Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25 mesajımda oldu hala yok Ünal Şahin ya da Zühtü Demire ameliyat olanlar ekleyebilir mi lütfeeeenn

2011 yılında bir KBB Dr.una nefes alma problemim için gidip arada da ufak bir törpü yapmasını istedim, sonuç güzel sayılırdı fiyatı da baya uygundu ama burun kemiğimin gizlediği burnumun eğriliği ortaya çıktı. Şimdi burada okuduğum şeylere göre ve birkaç arkadaşımın da tavsiye etmesiyle Zühtü Bey'e görüşmeye gideceğim. Mesaj hakkımı doldurmadığım için galiba fotoğrafları göremiyorum. Örnek olarak görebilseydim çok iyi olurdu.

arkadaşlar ameliyat olanlara cok geçmiş olsun.ameliyat olacaklara allah yardımcı olsun..ekleme yolları kabul ettim.fotoları görebilirler.sorusu olan varsa yanıtlayabilirim kızlar..

arkadaşlar ameliyat olanlara cok geçmiş olsun.ameliyat olacaklara allah yardımcı olsun..ekleme yolları kabul ettim.fotoları görebilirler.sorusu olan varsa yanıtlayabilirim kızlar..

canım ben burda msj atamıyorum bir sakıncası yoksa face adresini atsan ordanda sorsam ayrıntılar bunaltsam biraz seni :)

arkadaşlar ameliyat olanlara cok geçmiş olsun.ameliyat olacaklara allah yardımcı olsun..ekleme yolları kabul ettim.fotoları görebilirler.sorusu olan varsa yanıtlayabilirim kızlar. Merhaba rica etsem beni ekler misin foto göremiyorum

Arkadaşlar Zühtü Demire ameliyat olanlar ekleyebilir mi yaptığı hiçbir burnu görmedim Ünal Şahinle Zühtü Demir arasındayım😞😞😞

canım ben burda msj atamıyorum bir sakıncası yoksa face adresini atsan ordanda sorsam ayrıntılar bunaltsam biraz seni :)

canım face 1 seneden fazladır kapadım kullanmıyorum burdan yardımcı olmaya calışayım sana:)

ekleme yolladım sana ama nette sıkıntım var geldimi bilmiyorum

canım face 1 seneden fazladır kapadım kullanmıyorum burdan yardımcı olmaya calışayım sana:)

Teşekkür ederim ank32 bakıcam nereye bakılır onu da bilmyrm. Zühtü beyden randevu aldım ama gidemedim bu hafta gitmeye çalışıcam çünkü ocakta a eliyat olucam kısmetse hatta Ünal beyden tarih bile aldım a a Zühtü beyi de görmek istiyorum

çok güzel olmuş yaa bayıldımm...

kızlarrr deneyimli olan arkadaşlar yardım edin zühtü hocaya dün üst dudağıma dolgu yaptırdım 1 tüpü tam kullanmadı ama dudağım çok şiş yaaa acıyo valla burunda bile o acıyı çekmedim :) şimdi çok oynatamıyorum geçermi bu şişlik inermi biraz normal oynatamıyorum sizde de öylemi oldu :))

İner o sekerim tecrube konusuyor keske inmeseydi diyeceksin didocum kaca yaptırdın sorması ayıp :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…