canım senin fotolarına yine baktım yeni halin yok sanırım gördüğüm kadarıyla o fotolarda burunun kemik yapısı şekli güzel ödemler zaten 6 ay ve 1 senede anca gidiyor.ama zühtü bey ödemler için ufak bir operasyon demişse yaptır.ödemler yavaş yavaş gidiyor zaten burunda en pis tarafı bu ödemlerin gecmesi zaman alıyor.yeni foto koyarmısın aradaki farka bakalım.tabi sen memnun değilsen bunu doktorla konuş
Yeni halim değil de bi foto var orda da kavis yok fazla. Keyfim yok resim de yüklemiyorum o yüzden. Yani ilk alçıdan çıktığında daha iyiydi. Şişler indikçe kötü oldu ya. Bir de sert yani şiş olan yerler. Zühtü Bey kemik daha uzar dedi ne demekse artık. Ödemler için ufak bir operasyon için de melmel yaptırmış normal ameliyattaki sıkıntıları yaşadım yazmış işte. Of ne bileyim canım valla canım sıkıldı bu duruma.
Canimm gecti ya sorma bizde bittik ama hala burun uclari top gibi zuhtu bey gecer diyor ama bekliyoruz :)
ayy pardon yanlış topikteymişim :)
fıstık cok tşkler..ama seninde burun 20 gün olmuş cok yeni burun ucu en son düzeliyor şişler orda daha cok oluyor.sertlikte en son gidiyor.masaj verdiyse ihmal etme şişliklere cok iyi geliyor.zaman içinde cok değişir daha ben ne haldeydim artık ameliyat olduğumu bile unuttum:)
hadi yaa.bunları duymak insanı cesaaretlendiriyor vallahi
kızlar zühtü beyle abdülkadir bey arasında kararsız kaldım.siz olsanız hangisini tercih edersiniz
zühtü bey ankarada abdülkadir göksel istanbulda.ikisinede şehir dışından gidicem.yani arada fark yok benim için şehir açısından..ama karar vermek çok zor....
Canım ben de Ocak'ta Zühtü beye ameliyat olucam, yorumlarınız beni çok endişelendirdi, memnun değil misinizarkadaş olarak ekler misiniz fotolarınızı göreyim
Yeni halim değil de bi foto var orda da kavis yok fazla. Keyfim yok resim de yüklemiyorum o yüzden. Yani ilk alçıdan çıktığında daha iyiydi. Şişler indikçe kötü oldu ya. Bir de sert yani şiş olan yerler. Zühtü Bey kemik daha uzar dedi ne demekse artık. Ödemler için ufak bir operasyon için de melmel yaptırmış normal ameliyattaki sıkıntıları yaşadım yazmış işte. Of ne bileyim canım valla canım sıkıldı bu duruma.
kızlar dün zühtü beye kontrole gittim asimetri var burun deliklerimde ve bi taraf daha şiş 2 ay oldu geçmedi burun ucumda sırta göre kaba dünkü kontrolümde zühtü bey baktı ve geçer dedi şişliklerden dolayı asimetrinin olduğunu söyledi fakat geçmezsede ufak bi operasyonla düzeltirim dedi birde benim nefesimle ilgili bir problemim yoktu ameliyattan önce şimdi ise sağ tarafımdan heves alamıyorum onuda belirttim biraz bekleyelim bakalım sonra tekrar olmazsa ufak bi operasyon yaparız dedi canım sıkıldı valla tekrar düzeltme ameliyatımı olcam bu şişler geçmezse nefesim açılmazsa offf yaa offff ( tabi bu düzeltme ameliyatından ücret talep edecek mi onu hiç bilmiyorum bile )
yok hayatım ücret almıyor. zaten hastanede değil kendi yerinde yapıyor. inşallah gerek kalmaz.
geçen cumartesi zühtü demire ameliyat oldum arkadaslar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz mailde atabilrsiniz . tmutlu45@gmail.com[/Q
ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi paylaşır mısınız
inş gerek kalmaz tatlım kendi yerinde nasıl yapıyor uyuşturuyor felan mı acıyor mu tatlım hissediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?