Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havalar güzelleşti, Ankara artık günlük güneşlik. Diyorum ki, Zühtü Hoca'ya ameliyat olan arkadaşlarımız ve estetik yaptırmayı düşünen arkadaşlarımız ile bir cafede buluşalım hatta Zühtü Hoca ile de iletişime geçelim ☺ Keyifli bir kahvaltı yapalım. Hem arkadaşlarımızı operasyondan sonra görmüş oluruz hemde estetik düşünen arkadaşlarımız hoca ile konuşarak bilgi sahibi olurlar. Bu konu hakkında ne düşünürsünüz? Güzel olmaz mı :21::16:

Kızlar bu forumda hakkında kötü yoruma rastlamadığım iki doktor serdar Öztürk ve zühtü demir arasında kaldım.zühtü demire ameliyat olanlar fotolarını benimle paylaşırsanız çok büyük iyilik edersiniz.sucveceza_25@hotmail.com mail adresim.mailleri bekliyorum. Bide taksit yapma gibi bi imkan var mı

Merhaba kizlar. Bende burun ameliyati olmaya karar verdim ankarada fakat yurt disinda kaliyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Serdar özturk ve Orhan murat özdemir arastirma yapti. Lütfen bilgilerinizi paylasin .

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

merhaba bende doktor arayışındayım pazartesi bir görüşmeye gideceğim ama emin olamıyorum fotoğraflarını banada atarsan çok sevinirim canım serapdenkli@hotmail.com deneyimlerine ihtiyacım var
Korkulacak bişey yok ama doktoruna düşemezsen o zaman kork ceylan ın burnunu gördün mü tv de çok kötü Allah yardım etti de zühtü hocaya denk geldim iyiyim ve çok alıştım

Arkadaşlar,Zühte beye ameliyat olmuş kişileri forumdan takip edip arkadaşlık isteği yolladım.
Fotoğraflarınız görmek istiyorum.Yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim.
Ben karar aşamasındayım o yüzden yardımlarınız benim için çok anlamlı olacak.
Şimdiden teşekkürler....

canım ekledim seni fotolara bakabilirsin.

Back
X