Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tahlilleri dışarda yaptırırsanız bir miktar oynuyor ücret bu arada karar verma şamasınd benzer ıstırabı yaşadıgım için görmek isteyenlere eklerlerse fotograf gönderebilirim. ve süreçle ilgili elimden geldiginde yardımcı olabilirim.

canım ben de ameliyat olcam yakında. resimlerini görme şansım var mı whatsapptan ya emailden?

Benimde buradan belki bazi sikayetlerim oldugunu okumussunuzdur ben artik burnumdan bayagi memnunum daha ikibay olmadi ama baya oturdu herkes cok begeniyor esim ilk zamanlar garip bakiyirdu ama zaman gectikce cok guzel oldugunu soyledi ben bile bariz burun sisi indigini gorebiliyorum bi 15 gun oncesine kiyasla. Nefes olayi tam duzelmis degil zuhtu beye sordum benim ameliyatlarimda kalici nefes problemi olmaz zamanla duzelecek dedi. Hergun kulak copuyle temizliyorum sabah aksam yoksa rahat edemiyorum. Kis aylarindayiz hasta olupta burnum akacak diye odum kppuyor malum burnumu dogru duzgun silemiyorum. Ama zuhtu hicanin ellerine saglik ilerde bi problem cikmazsa ben burnumdan memnunum. Ustelik oncedende yazmistim burnumun saginda iz var diye onada gececk demisti zuhtu bey gercektende azaldi baya. Umarim aylar gectikce daha guzel olur.

Canım sana da çok geçmiş olsun.Zühtü Hoca bir tanedir, iyiki ona olmuşum ben de ameliyatlarımı.Burnuşunu güle güle kullan.

Evet arkadaslar bugün 2. haftam ameliyattan sonra zühtü beye oldum bugun onun yanındaydımm kontollerim yapıldı. İlk basta cok kırılmıştım soguk davrandıgını düşündüm ama öyle değilmiş gerçekten cok yogunmuş. ve banada çiçek gönderdi :) Zühtü beyi burdan sizin yorumlarınızla buldum arastırdım ve görüştüm bana tasarım yaptı ve tasarım gerçekten harikaydı insanın hemen olası geliyor. bende en yakın zamana ameliyat tarihi aldım 4 gün sonra ameliyatım oldu. yani 14 aralık cumartesi. akay hastanesinde yaptı ameliyatımı. bana sakinleştirici verdikten sonra film koptu zaten:) uyandıgımda yüzümde buzlar vardı. 9 gün sonrada alcım cıktı.cook memnunum yeni burnumdan gerçekten tasarımdanda daha güzel yaptı. ve bana dahada güzelleşecek dedi.ne agrım ne sızım ne şişlik nede morarma oldu. kan kusma mide bulantısı dahi yasamadım. zorlu bi ameliyat olmasına ragmen. o kadar memnunumki cevremdeki herkes burnumu cok begeniyor herkes hayran kalıyor kime yaptırdıgımı soruyor.ben zühtü beyden acıkcası cok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim .

Kaç gün nefes alamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…