tahlilleri dışarda yaptırırsanız bir miktar oynuyor ücretbu arada karar verma şamasınd benzer ıstırabı yaşadıgım için görmek isteyenlere eklerlerse fotograf gönderebilirim. ve süreçle ilgili elimden geldiginde yardımcı olabilirim.
E-mail adresini mesaj atarsan mail yollayabilirim tüm sürecin fotolarini.
Benimde buradan belki bazi sikayetlerim oldugunu okumussunuzdur ben artik burnumdan bayagi memnunum daha ikibay olmadi ama baya oturdu herkes cok begeniyor esim ilk zamanlar garip bakiyirdu ama zaman gectikce cok guzel oldugunu soyledi ben bile bariz burun sisi indigini gorebiliyorum bi 15 gun oncesine kiyasla. Nefes olayi tam duzelmis degil zuhtu beye sordum benim ameliyatlarimda kalici nefes problemi olmaz zamanla duzelecek dedi. Hergun kulak copuyle temizliyorum sabah aksam yoksa rahat edemiyorum. Kis aylarindayiz hasta olupta burnum akacak diye odum kppuyor malum burnumu dogru duzgun silemiyorum. Ama zuhtu hicanin ellerine saglik ilerde bi problem cikmazsa ben burnumdan memnunum. Ustelik oncedende yazmistim burnumun saginda iz var diye onada gececk demisti zuhtu bey gercektende azaldi baya. Umarim aylar gectikce daha guzel olur.
5.000 de cok para ya bende kararsızim
Merhaba
Perşembe ameliyat oldum Zühtü Demir'e. Şu an yüzüm oldukça şiş ancak acı hissi yok. Sızlama başlayınca verdiği ağrı kesiciyi içiyorum bişeyim kalmıyor. Burnumun şeklini alçıdan dolayı göremiyorum ama güzel olduğunu düşünüyorum. İlgisi alakası süper ve profesyonel bir insan Zühtü Bey . Ben kendisini size tavsiye ederim. Zaten bi görüşün kararınızı vereceksiniz. Ameliyattan sonrası için korkan arkadaşlar nezle olduğunuzu burnunuzun tıkalı olduğunu bu yüzden biraz başınızın sızladığını ama ilaç içince sızının geçtiğini düşünün. Tek sıkıntı ağızdan nefes almak ve ağız kuruması . O yüzden uykular biraz bölünüyor ama bu kadar işte. Şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?