Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benım bıldıgım kadarıyla alçılar bıle 7 gune kadar ancak cıkıyor alçı varken mımık yapmaktan konusmaktan dahı kaçının dıyor doktorlar allah korusun burnun kayma ıhtımalı var keske bebişlere bakacak bırını ayarlayabılsen 1 haftalık :)

ekledım canım amelıyattan sonra fotolarımı atcam ınsallah, yaptıracak olan arkadaslara referans olur ben zuhtu beyı öyle keşfettım :)

kabul ettim bende.bencede hani ben biliyorum ama yinede merak ediyorum :) bilmeyenler icinde daha iyi olur.

ameliyat genel anestezi ile oluyor rahat olabilirsin tam olarak derin uyku hali oluyor. ben sadece asansöre bindirildiğimi hatırlıyorum sonra gözlerimi dinleneceğim odada açtım

lütfen yardım edin bana bu hafta zühtü beyle konusmaya gıdıp bu isi kesinlestirmek istiyorum

canım yazdıklarını okudum anladığım kadarıyla burun bittiği yerdeki sert kemik olan yerden olmak istiyorsun sanırım sıkıntın orada sorularına bildiğim kadar yanıtlayım..burun kökü zaten kemik olduğu için iyileşme sürecide bünyene göre değişir sert yer orası ve tabiyki ödemde yapar.burun ucunda işlem yapılmayınca anladığım bu daha cabuk iyileşirde ama şişlik morluk yapar göz altında sonuçta kemik düzeltilecek ama 3 haftadada senin yaraların cabuk iyileşiyorsa bu sana avantaj olur.daha cabuk iyileşir 2 hafatada morluk ve şişlik gider ama şişliklerin hepsi 3 haftada gitmez cok belli olacağını sanmıyorum.bünyenede baglı kimi var morluk bile olmuyor kimide cok geç düzeliyor.

rica ederim canım:)teknik konusunu iyi araştır ve içine hangisi siniyorsa öyle yaptır.tabiyki görüşüyorsun kendi istediklerin cok önemli sana yapacağı tasarımda ben mesela burnumu zühtü beyle beraber cizdik tasarladık ben begenmediğim istediğim noktarı söyledim oda ona göre pcde cizdi.zaten ameliytattan önce bazı tetkiklerde istiyor senden ameliyattan önce bunları görüşüyorsun ona görede sana gün veriyor.ne istersen aklına bişey takıldığında bile gidebilir konuşabilirsin randevu alıp ben o zaman kaç defa gitmiştim.benim sıkıntılı bir
burnum vardı.içten yamuktu nefes alamıyordum.kbbcı bile girmişti ameliyatıma zühtü beyle birlikte

Arkadaşlar iyi geceler 24 temmuz a ameliyatım gerçekleşiyor. heyecanlıyım içimde herhangi bir tereddütte yok. umarım her şey istediğimiz olur. ..

canım hayırlı ugurlu olsun gün almışşsın senide arımızda görcez allah yardımcın olsun aramıza hokka burnuşunla dönersin inş:)

canım cok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin..fotolarını koyarsan bizde güzel burnuşuna biraz yorum yapalım

hadi bakalım fıstık şimdiden hayırlısı sanada tasarımını yaparken istediklerini söyle ona göre bir tasarım yaptır.yüzüne yakışan bir burun olsun.canım

canım bende anneyim ve seni anlıyorum zatn ilk gün yatıyorsun narkozda etkisinden sonra 2.gün ben kalkmıştım hatta pcde millete cam acıp o komik halimi göstermiştim:))burunda alcı olduğu için ve tıkanıklık başını yere egmeden dolaşabilrsin bide cocukların darbelerinde kaçınacaksın kendini koruduğun sürece bişey olmaz.ister istemez yatamıyorsun bende kalkıp yemek bile yapıyodum sadece alçı ve tampon cıkana kadar sıkıntın tabi kolay değil günler cabuk geciyor.iş olana kadar karar verene kadar

canım kabul ettim fotolara bakabilirsin

bakabildim bugun nihayet resimlerine.gercekten cok hos olmus burnun yuzunle tam orantili.ve inanilmaz deistirmis seni resmen 10 yas genclesmissin.kardesim ameliyat oldugundan beri bu fikir bende hep vardi ama bu aralar asiri derecede takmis durumdayim.para biriktirmeye basladim bile :)

tşkler canım bi ara cok fotom vardı.eski olanar ameliyat sonrası sonra görmek istemedim.bazıları fenaydı:)ameliyat sonrası kamyon carpmış gibiydim:)) sonra baktım korkanlar felan oldu dedim milleti etkilemeyim kaldırdım:))) fotoları görenler cok acı cektiğimi sanıyolardı.aslında hiç agrı acım olmadı suan artık böyle doğmuş gibiyim.burnum ve ben mutluyuz:))) darısı sana inş canım en kısa zamanda paranıda biriktirsin senide burda hokka burunla görürüz:)

ameliyat sonrasi eve dondugumuzde kardesimin o halini goren erkek kardesim bayagi korkmustu yasi da kucuk falan deil kocaman delikanli.ama ben aliskinim korkmam bile.sonucta birde biliyorum agri falan yasanmadigini ama bilmeyenler icin hakliilar korkmakta.cok guzel resimler eee resimdeki bayaninda hoslugundan kaynaklaniyo birazda tabi.para birikir o kolayda iste yurtdisinda yasiyorum ben izin konusu falan var.seneye kisa dusunuyorum iste bisey cikmazsa.evlendigim zaman olmayi dusunmustum ama ertelemistim.simdi cok pismanim.esimde keske o zaman olsaydin bu kadar ertelenmezdi en azindan diyo ama bakalim kismet iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…