Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Merhabalar ben şimdiye kadar yanlış doktorlara gittim.şuan doktorumu buldum zeki hoca hayırlısıyla önümüzdeki ay başlıyacaz.üç tane negatif denemem oldu.iki tanesi hastane diye geçinen venividi 'de oldu.

Hadi hayırlısı inşallah

Bugüne kadar kendisi ve tüm çalışanlarına sürekli dua ettim. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Zor süreç arkadaşlar bende yaşadım biliyorum. Umarım hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz. ❤️:anneadayı:

Bugün yumurta toplama işlemim vardı.çok şükür iyi geçti.hayırlısı artık.bahcecinin çalışanları o kadar güzel yüzlü ve ilgililerki insan kendini güvende hissediyor.Allah hepsinden razı olsun.herkese tesviye ediyorum zeki akkumu.Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin .hepimiz birbirimize hayırlı haberleri veririz ınş.

Bugün yumurta toplama işlemim vardı.çok şükür iyi geçti.hayırlısı artık.bahcecinin çalışanları o kadar güzel yüzlü ve ilgililerki insan kendini güvende hissediyor.Allah hepsinden razı olsun.herkese tesviye ediyorum zeki akkumu.Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin .hepimiz birbirimize hayırlı haberleri veririz ınş.
Tedaviniz hayirli olsun darisi bize insallah bizde haziranda baslayacagiz bakalim

Yolun yarısı bitti desene . Artık güzel haberlerini paylaşırsın inşallah artık

Slmlar kızlar bende bahçeciye ve tabiki Sevgili Zeki Akkum hocama teşekkür etmek için yazmak istedim buraya. Şükürler olsun oğlumu kucağıma aldm. Rabbim isteyen herkese yaşatsn bu mutluluğu. Geçen sene bu vakitlerde kk^ya girip Zeki hocayı araştırıyodm, ramazan öncesi tedaviye başladık çok umutluydum çok şükür nasp oldu bize; umudunuzu sakın yitrmeyin. Şimdi tavsiye isteyen herkese Zeki Beye gitmeyi öneriyorm. Bu arada bizim sorunumz erkek infertilitesiydi (morfoloji bozukluğu vardı)

Maşallah sübhanalla canım Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah:) bende senin tavsiyenle zekı beyi seçtim. İnşallah bende kucağıma alırım yavrumu ve buraya senin gibi buraya yazarım sevincimi..

Yolun yarısı bitti desene . Artık güzel haberlerini paylaşırsın inşallah artık
Amin canim.sende saglikla kucagina alirsin ins.darisi basimiza.benim 5 denemem.digerleri hic bir sorun yokken sonuc negatif.cok yiprandik.o yuzden cok korkuyorum.ilk defa zeki hocada deniyorum.ins bu son olur hepimiz yavrumuzu kucagimiza aliriz.zor bir surec.Allah hepimizin yardimcisi olsun.bu Ramazan suyu hurmetine Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin.

Amin canim.sende saglikla kucagina alirsin ins.darisi basimiza.benim 5 denemem.digerleri hic bir sorun yokken sonuc negatif.cok yiprandik.o yuzden cok korkuyorum.ilk defa zeki hocada deniyorum.ins bu son olur hepimiz yavrumuzu kucagimiza aliriz.zor bir surec.Allah hepimizin yardimcisi olsun.bu Ramazan suyu hurmetine Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin.

Amin canım amin

Back
X