Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Musta yaşıyorum gelip gidiyorum senin neyin var kac yıllık evlisin

Musta yaşıyorum gelip gidiyorum senin neyin var kac yıllık evlisin
Ben Diyarbakır da yaşıyorum 6 yıllık evliyim 27 yaşındayim benim 1 tüpüm yok otekide yapışık yada tıkanık olmadi geçen yıl yaptık tuttu erken doğum oldu rahîm ağzı kısalık var şuan gene hamileyim 13 hafta da dikiş atılacak rahîm ağzına

Allah bağışlasın ınslalah sag salim kavuş yavruna Rabbım acısını göstermesin ınslalah

canım bende zeki beyin hastasıyım ben kesinlikle hem bahçecii hem zeki beyi tavsiye ederim.

Biz üç kezkyaptırdık hiçbirinden morfoloji sorunu var demedi kimse üstelik bubşekildeyken tüp bebek denenmemeliymiş bile ama biz üç kez denedik. İlki hata olabilirdi ama diğerlerinde bi test yapılabilirdi.
Merhaba uzun zaman sonra msjinizi okufum en son 2016 da konusmustuk benim esimdede morfoloji sorunu var ama morfoloji normal hamilelikte onemli tup bebbekte onemli degil onemli oldugunu hangi doktor soyledi bende cok proflarla gorustum suan ankarada tedavi goruyorum fsh dusmesini bekliyoruz 12 nin altina dusmeden tedaviye baslamam dedi sizin her tedaviye basladiginizda fsh kacti peki

Kızlar transferi gerçeleşip bekleme döneminde olan var mı. Benim 5. günüm bugün

ZEKİ BEYDEN MEMNUN MUSUN ? BİZDE HİÇ BİR SORUN OLMAMMASINA RAĞMEN OLMUYOR 5 YILLIK EVLİYİM BİRDE FİYAT NE KADAR ÖDEDİNİZ
Canm ben urfanın ilçesinden gidiş geliş yapıyorum. Yakıt hastane ve ilaçlar dahil 15 bin tuttu. Doktor da eğer doğuda oturuyorsan iyi. Ama batıya gitme şansın varsa kesinlikle oralara git

Canm ben urfanın ilçesinden gidiş geliş yapıyorum. Yakıt hastane ve ilaçlar dahil 15 bin tuttu. Doktor da eğer doğuda oturuyorsan iyi. Ama batıya gitme şansın varsa kesinlikle oralara git
Merhaba canım son iki cümleni pek anlamadım sakıncası yoksa birkaç soru soracam canım biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz bayramdan sonra bende gittiğim tüm doktorlar hiçbir sorun bulmadı eşimde de büyük bir problem görmediler sperm sayısı falan da gayet iyi ancak hızı biraz düşükmüş 4 yıldır düşünüyoruz olmadı acaba 15.000 tl kişiden kişiye göre değişir mı yoksa aşağı yukarı herkes mi bu paraya gözden çıkarmalı

Değişir canm. Onun içerisinde histereskopi ücreti de var. Ama fiyatlara zam gelmişti aşağı yukarı bu tutarda bir fiyat ödersiniz. İnfertiletede nasıl olduğunu inan bilmiyorum. Ama şunu rahat söyleyebilirim doğuda zeki hocadan gidebileceğini daha iyi bir doktor bulamazsın. Bence daha fazla zaman kaybetmeden hçdüşündüüğğn doktorlarla ön görüşmenin yap ve başla. Biliyorsun bizler için yaş çok önemli

Teşekkürederim cevap verdiğin için ben histeroskopi ameliyatı da oldum zaten keşke olmasaydım o acıya hiç değmezdi sorun da çıkmadı zaten

Teşekkürederim cevap verdiğin için ben histeroskopi ameliyatı da oldum zaten keşke olmasaydım o acıya hiç değmezdi sorun da çıkmadı zaten
Canm ben üç kere yaptırdım. Öyle düşünme bu defa da acaba sıkıntı var mıydı keşke yaptırsaydım derdin. Bu arada hocaya çok rahat ulaşabiliyorsunuz bugün onu gördüm. Kanamam oldu doktoru aradım hemen açıp korkma iğneni yaptır geçer dedi. Çok şükür şimdi iyiyim

canım fiyatlar sana uygulanacak tedaviye göre değişebilir bende zeki beyde tedavi oldum. Tüp bebek fiyatı 8000 bin tl muayene ödüyorsun bir kez. Sana başka seyler yapılırsa fiyatın değişir ilaçlar çok pahalanmış ama birde onlar var dışardan aldığın.

İyi akşamlar canım siz sadece merkeze mı 8000 tl verdiniz ilaç dahil değil miydi teşekkürler

Merhaba inan aynısını eşim de bana söylüyor. Aklımızda hep soru işareti olarak kalacaktı ve biz çaresizce o ameliyatı yaptıracaktık diyor.

canım hiçbir merkezde ilaçlar dahil değilki bahçecide de ben ilaçları eczaneden ekstra aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…