Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
agrımlarım hala var zorlu bi ameliyattı suan alcıda göremiyorum burnumu ama gerçekten zor bi ameliyattı. beni en cok kıran zuhtu beyin ayrımcılık yapmasıydıı

zengin ve sevdiği müşterilerine çiçek gönderiyo daha cok ilgileniyor cnm

Canım ben Zühtü Bey'in yaklaşık olarak dört yıllık hastasıyım ve birçok uygulama yaptırdım.Her zaman sıcak ve ilgilidir kaldı ki ekibi de öyle.Fakat haftada bir gün izin kullanan, iki ayrı muayenesi olan, ameliyattan ameliyata koşan bir ekipten bahsediyoruz muhtemelen yorgun oldukları bir zamana denk geldin çünkü Zühtü Bey ayrımcılık yapacak bir insan değildir ve bahsettiğin gibi yazında hastalarını müşteri olarak görmez.Sevgiler.

canım ben de ocakta zühtü hocaya ameliyat olucam, tedirgin oldum şimdi, ameliyat sonrası beğeni ve görüşlerini paylaşırsan sevinirim

Canım tedirgin olacak birşey yok estetik ameliyat ve memnuniyet biraz da şans işidir.100 kişi memnun kalır, birisi sorun yaşar tabiki üzücü olur.Ha bir de o bir kişi takıntılıysa yandı doktoru!Ben de takıntılı birisiyim hiç sorma. :))) Onur EROL'un mahvettiği ameliyatları bile duydum bir yakınımdan o ki Petek'i, Deniz'i nasıl güzelleştirdi.Merak ettiklerini sorabilirsin.

kızlar yarın alçılarım çıkacak zühtü bey bana banyo yap gel dedi yüzüme alcılarıma nasıl su değdiricem hiç bilemiyorm korkuyorum sizce bişi olur mu

Ben de gece carsamba aldirdim alcimi. Simdilik memnunum.ilk basta burun ucu biraz arşa bakıyo ama zamanla gececegine inandigim icin mutluyum

zühtü beye ne kadara burun estetiği yaptırdınız lütfen yazarsanız çok sevinirim bende düşünüyorum memnunmusunuz tavsiye edermisiniz yaklaşık ne kadar bir fiyat ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…