ilaçlara cevap alindi ovulasyon oldu ancak gebelik oluşmadı. Rahim filminde ilk doktorum birşey yok demişti ancak zeki bey ultrason muayenesinde farketti ve rahim filminde de sağ tüpte şişlik var eeei tüp bebek öncesi laporoskopi önerdi ancak ben çok kararsızım

Rabbim yardımcın olsun canm. Benm de dördüncü denemem. Zeki hocaya güveniyorum. Umarım biz de onda başarılı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…