- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Zeki hoca o yöntemlerin kanıtlanmamış öneriler olduğunu düşünüyor ama sen illa ben istiyorum dersen yaparZeki hocada tedavide olan var mı şuan. Prp yöntemini kullanıyor mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeki hoca o yöntemlerin kanıtlanmamış öneriler olduğunu düşünüyor ama sen illa ben istiyorum dersen yaparZeki hocada tedavide olan var mı şuan. Prp yöntemini kullanıyor mu acaba
Daha önce konuştuğumuzda bana öyle demişti ama Bülent tıraş yöntemin işe yaradığını ve başarı elde ettiklerini söyledi.Zeki hoca o yöntemlerin kanıtlanmamış öneriler olduğunu düşünüyor ama sen illa ben istiyorum dersen yapar
canım daha önceki mesajımda da dediğim gibi eğer sen illa istiyorum dersen yapıyor. Bende serum tedavisi istedim işe yaramayan bir yöntem olduğunu söyledi bende olsun illa yaptırmak istiyorum ilerde keşke yaptırsaydım demek istemiyorum dedim o da anlayışlı karşıladı ne kadar da kendi istemesede serum tedavisinin uygulanmasında bana yardımcı oldu sende prp yöntemini isteye bilirsin evet o istemez ama yine de yapar yaniDaha önce konuştuğumuzda bana öyle demişti ama Bülent tıraş yöntemin işe yaradığını ve başarı elde ettiklerini söyledi.
Hoca gereksiz işlem olduğunu ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir başarısının olmadığını söyledi ayrıca zarar da verebilir dedi. Ben de ısrar etmedim. Yarın iğnelere başlayacam insallaahhcanım daha önceki mesajımda da dediğim gibi eğer sen illa istiyorum dersen yapıyor. Bende serum tedavisi istedim işe yaramayan bir yöntem olduğunu söyledi bende olsun illa yaptırmak istiyorum ilerde keşke yaptırsaydım demek istemiyorum dedim o da anlayışlı karşıladı ne kadar da kendi istemesede serum tedavisinin uygulanmasında bana yardımcı oldu sende prp yöntemini isteye bilirsin evet o istemez ama yine de yapar yani
Hayırlı olsun canm. Morfoloji hakkında bilgim yok ama tüp bebekte kaliteli yumurta ve sperm seçildiği için çok büyük sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olurKızlar bende Zeki hoca da başlamak istiyorum sorum şu eşimin Haziran ayındaki testinde morfoloji 2 çıkmıştı . Morfoloji sıkıntısı tüp bebekte engel mi yada böyle bir sorun olup bebek sahibi olanlar var mı
Gerçekten çok aklımı kurcalıyor morfoloji konusu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirimHayırlı olsun canm. Morfoloji hakkında bilgim yok ama tüp bebekte kaliteli yumurta ve sperm seçildiği için çok büyük sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur
Uygun sperm seçme yöntemini kullansın merkez sorun olmaz. Bize uygulanacak demişlerdi ama uygulamadılar çok başıboş bırakmayın orayı söyleyin iyice çünkü yalan söylüyorlarGerçekten çok aklımı kurcalıyor morfoloji konusu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim![]()
Var canım bizde de öyleydi ama şuan hamileyimKızlar bende Zeki hoca da başlamak istiyorum sorum şu eşimin Haziran ayındaki testinde morfoloji 2 çıkmıştı . Morfoloji sıkıntısı tüp bebekte engel mi yada böyle bir sorun olup bebek sahibi olanlar var mı
Canım zeki hocaya göre herşey kanıtlanmamış ama kaç kez tüp bebek yaptırırsan yaptır hep aynı şeyleri uyguluyor o yüzden sen inandığın işlemleri uygulamasını isteHoca gereksiz işlem olduğunu ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir başarısının olmadığını söyledi ayrıca zarar da verebilir dedi. Ben de ısrar etmedim. Yarın iğnelere başlayacam insallaahh
Ayy maşallah hamilesin çok sevindimVar canım bizde de öyleydi ama şuan hamileyim
Sağol canım allah razı olsun daha kontrole gitmedim kese felan görmedik inşallah rabbim o günleri de gösterirAyy maşallah hamilesin çok sevindim![]()
