Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım cok gecmis olsun insallah super olur burnun beni haberdar edebilir misin gelismelerden ben hala doktor secemedigim icin olamıyorum ameliyat[/QUOTGeçmiş olsun tatlım..bende hala doktor araştırıyorum ameliyat olmaya karar vermek kolay doktor seçimi gerçekten daha zormuş.
Çok başarılı kbb doktorunun perişan ettiği burunu yeniden yapmış ucube gibi bir burnu muhteşem yapmış bizzat gördüm benimkide güzel ama gözüm alışmadı

gecmiş olsun dikişlerin acıması enterasan ama doktorun verdiği burun için melhemler var onları kullan onlar iyi gelir.

Yaa yüzüm bana yabancı oldu çirkinleştim galiba eski çirkin burnumla daha güzeldim beğenmedim burnumu napıcam ben yaaa çok mutsuzum

Ben yaklasik 4 ay once zuhtu Demir e burdan okudugum yorumlara guvenerek gOzu kapali ameliyat oldum yine olsam yine ona giderim harika bir doktor ameliyat sonrasi yolladigi gecmis olsun cicek de nekadar ince bir insan oldugunun kaniti☺️

Ben yaklasik 4 ay once zuhtu Demir e burdan okudugum yorumlara guvenerek gOzu kapali ameliyat oldum yine olsam yine ona giderim harika bir doktor ameliyat sonrasi yolladigi gecmis olsun cicek de nekadar ince bir insan oldugunun kaniti☺️

ben zühtü demir kötü bi doktor mu dedim kaba mı dedim sen avukatlı oku bence ama gereksiz sıçarama ben yadırgadığımı söyledim sadece yoksa zühtü hocaya lafım olmaz anlatabildim umarım bu arada senin mükemmel olan burnunun fotolarını görebilirmiyim:34:

Pardon da burası zuhtu bey hasta yorumları degilmi size yönelik bir cümlem var mi ? Ben sahsımı ilgilendiren bir durumu yazdım buraya tarzınız ve konusma sekliniz cok yanlıs ben oldum ve begendim okadar gerisi beni ilgilendirmez.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yaa yüzüm bana yabancı oldu çirkinleştim galiba eski çirkin burnumla daha güzeldim beğenmedim burnumu napıcam ben yaaa çok mutsuzum

geredecım ılk olduğu için yadrgıyosundur hepmız aynı durumları yaşadık şiştir ıllakı işlem gordu ıfaden değiştı olabılır bunların hepsı zamanla oturur ve kendını ıyı hıssedersın çok takma şimdılık olmak yada olmamak bızım tercıhmız olmasakta takıcaktık hep umarım mutlu olursun bıraz zaman geçtikten sonra foto paylaşsana kuzum gorelım albümler var ana sayfada oradan albüm oluştur yapıp atıyosun çok basıt aslında

geredecım ılk olduğu için yadrgıyosundur hepmız aynı durumları yaşadık şiştir ıllakı işlem gordu ıfaden değiştı olabılır bunların hepsı zamanla oturur ve kendını ıyı hıssedersın çok takma şimdılık olmak yada olmamak bızım tercıhmız olmasakta takıcaktık hep umarım mutlu olursun bıraz zaman geçtikten sonra foto paylaşsana kuzum gorelım albümler var ana sayfada oradan albüm oluştur yapıp atıyosun çok basıt aslında

Çok sağol Karaca albüm yapmaya çalışıcam yapamasam da sana da mail atarım

Back
X