Arkadaşlar Zühtü Demire ameliyat olanlar ekleyebilir mi yaptığı hiçbir burnu görmedim Ünal Şahinle Zühtü Demir arasındayım😞😞😞
günaydın kızlar. kusura bakmayın geçen haftadan beri giremedim pek foruma çünkü evdeki internet arızalandı.
serdar beyle görüştüm haftasonu. çok iyi ve ilgili bir doktor. uzun süre muayene etti resim gösterdi anlattı filan.
ama fiyatı 6.000 tl. ve bir de kapalı teknikte yapıcam dedi. hiç iz olmıcak dedi. ama eğer burun kanatları büyük kalırsa yanlardan almamız gerekir o zman iz kalır dedi. herhangi bir çizim yapmadı. hayali konustu biraz (burun ucunu şurda düşün vs gibi :)) ben de bu zamana kadar hep açık tekniğin daha iyi olduğunu okumustum. ama zühtü beye sormamısım heralde açık mı yapıyor kapalı mı? kızlar sizden bilen varmı? zühtü bey hangi tekniği uyguluyor? gerçi hastadan hastaya değişebilir ama yine de yorumlarınızı bekliyorum.
bir de yine muayeneden bir anektot: serdar beye teknik sorunca ve açık tekniği duymustum diyince biraz sinirlendi. çok üstelemedim, sadece duymustum pek araştırmadım desem de: işte kapalı asıl uzmanlık ister, açık teknikte burun ucu bir risktir bilmem ne birşeyler dedi. yani anlayacağınız hepsi de bu olaya ticari bakıyor ve bizibir an önce ikna etme derdindeler. sonuçta bizde tabi isteyerek gidiyoruz ama yine de güven çok önemli bence.
serdar bey zühtü beyden daha uzun muayene etti, ama kapalı teknik konusu beni vazgeçirdi galiba. ve bir de fiyat. sonuçta 1000 tl 1000 tl'dir.
neyse, bu teknikler hakkında tecrübesi olanlar iletirse sevinirim kızlar. herkese iyi günler :)
Kızlar bugün burun ameliyatım için kbb gerekir mi diye tomografi çektirdim ve kbb doktoru burnumda çok sorun olduğunu büyüyen bi etim olduğunu söyledi zaten geceleri hafif bi horlama veya ağzım açık uyuyodum hep bu yüzdenmiş. Ve kbb ci bana bence estetik müdahale yaptırma kbb ciye görün daha doğal bi burun olur dedi estetikçiye yaptırdığında güzel olur ama kalkık çok klasik bir burun olur, doğal olmaz diye beni soğuttu açıkçası. Zühtü Beyle görüştüğümde o da benim gibi doğallıktan yanaydı içimi rahatlatmıştı fakat bugün aşırı kafam karıştı. Zühtü Beye ameliyat olanlar nasıl bir burun olduğunu gösterebilir mi bana lütfen mesaj sayım yüzünden göremiyorum bi türlü çok kararsızım ve çok korkuyorum petek dinçöz vs. gibi belli olan kötü bi burun olur diye. Lütfen yardımmm!!!
Zuhtu beyin yaptigi tasarimi albumume ekledim. Iyi yada kotu, yakismis yakismamis gibi yorumlarinizi bekliyorum. Hala kararsizim. Biran once karar vermeliyim(
kim o hangisi çok mmerak ettim dizideki adı neGörsel hafızam iyidir :) burnu güzel olmuş gercekten.
Cevabın için teşekkür ederim.Ayrıca geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur benim henüz acelem yok ama kısmetse Ocak ayında ameliyat olucam. Zühtü beyin ameliyat ücretinin daha yüksek olmasından sebep Ünal beyden gün aldım fakat forumda Zühtü Demir hastaları çok hemen hepsi de memnun. Ameliyatınızı kaça yaptı birinci sorum bu ikincisi ise yaptığı diğer ameliyatların fotolarını gösteriyor mu? Cevap verirseniz sevinirim
Ben aynı zamanda nefes alma problemleriyle ilgili de operasyon geçirdim ve o ameliyat içinde kbb uzmanı girdi ameliyata. Yani hem estetik hem sinüzit hem de nefes alma problemi o yüzden fiyat değişti tabi ancak ortalama 4000-5000tl civarı olarak düşünün siz bu estetik operasyon ücretini. Yani estetik doktorların ortalama fiyatları bu şekilde. Ankara için konuşuyorum tabi ki. Ben resim sormadım kendisine. Aklımdakini söyledim, onu dinledim sonra. Cumartesi atel alınacak bakalım neler olacak. 5. Günüm bugün. Normal yiyip içiyorum ,uyuyorum,(çok net olmasa da çünkü burnum tıkalı :)) konuşuyorum. Şu an için herşey yolunda :)
arkadaşlar ameliyat olanlara cok geçmiş olsun.ameliyat olacaklara allah yardımcı olsun..ekleme yolları kabul ettim.fotoları görebilirler.sorusu olan varsa yanıtlayabilirim kızlar..
Canım ben de çok memnun oldum sen de çok sıcaksın.Arkadaşlık isteği gönderdim sana bu arada.Öperimmm!
Fotolarını paylaşan arkaşlar bana da arkadaşlık isteği gönderebilir mi lütfen. Ben de Zühtü beye ameliyat olmak istiyorum ama Ankara dışında çalışıyorum. Ankara yı hiç bilmiyorum.. Ne yapmam gerekiyor? Cumartesi günü randevu alma imkanım var mı, yoksa sadece hafta içi mi çalışıyor Zühtü bey, deneyimli arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfen
canım ekledim seni bakabilirsin.zühtü bey hafta içi hafta sonu aradığında randevu veriyor.
Didoooooo cum tesekkur ederim canim dun kardesim oldu zuhtu bey'e evet korkum biraz gecti ama bu seferde kardesimin morluklarinin pesine dustuk sizlerde ne kadar surdu morluklar bide sanki dudakla burun arasi biraz fazla acik gorunuyor sizlerde oldumu((
Ank32 beni de eklermisin rica etsem cok merak edıyorum burnunucanım ekledim seni bakabilirsin.zühtü bey hafta içi hafta sonu aradığında randevu veriyor.
Ank32 beni de eklermisin rica etsem cok merak edıyorum burnunu
canım senide ekledim bakabilirsin
canım senide ekledim bakabilirsin
Coook guzel olmuş gule gule kullan bayıldımmm
benımkı de 20. Gunude ucu top gibi :)
Umarım senınkı kadar yakısır yuzume oturdukça
Beni de eklermisin fotografları görmem lazım moralim cok bozuk
Coook guzel olmuş gule gule kullan bayıldımmm
benımkı de 20. Gunude ucu top gibi :)
Umarım senınkı kadar yakısır yuzume oturdukça
fıstık cok tşkler..ama seninde burun 20 gün olmuş cok yeni burun ucu en son düzeliyor şişler orda daha cok oluyor.sertlikte en son gidiyor.masaj verdiyse ihmal etme şişliklere cok iyi geliyor.zaman içinde cok değişir daha ben ne haldeydim artık ameliyat olduğumu bile unuttum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?