Koyacağım şu tipim bir düzelsin. =)takilsin bakalim.hemen resim koy cok merak ediyorum :)
Koyacağım şu tipim bir düzelsin. =)
amelıyat olan arkadaslara sormak ıstıyorum amelıyattan sonra bırkac gun yatmak gerekır demıssınız benım oyle bır luksum yok tamam ev işi yapmayım ama ıkı tane cocugum var bırı 7 bırı 3 yasında onlara bakmak zorundayım agır ıs yapmadan ayakta atlatabılırmıyım cunku olmak ıstıyorum uzatmak ıstemıyorum
canim sana en yakisacak en guzel burnu yapacaktir ben eminim.simdiden gecmis olsun.resimlerini koyarsan ve eklersen beni gorebilmis olurum...
Hadi bakalım,bol şans.Gelişmelerden haberdar edersin bizleri.
ekledım canım amelıyattan sonra fotolarımı atcam ınsallah, yaptıracak olan arkadaslara referans olur ben zuhtu beyı öyle keşfettım :)
selam yenı amelıyat olan arkadaslar zuhtu bey genel anestezı yapmıyormu.benımde bır arkadasım bundan sekız sene once amelıyat olmustu amelıyattan cıkınca annesıne bu kadar zor oldugunu bılseydım yaptırmazdım demıs oda amelıyatta artık lokal anestezımı sormadım ama butun konusulanları duymus ve cok acı hıssetmış lutfen bızde boyle bısey olmasın aradan cok zaman gecmıs ve teknıkler ılerlemıs olsun umarım zuhtu bey genel anestezı yapıyordur
lütfen yardım edin bana bu hafta zühtü beyle konusmaya gıdıp bu isi kesinlestirmek istiyorum
çok teşekkür ederim verdiğin cevap için :) evet ben bu teknik konusunu biraz daha araştırıcam.
zühtü beye de sorcam nasıl yapıcakmıs diye. ona göre karar vericem artık. peki diyelimki karar verdik bir kez daha doktorla görüşüyormuyuz ameliyattan önce. yoksa ön muayenedeki ile kalıyor mu?
Arkadaşlar iyi geceler 24 temmuz a ameliyatım gerçekleşiyor. heyecanlıyım içimde herhangi bir tereddütte yok. umarım her şey istediğimiz olur. ..
Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)
kızlar bende pazartesı gunune randevu aldım salı gunu amelıyat olcam ınsallah cok heyecanlıyım burnum yuzume göre buyuk zühtü beyden daha mınık bır burun yapmasını ıstıycem bakalım cok merak edıyorum tasarımını
anietelperien ve ank32 size arkadaslik gonderdim kabul ederseniz resimlerinizi gormek istiyorum.tabi diger arkadaslarda eklerse memnun olurum...
amelıyat olan arkadaslara sormak ıstıyorum amelıyattan sonra bırkac gun yatmak gerekır demıssınız benım oyle bır luksum yok tamam ev işi yapmayım ama ıkı tane cocugum var bırı 7 bırı 3 yasında onlara bakmak zorundayım agır ıs yapmadan ayakta atlatabılırmıyım cunku olmak ıstıyorum uzatmak ıstemıyorum
canım kabul ettim fotolara bakabilirsin
Cnm resim görmek için 25 mesaja ulaşman lazım.Burdan yapabilirsin.http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/629092-mesaj-hakki-doldurmaa.htmltesekkur ederim kabul ettigin icin.bi hevesle actim profilini ama hicbisey goremedim malesef.sanirim 100 msj a daha ulamasamadigim icin.
Cnm resim görmek için 25 mesaja ulaşman lazım.Burdan yapabilirsin.http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/629092-mesaj-hakki-doldurmaa.html
canım kabul ettim fotolara bakabilirsin
bakabildim bugun nihayet resimlerine.gercekten cok hos olmus burnun yuzunle tam orantili.ve inanilmaz deistirmis seni resmen 10 yas genclesmissin.kardesim ameliyat oldugundan beri bu fikir bende hep vardi ama bu aralar asiri derecede takmis durumdayim.para biriktirmeye basladim bile :)
tşkler canım bi ara cok fotom vardı.eski olanar ameliyat sonrası sonra görmek istemedim.bazıları fenaydı:)ameliyat sonrası kamyon carpmış gibiydim:)) sonra baktım korkanlar felan oldu dedim milleti etkilemeyim kaldırdım:))) fotoları görenler cok acı cektiğimi sanıyolardı.aslında hiç agrı acım olmadı suan artık böyle doğmuş gibiyim.burnum ve ben mutluyuz:))) darısı sana inş canım en kısa zamanda paranıda biriktirsin senide burda hokka burunla görürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?