Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım benim çok az yapıldı çok abartı istemiyorum dedim bir tüpün yarısı bile kullanılmadı sanırım fiyatı 600 tek dudak bu arada doza göre değişebilir tabi bu durum tüm kullanılması felan :)

Son düzenleme:
Resımlerıne baktım tatlım hıcte cok sısmemıs sen bıldıgın ıcın sana öyle geliyor merak etme ben 2. Yaptırdıgımda agladım gülüşüm palyaco gıbı dıye :) 2 gun sonra düzeldi

Arkadaşlar Zühtü Demire ameliyat olanlar ekleyebilir mi yaptığı hiçbir burnu görmedim Ünal Şahinle Zühtü Demir arasındayım😞😞😞

Merhaba
Perşembe ameliyat oldum Zühtü Demir'e. Şu an yüzüm oldukça şiş ancak acı hissi yok. Sızlama başlayınca verdiği ağrı kesiciyi içiyorum bişeyim kalmıyor. Burnumun şeklini alçıdan dolayı göremiyorum ama güzel olduğunu düşünüyorum. İlgisi alakası süper ve profesyonel bir insan Zühtü Bey . Ben kendisini size tavsiye ederim. Zaten bi görüşün kararınızı vereceksiniz. Ameliyattan sonrası için korkan arkadaşlar nezle olduğunuzu burnunuzun tıkalı olduğunu bu yüzden biraz başınızın sızladığını ama ilaç içince sızının geçtiğini düşünün. Tek sıkıntı ağızdan nefes almak ve ağız kuruması . O yüzden uykular biraz bölünüyor ama bu kadar işte. Şimdiden geçmiş olsun.

Cevabın için teşekkür ederim.Ayrıca geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur benim henüz acelem yok ama kısmetse Ocak ayında ameliyat olucam. Zühtü beyin ameliyat ücretinin daha yüksek olmasından sebep Ünal beyden gün aldım fakat forumda Zühtü Demir hastaları çok hemen hepsi de memnun. Ameliyatınızı kaça yaptı birinci sorum bu ikincisi ise yaptığı diğer ameliyatların fotolarını gösteriyor mu? Cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar zühtü bey ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor? ayrıca ameliyat olmadan önce hangi tahlilleri istiyor? bilgi verirseniz sevinirim.

slm mendersh ameliyat oldun mu bende burnumdan çok memnun değilim yeni dr arayışındayım naptın son merak ettim

petek dinçözün burnu kötü ve belirgin mi çok güzel bi burun onun ki, insanlar doğal olcak diye patates gibi burun yaptırıyo hiç anlamıyorum doğrusu

Ben aynı zamanda nefes alma problemleriyle ilgili de operasyon geçirdim ve o ameliyat içinde kbb uzmanı girdi ameliyata. Yani hem estetik hem sinüzit hem de nefes alma problemi o yüzden fiyat değişti tabi ancak ortalama 4000-5000tl civarı olarak düşünün siz bu estetik operasyon ücretini. Yani estetik doktorların ortalama fiyatları bu şekilde. Ankara için konuşuyorum tabi ki. Ben resim sormadım kendisine. Aklımdakini söyledim, onu dinledim sonra. Cumartesi atel alınacak bakalım neler olacak. 5. Günüm bugün. Normal yiyip içiyorum ,uyuyorum,(çok net olmasa da çünkü burnum tıkalı :)) konuşuyorum. Şu an için herşey yolunda :)

Her şeyin yolunda olmasına sevindim umarım kısa zamanda toparlarsın. Ben zühtü beyin ücretini daha yüksek biliyordum benim ameliyatım da 4500 e mal olacak çünkü kbb doktoru da girecek neyse hayırlısı artık foto koyarsan bakarız:)) sevgiler

canım kardeşinle sen nasıl oldunuz şişlikler nasıl gecmiştimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…