Merhabalar ben de zeki akkumun hastasıydım 2 kere denedik olmadı tek dediği şey kanıtlanmış değil kanıtlanmış değil dediği yöntemler bahçecinin diğer merkezlerinde yapılan şeylercanım daha önceki mesajımda da dediğim gibi eğer sen illa istiyorum dersen yapıyor. Bende serum tedavisi istedim işe yaramayan bir yöntem olduğunu söyledi bende olsun illa yaptırmak istiyorum ilerde keşke yaptırsaydım demek istemiyorum dedim o da anlayışlı karşıladı ne kadar da kendi istemesede serum tedavisinin uygulanmasında bana yardımcı oldu sende prp yöntemini isteye bilirsin evet o istemez ama yine de yapar yani
Morfolojiniz kaçtı acaba bide ben Elazığ’dan gidiş geliş yapcam nasipse zor olur mu yani sürekli kontrol oluyor muVar canım bizde de öyleydi ama şuan hamileyim
Ben de dün merkezdeydim bize de aynı şeyleri söyledi. Özellikle prp yönteminin kesinlikle kanıtlanmış sonucunun olmadığını ve zarar verebileceğini söyledi. Söyledikleri şu açıdan bana mantıklı geliyor. Söylediğimiz işlemleri yapıp para kazanabilir ama zararı olduğunu düşündüğü şeyleri yapmak istemiyor. Ben de araştırdım kesin başarısı yok ve yurt dışında bu işlem daha iyi koşullarda yapılıyor. Şuan bu işlemi en çok kullanan Bülent tıraş ve hastalarından başarıya ulaşan neredeyse hiç yok. Ama serum yöntemini tam olarak bilemiyorum. Bilgisi olan yaptıran arkadaşlar bizimle de paylaşsın lütfenMerhabalar ben de zeki akkumun hastasıydım 2 kere denedik olmadı tek dediği şey kanıtlanmış değil kanıtlanmış değil dediği yöntemler bahçecinin diğer merkezlerinde yapılan şeyler
Sana uygulanan serum tedavisi cd56 testi sonucunda mı uygulandı
Yok canım ben internette araştırdım benim önceki tüp bebeklerim hep kimyasal oluyordu kimyasal gebelik durumlarında serum uygulayan merkezler vardı ben tabi hocaya bunları anlatmadım sadece serım uygulanmasını istiyorum dedim her ne kadar başarıya bi etkisi olmasa bile ilerde keşke demek istemiyorum bide onu denemek istiyorum dedim o da tamam dedi ama hiç istemedi uygulanmasını yinede yaptırdım ben artık onun mu etkisi oldu yada vakti zamanı mı gelmişti bilemiyorumMerhabalar ben de zeki akkumun hastasıydım 2 kere denedik olmadı tek dediği şey kanıtlanmış değil kanıtlanmış değil dediği yöntemler bahçecinin diğer merkezlerinde yapılan şeyler
Sana uygulanan serum tedavisi cd56 testi sonucunda mı uygulandı
Canım prp bana da mantıklı gelmedi çünkü işlem yapılan yer en hassas noktamız ilerde telafisi mümkün olmayan bi hasar oluşabilir ama şu embriyonun genetiğine bakılıyor ya o mantıklı gelmişti bana yada rahmin ne zaman tutunacağının belirlendiği tedavi şekli bunlar yapılanilir şeylerBen de dün merkezdeydim bize de aynı şeyleri söyledi. Özellikle prp yönteminin kesinlikle kanıtlanmış sonucunun olmadığını ve zarar verebileceğini söyledi. Söyledikleri şu açıdan bana mantıklı geliyor. Söylediğimiz işlemleri yapıp para kazanabilir ama zararı olduğunu düşündüğü şeyleri yapmak istemiyor. Ben de araştırdım kesin başarısı yok ve yurt dışında bu işlem daha iyi koşullarda yapılıyor. Şuan bu işlemi en çok kullanan Bülent tıraş ve hastalarından başarıya ulaşan neredeyse hiç yok. Ama serum yöntemini tam olarak bilemiyorum. Bilgisi olan yaptıran arkadaşlar bizimle de paylaşsın lütfen
Canm serumu ne zaman kullandın. Bir de fiyatı nedir. Benim de 4. denemede tuttu ama maalesef 5+2 de düşük oldu. Serum tutunmaya mı yardımcı oluyorCanım prp bana da mantıklı gelmedi çünkü işlem yapılan yer en hassas noktamız ilerde telafisi mümkün olmayan bi hasar oluşabilir ama şu embriyonun genetiğine bakılıyor ya o mantıklı gelmişti bana yada rahmin ne zaman tutunacağının belirlendiği tedavi şekli bunlar yapılanilir şeyler
Evet era testini o zaman söylemiştim fix cümlesi kanıtlanmış değil... zaten neden olmadığına dair bir yol da göstermedi serum tedavisinde cd56 yı ölçüp öyle başlıyorlar serum un adı neydiCanım prp bana da mantıklı gelmedi çünkü işlem yapılan yer en hassas noktamız ilerde telafisi mümkün olmayan bi hasar oluşabilir ama şu embriyonun genetiğine bakılıyor ya o mantıklı gelmişti bana yada rahmin ne zaman tutunacağının belirlendiği tedavi şekli bunlar yapılanilir şeyler