Rahat ol hiç acımıyo hangi hastane seninhaberdar et beni yakın zmanda benmde ameliytm var onabir de ne kadra yaptı sana canm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat ol hiç acımıyo hangi hastane seninhaberdar et beni yakın zmanda benmde ameliytm var onabir de ne kadra yaptı sana canm?
Yeni üyeyim acemiyim nasıl ekleniyor fotogerede bende zuhtu beyın hastalarındanım geçmiş olsun arkadaş olarak ekledım senı kabul edersen fotolarını merak ettım :)
Çok başarılı kbb doktorunun perişan ettiği burunu yeniden yapmış ucube gibi bir burnu muhteşem yapmış bizzat gördüm benimkide güzel ama gözüm alışmadıCanım cok gecmis olsun insallah super olur burnun beni haberdar edebilir misin gelismelerden ben hala doktor secemedigim icin olamıyorum ameliyat[/QUOTGeçmiş olsun tatlım..bende hala doktor araştırıyorum ameliyat olmaya karar vermek kolay doktor seçimi gerçekten daha zormuş.
gecmiş olsun dikişlerin acıması enterasan ama doktorun verdiği burun için melhemler var onları kullan onlar iyi gelir.
Canım ne kadar oldu ameliyat olalı?
14 gün oldu kendimi çok kötü hissediyorum
Canım ilk başlarda herkes garipsiyor bence bu süreci biraz sabrederek atlatabilirsin. Bu sıralar bende olmayı düşünüyorum ama sen öyle deyince kararsız kaldım şimdi. eski ve yeni halini bana mail tabilirmisin gokselinozturk@hotmail.com
Ben yaklasik 4 ay once zuhtu Demir e burdan okudugum yorumlara guvenerek gOzu kapali ameliyat oldum yine olsam yine ona giderim harika bir doktor ameliyat sonrasi yolladigi gecmis olsun cicek de nekadar ince bir insan oldugunun kaniti☺️
neden kimse cevap vermiyor ya nerdesiniz millet???
Canım ilk başlarda herkes garipsiyor bence bu süreci biraz sabrederek atlatabilirsin. Bu sıralar bende olmayı düşünüyorum ama sen öyle deyince kararsız kaldım şimdi. eski ve yeni halini bana mail tabilirmisin gokselinozturk@hotmail.com
Yaa yüzüm bana yabancı oldu çirkinleştim galiba eski çirkin burnumla daha güzeldim beğenmedim burnumu napıcam ben yaaa çok mutsuzum
geredecım ılk olduğu için yadrgıyosundur hepmız aynı durumları yaşadık şiştir ıllakı işlem gordu ıfaden değiştı olabılır bunların hepsı zamanla oturur ve kendını ıyı hıssedersın çok takma şimdılık olmak yada olmamak bızım tercıhmız olmasakta takıcaktık hep umarım mutlu olursun bıraz zaman geçtikten sonra foto paylaşsana kuzum gorelım albümler var ana sayfada oradan albüm oluştur yapıp atıyosun çok basıt aslında
Çok sağol Karaca albüm yapmaya çalışıcam yapamasam da sana da mail atarım