Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar sonunda babama söyledim kizmadilar hele annem cok sicak bakiyo bu yaz olcam allahin izniyle insallah ikna etcem onlari :lepi: :dance: :teytey: :teytey:
cnm benim yaptigim tasarim profesyönel bisi degilki hem zühtü bey bundan cok farkli bi tasarim yapar eminim onun yapcagi tasarimi ilk görüste begenirsin ben sadece fikir edinebilmeniz icin bisiler yapmaya calistim
ben 7nci ayin sonunda 8nci ayda fln olabilirim ancak sen??

Gözün aydın hadi benim pek umudum yoktu açıkcası aklinialirimsmile tebrik ediyorum:)
Tasarımlar konuşuyo bu arada Teknolog cok güzel olmuş..

lakito gibi bende arkadaşın ikinci tasarımını çok beğendimm.ilki çokk kalkık geldi banada diğeri tam kıvamında olmuş birdee çok uğraştırmayacak burunn yapımıda güzel olurr:)))))))))

bend eyeni ifadelere bayıldımmmbayanssulusmile

lakito gibi bende arkadaşın ikinci tasarımını çok beğendimm.ilki çokk kalkık geldi banada diğeri tam kıvamında olmuş birdee çok uğraştırmayacak burunn yapımıda güzel olurr:)))))))))

bend eyeni ifadelere bayıldımmmbayanssulusmile

aynen demi eldunun burnu hic zor bi burun degil cok kolaylikla olur onun estetigi
ay evet bende cok begendim keske biraz daha ekleseler

Ünal Bey'den vazgeçip Zühtü beye mi gitsem acaba :)) Ne çok yazan oldu bu sayfaya demek ki işinde çok iyi bi doktor.. Fiyat verebilcek var mı aranızda kızlar

Ünal Bey'den vazgeçip Zühtü beye mi gitsem acaba :)) Ne çok yazan oldu bu sayfaya demek ki işinde çok iyi bi doktor.. Fiyat verebilcek var mı aranızda kızlar

cnm tasarimin varmi cok merak ettim ünal beyin naisl bi burun yaptigini??

evet canım var ama bilgisayarda değil bana çıktısını vermişlerdi mail olarak almayı akıl edemedim, yaptığı burun oldukca güzel oldu tekrar görüşmeye gidicem, o zaman burada paylaşabilirim

evet canım var ama bilgisayarda değil bana çıktısını vermişlerdi mail olarak almayı akıl edemedim, yaptığı burun oldukca güzel oldu tekrar görüşmeye gidicem, o zaman burada paylaşabilirim

cok görmek isterim
ne zaman ameliyat olcaksin ?

15 güne kadar olmam gerekiyo ama o kadar çok tahlil verilmiş ki nasıl olcak bilmiyorum tekrar bi telefonda görüşmem gerekicek

e sorsaydin keske ya yetismezse fln?

Canım hem vakit sınırlıydı hemde o an aklıma pek bişey gelmedi telefonla görüşücem gerekirse oraya gidicem..

teknologcum teşekkür ederim snein tasarımın içinde aslında sivri hatlı bi burunda gidebilir gibi geldi walla :)

elducum ben ocak- şubat arası en kısa zamanda düşünüyorum bana kalsa bugün olurumda maalesef çalıştığım için izin almak falan zor oluyor :S

kizlar sonunda babama söyledim kizmadilar hele annem cok sicak bakiyo bu yaz olcam allahin izniyle insallah ikna etcem onlari :lepi: :dance: :teytey: :teytey:
cnm benim yaptigim tasarim profesyönel bisi degilki hem zühtü bey bundan cok farkli bi tasarim yapar eminim onun yapcagi tasarimi ilk görüste begenirsin ben sadece fikir edinebilmeniz icin bisiler yapmaya calistim
ben 7nci ayin sonunda 8nci ayda fln olabilirim ancak sen??

canım cok sevindim senin adına şimdiden hayırlı olsun canım:)))

ank gitmedinmi sen hala:))diyecem ama öğleden sonraydı deilmi...lakito kaçta gidecekti..denk gelecekmisiniz??

oskecim ozmn sen bizden once oluyorsun .fstık ta yazın olcakmıs hemen hemen bnm dusundugum aylarda.hadi bakalım işallh iyi olur ...

nehiyy ben unal sahinin adını da burda çok duydum.burdan tülin galiba adı bidaha bakarım ama oda unal sah,ne olmustu çok memnun kalmıstı.hatta tulinde baska birinden duymus ünal şahini.onu da çok metheden var yani.ünal beyden de memnun kalıcagına eminim ben .

Aslında yazın ameliyat olmam iş açısındanda iyi olurdu daha kolay ve uzun izin alabilirdim ama. Yazın iyileşmek daha zor oluyo diye duymuştum bide benim burun derimde kalın ozamanda iyileşmek daha zor oluyomuş biran önce olup kurtulayım diyorum

Aslında yazın ameliyat olmam iş açısındanda iyi olurdu daha kolay ve uzun izin alabilirdim ama. Yazın iyileşmek daha zor oluyo diye duymuştum bide benim burun derimde kalın ozamanda iyileşmek daha zor oluyomuş biran önce olup kurtulayım diyorum

canım en uygun zaman kışın bunu zaten bütün dr söylüyorr.yazın iyileşme zor oluyor bide güneş ışınlarını görmemen gerekiyorr.cünki leke yapma olasılığı var yüzde burunun deri kalınsa zaten kışın olman daha iyi zor iyileşiyoo kalın deri bncede önce olmanda cok fayda var..

canım en uygun zaman kışın bunu zaten bütün dr söylüyorr.yazın iyileşme zor oluyor bide güneş ışınlarını görmemen gerekiyorr.cünki leke yapma olasılığı var yüzde burunun deri kalınsa zaten kışın olman daha iyi zor iyileşiyoo kalın deri bncede önce olmanda cok fayda var..

bende ööle düşünüyorumda kışın işler yoğun oluyo maalesef :S ama bi yolunu bulup izin alcam hiç olmadı yıllık izinimi kullanırım okadar taktım yani kafaya :)

Ben bide şeyi merak ediyorum burun derim zaten kalın e burunda küçülünce deride kalın olunca napıyolar deriyidemi kesiyolar eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

Back
X