Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yeni halim değil de bi foto var orda da kavis yok fazla. Keyfim yok resim de yüklemiyorum o yüzden. Yani ilk alçıdan çıktığında daha iyiydi. Şişler indikçe kötü oldu ya. Bir de sert yani şiş olan yerler. Zühtü Bey kemik daha uzar dedi ne demekse artık. Ödemler için ufak bir operasyon için de melmel yaptırmış normal ameliyattaki sıkıntıları yaşadım yazmış işte. Of ne bileyim canım valla canım sıkıldı bu duruma.

Canım ben de Ocak'ta Zühtü beye ameliyat olucam, yorumlarınız beni çok endişelendirdi, memnun değil misiniz arkadaş olarak ekler misiniz fotolarınızı göreyim

Ben memnunum canim benim estetikten cok nefes almakti derdim burnum kirikti sekil olarak cok kotu degildi ama eski resmimide koyucam bakarsin

zühtü bey ankarada abdülkadir göksel istanbulda.ikisinede şehir dışından gidicem.yani arada fark yok benim için şehir açısından..ama karar vermek çok zor....

abdülkadir bey geçen bir programda çok riskli bir ameliyatı ücret almadan yapmayı üstlenmiş.seyren var mı o programı?

Canım ben de Ocak'ta Zühtü beye ameliyat olucam, yorumlarınız beni çok endişelendirdi, memnun değil misiniz arkadaş olarak ekler misiniz fotolarınızı göreyim

Acikcasi benim de ameliyatim yeni sayilir 5 hafta oldu b7rnumun ucu once cok asiri kalkik geliyordu oturdu biraz simdi gorunumunden cok memnunum herkes cok begeniyor sislikler indikce problem cikarmi bilmem ama benim tek sikintim burnumun sirtinin saginda iz gibi birsey olmasi dojtor gececek dedi umarim biran once gecer oda gecerse burnum super olcak umarim gecer

canımm benim öyle oldu diye seninkide öyle olcak diye bişey yok. Hatta zühtü bey şaşırmıştı benim bu kadar şişmeme falan:) bide ben çok beyaz tenliyim ve en ufak bi yere çarpsam aylarca şiş kalırım emin ol bikaç ay sonraa çok değişmiş olcaksın. sıkma canını lütfen.

kızlar dün zühtü beye kontrole gittim asimetri var burun deliklerimde ve bi taraf daha şiş 2 ay oldu geçmedi burun ucumda sırta göre kaba dünkü kontrolümde zühtü bey baktı ve geçer dedi şişliklerden dolayı asimetrinin olduğunu söyledi fakat geçmezsede ufak bi operasyonla düzeltirim dedi birde benim nefesimle ilgili bir problemim yoktu ameliyattan önce şimdi ise sağ tarafımdan heves alamıyorum onuda belirttim biraz bekleyelim bakalım sonra tekrar olmazsa ufak bi operasyon yaparız dedi canım sıkıldı valla tekrar düzeltme ameliyatımı olcam bu şişler geçmezse nefesim açılmazsa offf yaa offff ( tabi bu düzeltme ameliyatından ücret talep edecek mi onu hiç bilmiyorum bile )

Herhalde ucret almaz yani yok artik :) bence asimetri isine cok takma cunku 2 dk kulak cubuguyla burnunla oynayinca bile 2 delik 1kac gun farkli oluyor bide nefes alamaman dogal ici sis bir ay oldu ben hala burnumu hissetmiyorum burnum aksa haberim olmaz yani okadar :)))) iyice insin sonra cazlarsin hocaya gidip bende beklemedeyim kardesimde :)

yok hayatım ücret almıyor. zaten hastanede değil kendi yerinde yapıyor. inşallah gerek kalmaz.

inş gerek kalmaz tatlım kendi yerinde nasıl yapıyor uyuşturuyor felan mı acıyor mu tatlım hissediyormusun

bana anestezi uzmanı eşliğinde yapmıştı. hissetmiyosun baygın olduğun için. yapılacak işleme göre değişir tabiki ama benim yine kemiğimle falan oynadığı için ilk ameliyattaki gibi bi süreç olmuştu sonrasında. hala daha çooook şişlik var inceğindende emin değilim.memnun değilim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…