Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook geçmiş olsun ozaman umarım alçılar çıktığında sonuç yüz güldürücü olur :) bide sanırım fiyatı 4500-5000 arası . peki taksiy yapıyormu yoksa direk nakitmi alıyor ?

Umarım cnm sağol :) Fiyatlar kişiye göre değişiyor.Herkese uygulanacak işlem farklı sonuçta.Taksit yapıyor anlaşmalı kredi kartlarına ama fiyat artıyor taksitte.

bide senin saglık durumun nasıl, ameliyatın nasıl gecti

Çok şükür iyi geçti.Sağlığım yerinde hatta 4.günümde dışarı bile çıktım.Sadece narkoz bünyeme yaramadı.Ameliyatın ertesi günü yediklerim midemde durmayı reddetti.Ama 2.gün toparlandım.Çok fazla ağrı,şişlik,morluk olmadı.

senin burnunun durumu nasıldı ameliyat öncesi cok müdahale yapılması gerektı mi cünkü sislik falan az oldu dedinde

kusura bakma böyle sorguya ceker gibi oluyo ama tahmin edebilecegin gibi kafamda merak ettigim bircok sey var :))

Merak etme kusura bakma.Aynı dönemden geçerken soru yağmuruna tuttuğum arkadaşlar oldu.(Sanırım şu aralar tatildeler)Ne varsa çekinmeden sorabilirsin.Nasıl bana yardımcı oldularsa ben de sana olacağım.Bu sitenin olayı bu zatenaylaşım :) Yardıma hazırım.

senin burnunun durumu nasıldı ameliyat öncesi cok müdahale yapılması gerektı mi cünkü sislik falan az oldu dedinde

Biraz tipim düzelsin resimleri yüklemeyi düşünüyorum zaten.Benim hafif kemer vardı bir de burun kenarları genişti.Doktor Bey senin burnunun çok fazla işi yok demişti zaten.Sanırım o yüzden çok şişip morarmadım.Bir de burun deliklerim eşit değildi onu yaptı.

benimde seninki gibi galiba burnum . fazla is olucagını sanmıyorum. ins benimde senin gibi fazla sıkıntım ve sisligim olmadan atlatırım

zühtü beyde yaptırcagını karar vermeden cok doktor gezdin mi ? nasıl karar verdin? zühtü beye karar vermeni saglayan sey neydi ? bide ne kadara yaptırdın? (amma cok soru sordum:)) )

benimde seninki gibi galiba burnum . fazla is olucagını sanmıyorum. ins benimde senin gibi fazla sıkıntım ve sisligim olmadan atlatırım

O zaman endişe edecek bi durum yok.Biraz şişlik olur o da geçer.Zaten morluk önleyici losyon filan sürüyorsun.Bir de buz yaptın mı hiç bir şeyciğin kalmaz.

zühtü beyde yaptırcagını karar vermeden cok doktor gezdin mi ? nasıl karar verdin? zühtü beye karar vermeni saglayan sey neydi ? bide ne kadara yaptırdın? (amma cok soru sordum:)) )

Sorun değil sorabilirsin,rahat ol. Zühtü Bey'den önce hiç doktor gezmedim.İlk ve tek ona gittim.Sadece kadınlar kulübü yorumlarına ve ameliyat olan arkadaşların fotolarına bakarak karar verdim.Karar vermemi sağlayan daha çok fotolar oldu açıkçası.Bir de baktım hakkında olumlu yorumlar var.Gittim muayeneye bana tasarım yaptı.Burnum ameliyattan sonra nasıl görünecek onu gördüğüm zaman kesinleşti kararım.Fiyata gelince 4500 civarında bir şey ödedim ama bu kişiden kişiye değişir.Sonuçta her buruna uygulanacak işlem aynı değil.Ayrıca benim nefes almamı engelleyen kanal törpülenip etim yakıldı.Bunun için de KBB uzmanı ve Zühtü hoca beraber girdiler benim ameliyatıma.Bir de Temmuz ayında hastaneler zam uygulaması getiriyormuş.Ben Temmuzdan önce gün aldığım için zama denk gelmedim.Bence git bir görüş muayene ücreti almıyor zaten.Tasarım resmini de görürsün.

benimde gidecegim ilk doktor olucak ve aynen senin gibi cok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum.ama cok onemlı bı olay oldugu icin insan hemen karar veremiyo

Arkadaşlar iyi geceler 24 temmuz a ameliyatım gerçekleşiyor. heyecanlıyım içimde herhangi bir tereddütte yok. umarım her şey istediğimiz olur. ..

alcin ciktigi zaman mutlaka oncekı halinin fotosunu ve yeni halinin fotosunu koyarsan kendımkıyle daha karsılarım cunku benım ıcın okula gıttıgım zamana kadarkı ıyılesme surecı cok onemlı. insanlar bu konuda cok acımasız olabiliyolar.

buz takvıyesını kac gun uyguladın? ve morluklar ıcın olan losyonu doktor soyluyo degıl mı? ameliyatı ıcın randevuyu hemen alabildin mı

buz takvıyesını kac gun uyguladın? ve morluklar ıcın olan losyonu doktor soyluyo degıl mı? ameliyatı ıcın randevuyu hemen alabildin mı

teşekkür ederim canım sana ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. doktorla gidip görüşmeyene kadar net bir cevap alamayabilirsin çünkü morluklar şişlikler ve iyileşme süreci bünyeden bünyeye fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…