Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım serumu transfer günü kullandım bi de bi hafta sonra kullandım valla canım tutunmaya yardımcı oldu mu olmadı mı bilmiyorumCanm serumu ne zaman kullandın. Bir de fiyatı nedir. Benim de 4. denemede tuttu ama maalesef 5+2 de düşük oldu. Serum tutunmaya mı yardımcı oluyor
aynen canım bir şey söylediğin zaman eline kağıdı kalemi oluyor yaz babam yaz o yazarken insan yoruluyor soru felan sorası da gelmiyor birde insanı aptal yerine koyuyor arkadaşım yazmadan anlat anlarız zaten ne o öyle ilk okul öğretmenleri gibi yazıyorda yazıyor ne zaman kontrole gitsek eşim diyor aman soru felan sorum deme yine yazı yazmaya bi başlarsa vallla yarım saatten önce çıkamayız diyor. :) Zaten o yazdıkça insan soracağı soruyu da unutuyorMerhabalar ben de zeki akkumun hastasıydım 2 kere denedik olmadı tek dediği şey kanıtlanmış değil kanıtlanmış değil dediği yöntemler bahçecinin diğer merkezlerinde yapılan şeyler
Sana uygulanan serum tedavisi cd56 testi sonucunda mı uygulandı
Ahah tam da benim hissettiklerimi yazmışsın canım zaten soru sorunca bozuluyor beyefendi ki sormasınlar diye yazıyor zaten yüzümüze bakmak içinaynen canım bir şey söylediğin zaman eline kağıdı kalemi oluyor yaz babam yaz o yazarken insan yoruluyor soru felan sorası da gelmiyor birde insanı aptal yerine koyuyor arkadaşım yazmadan anlat anlarız zaten ne o öyle ilk okul öğretmenleri gibi yazıyorda yazıyor ne zaman kontrole gitsek eşim diyor aman soru felan sorum deme yine yazı yazmaya bi başlarsa vallla yarım saatten önce çıkamayız diyor. :) Zaten o yazdıkça insan soracağı soruyu da unutuyor
Gerçekten öyle eve geldiğimde tonla yazılmış sayfaaynen canım bir şey söylediğin zaman eline kağıdı kalemi oluyor yaz babam yaz o yazarken insan yoruluyor soru felan sorası da gelmiyor birde insanı aptal yerine koyuyor arkadaşım yazmadan anlat anlarız zaten ne o öyle ilk okul öğretmenleri gibi yazıyorda yazıyor ne zaman kontrole gitsek eşim diyor aman soru felan sorum deme yine yazı yazmaya bi başlarsa vallla yarım saatten önce çıkamayız diyor. :) Zaten o yazdıkça insan soracağı soruyu da unutuyor
Canım bizede de 2idi morfoloji iki tane embriyomuz tuttu donduruldu bu bir engel değil zaten lazım olan bir kaç sperm onlarda en sağlıklı olanlarını seçiyorlar inşallah nasib olsun hepinize bebisler AminnnKızlar bende Zeki hoca da başlamak istiyorum sorum şu eşimin Haziran ayındaki testinde morfoloji 2 çıkmıştı . Morfoloji sıkıntısı tüp bebekte engel mi yada böyle bir sorun olup bebek sahibi olanlar var mı
Ya çok sevindim darısı başımıza inşallah peki tüp bebekte rahim filmi istiyorlar mı önceden çeksem miCanım bizede de 2idi morfoloji iki tane embriyomuz tuttu donduruldu bu bir engel değil zaten lazım olan bir kaç sperm onlarda en sağlıklı olanlarını seçiyorlar inşallah nasib olsun hepinize bebisler Aminnn![]()
Yok canım bana cd56 bakılmadıGerçekten öyle eve geldiğimde tonla yazılmış sayfagardnere göre bilmem ne
Cd56 I kaç çıkmıştı rahimden parça alınarak mı bakıldı
Kızlar bahcecinin 2019 fiyat listesi elinde olan var mi
Kızlar bahcecinin 2019 fiyat listesi elinde olan var mi
Cektirsen iyi olur canım, Yani orda istenen belgeler içinde var Garanti olsun diye, Sen cektirmezsen orda verebilirler ya da bir hastaneye yonlendirirler uğramamış olursun önceden çekilirse çünkü birazda ağrılı bir işlem seni etkileyebilir , çok konuştumYa çok sevindim darısı başımıza inşallah peki tüp bebekte rahim filmi istiyorlar mı önceden çeksem mi
Teşekkür ederimCektirsen iyi olur canım, Yani orda istenen belgeler içinde var Garanti olsun diye, Sen cektirmezsen orda verebilirler ya da bir hastaneye yonlendirirler uğramamış olursun önceden çekilirse çünkü birazda ağrılı bir işlem seni etkileyebilir , çok konuştumÖzetle önceden cekilmeni tavsiye ederim
![]()
Olabilir canım bence 2 gün daha bekleMerhaba kızlar. 2. tüp bebek tedavimi görüyorum. Transferimin 8. günü bugün. 3 gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Aklıma takılan bir durum var sizlere sormak istedim. Transfer esnasında embriyomun kalitesini söyledi embriyolog. Yanılmıyorsam 3BC gibi birşey söyledi. 5. gün embriyosu. Kalitesinden dolayı geç tutunma olabilir mi? Kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı? 3CB de olabilir bu arada.
Canım benimkilerde kalitesizdi ve tutundu sen ona takılmaMerhaba kızlar. 2. tüp bebek tedavimi görüyorum. Transferimin 8. günü bugün. 3 gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Aklıma takılan bir durum var sizlere sormak istedim. Transfer esnasında embriyomun kalitesini söyledi embriyolog. Yanılmıyorsam 3BC gibi birşey söyledi. 5. gün embriyosu. Kalitesinden dolayı geç tutunma olabilir mi? Kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı? 3CB de olabilir bu arada.
canım ne yaptın test yaptın mıYarın test günüm kızlar. Hiç umudum yok. İdrar testi hep tek çizgi. Tekrar başa dönmek ne zor. Dondurulmuş olsa bu kadar düşünmezdim.
Ben de onu merak ettim inşallah pozitiftircanım ne yaptın test yaptın mı