Hadi hayırlısı inşallah canım ya hangi vitamin hapları acaba yazar mısın ben omepa Q10 kullanıyorum şuan150 gonal f 175 merionalla başlıyorum canm... Bir de vitamin hapları var tabi
Diofol omepaQ10 ve devit. Bunların üçünü kullanıyorum. İnşallah hayırlısıyla hepimiz pozitif sonuç alırızHadi hayırlısı inşallah canım ya hangi vitamin hapları acaba yazar mısın ben omepa Q10 kullanıyorum şuan
Insallah canim benim darisi basimiza
Sizin olmadı mıM Merveyakup hayirli olsun insallah senin ilk denemenmiydi
Ikinciye baslayamadim canim 20 gundur kanamam var sen ne durumdasinSizin olmadı mı
Ben yanlış hatırladım o zaman :) ben yaza kadar beklemedeyim canım vitamin takviye falan yaza başlayacağım ama benim doktorum Nisan'da çağırdı beni bana farklı yöntem uygulayacakmış bakalımIkinciye baslayamadim canim 20 gundur kanamam var sen ne durumdasin
Ikincimi senin ilkmiBen yanlış hatırladım o zaman :) ben yaza kadar beklemedeyim canım vitamin takviye falan yaza başlayacağım ama benim doktorum Nisan'da çağırdı beni bana farklı yöntem uygulayacakmış bakalım
Onlara ulaşmak mesele canım numaralarını vermediler bana da olsa yazardımKızlar bana çok acil hemşirelerin numarası lazım olan var mı acaba bana atabilir misiniz
Hayirli olsun tedavim canm. Benm de yumurta toplama yapildı histereskopi için bekliyorum. Sizin sorun ne acabaMerhaba herkese hydrosalfix olup laporoskopi yaptıran var mı zeki beyde tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim teşekkürler
Merhaba canim. Ben evlenmeden önce 3 kez apandisit ameliyatı geçirmiştim. Ondan kaynaklı sağda hydrosalfix (sıvı birikimi) olabileceği ve laporoskopi önerildi.ayrica polikistik overliyim. İlk 5 ay klomen ve oviteralla kullanıldı ilaçlara cevap alindi ovulasyon oldu ancak gebelik oluşmadı. Rahim filminde ilk doktorum birşey yok demişti ancak zeki bey ultrason muayenesinde farketti ve rahim filminde de sağ tüpte şişlik var eeei tüp bebek öncesi laporoskopi önerdi ancak ben çok kararsızımHayirli olsun tedavim canm. Benm de yumurta toplama yapildı histereskopi için bekliyorum. Sizin sorun ne acaba
Rabbim yardımcın olsun canm. Benm de dördüncü denemem. Zeki hocaya güveniyorum. Umarım biz de onda başarılı sonuçlar alırızMerhaba canim. Ben evlenmeden önce 3 kez apandisit ameliyatı geçirmiştim. Ondan kaynaklı sağda hydrosalfix (sıvı birikimi) olabileceği ve laporoskopi önerildi.ayrica polikistik overliyim. İlk 5 ay klomen ve oviteralla kullanıldı ilaçlara cevap alindi ovulasyon oldu ancak gebelik oluşmadı. Rahim filminde ilk doktorum birşey yok demişti ancak zeki bey ultrason muayenesinde farketti ve rahim filminde de sağ tüpte şişlik var eeei tüp bebek öncesi laporoskopi önerdi ancak ben çok kararsızım
Canım sizin sorun ne ve 3 denemeyi nerde yaptınızRabbim yardımcın olsun canm. Benm de dördüncü denemem. Zeki hocaya güveniyorum. Umarım biz de onda başarılı sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?