Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ööle düşünüyorumda kışın işler yoğun oluyo maalesef :S ama bi yolunu bulup izin alcam hiç olmadı yıllık izinimi kullanırım okadar taktım yani kafaya :)

Ben bide şeyi merak ediyorum burun derim zaten kalın e burunda küçülünce deride kalın olunca napıyolar deriyidemi kesiyolar eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

yok canım yaa o deriyi kesmiyolar burun zaten şekli verildikten sonra kendi burnunun şekline göre çekiyoor o bandajlar alcılar zaten kemikle derinin kaynaması içinde aynı zamandaa..

Canım onep'ten bana bi kağıt verdiler bunları yaptır diye Hemolojik test biyokimyasal testler röntgen ekg bir sürü şey istediler bi karışıklı mı var acaba anlamadım ki kafamçokkarıştı
Canım Zühtü Bey benden kan testi istedi sadece. Birde bi rahatsızlığım, ailemde genetik bi rahatsızlık, kullandığım devamlı bir ilaç olup olmadığını sordu.Sonra anestezi uzmanı ile ameliyat öncesi görüştük.Fakat herhangi bi test falan yapılmadı bana.Sadece kan testi.
Aklıma şu geldi.Sen genel anestezi mi istedin ya da Ünal Bey genel anestezi ile mi çalışıyor acaba? Belki genel olacaksa o yüzden bu kadar çok şey istemiştir. Çünkü ben genel anestezi ile olmadım canım.

delikafadulden ıykk düşününce midem bulandı vallaha

şimdi Zühtü Bey'e mail gönderdim acaba mailime cevap verirmiki :sinifsinif:

Bu arada az önce banyodan çıktım.Oooooooh temizlik gibisi yok :) Misler gibi oldum :P
Bu arada burnumun ucundaki bant yumuşamış,yapışkanlığı gitmiş biraz.Bende yaramazlık yaptım bantı şöyle bi kaldırıp baktım :) Burun deliklerim nerdeyse yarı yarıya küçülmüş kızlar.Çok afedersiniz önceden baş parmağım içine sıacak kadar büyüktü şimdi ise işaret parmağım bile girmez içine yani :) Sonra inceledim, ikisininde boyu aynı, bi fark yok deliklerimde şuan için. Fakat burnumun ucu şiş epeyce.

Canım Zühtü Bey benden kan testi istedi sadece. Birde bi rahatsızlığım, ailemde genetik bi rahatsızlık, kullandığım devamlı bir ilaç olup olmadığını sordu.Sonra anestezi uzmanı ile ameliyat öncesi görüştük.Fakat herhangi bi test falan yapılmadı bana.Sadece kan testi.
Aklıma şu geldi.Sen genel anestezi mi istedin ya da Ünal Bey genel anestezi ile mi çalışıyor acaba? Belki genel olacaksa o yüzden bu kadar çok şey istemiştir. Çünkü ben genel anestezi ile olmadım canım.

bende genel oldum hepsini istedi .bendede lokalde demek sadece kan testi istiyolar

Ayy bende Zühtü Bey'e mailimimde anestezi türünü sormuştum Onep'te ameliyat olduğumda Genel Anestezide yapıyo mu Zühtü Bey?

Bu arada az önce banyodan çıktım.Oooooooh temizlik gibisi yok :) Misler gibi oldum :P
Bu arada burnumun ucundaki bant yumuşamış,yapışkanlığı gitmiş biraz.Bende yaramazlık yaptım bantı şöyle bi kaldırıp baktım :) Burun deliklerim nerdeyse yarı yarıya küçülmüş kızlar.Çok afedersiniz önceden baş parmağım içine sıacak kadar büyüktü şimdi ise işaret parmağım bile girmez içine yani :) Sonra inceledim, ikisininde boyu aynı, bi fark yok deliklerimde şuan için. Fakat burnumun ucu şiş epeyce.

ohh ohh maşallahhh burun kücülcek dahaaa zamanlaaa o şişliklerin bi gitsin ondan sonraa bak sen bidee:)))

Ayy bende Zühtü Bey'e mailimimde anestezi türünü sormuştum Onep'te ameliyat olduğumda Genel Anestezide yapıyo mu Zühtü Bey?

vallaha canım ben oneptee ameliyat olmadım. o zaman yeni yerleri yoktu dışarda ameliyat oldum .genel anesteziylee oneptedede yapıyodur bide isteğe bağlıı sanırım lokal genel tam bilemiyecem amaa

Sıhhatler olsun Lakito:) Burun deliklerin o kadar küçükse burnun nasıldır düşünsene:))

kızlar büyük kızım yarın bir slayt yapması gerekiyormuşş acil tarafından ama benim power pointlerin süresi dolmuştu...

serila anahtar key artık ne diyorsanız acilinden bana anahtar lazımm microsoft power point 2003 veya 2007 olan varsa özelden gönderebilirsee çok güzel olcakk saolasınız...eyvahedigeldismile.

kızlar büyük kızım yarın bir slayt yapması gerekiyormuşş acil tarafından ama benim power pointlerin süresi dolmuştu...

serila anahtar key artık ne diyorsanız acilinden bana anahtar lazımm microsoft power point 2003 veya 2007 olan varsa özelden gönderebilirsee çok güzel olcakk saolasınız...eyvahedigeldismile.

O ne ki:tomato:

ablacım int de bir sürü key var onlara baksın ben deneye deneye buluyorum.. Bulamazsa da tekrar indirsin programı

Peki şişlikler gidince burun delikleri de büyür mü?
yok canım büyümez şekil oturur sadece kanatların üstleri şişdir şuan onlar iner sadece şimdi sertirde daha yumuşıyacak burun deliklerin ..

Sağol Ank32cim. Bu arada yanımda cımbızda mı götürsem :))))
Burnumun alçısı çıkacak ya kaşlarımın ortasındaki kıllar iyice uzamıştır ayyy ne iğrenç :P

ayy lakitoo hiç güleceğim yoktu :)) al yanınaa kaşlarınıda alırsın artıkk hahaha

Sağol Ank32cim. Bu arada yanımda cımbızda mı götürsem :))))
Burnumun alçısı çıkacak ya kaşlarımın ortasındaki kıllar iyice uzamıştır ayyy ne iğrenç :P
:sm_cool: adam burnunu temizledi kaşının iğrençliği solda sıfır kalır sanırım:)

Back
X