Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mail attım canım yorumunu esirgemezsin umarım

Ben yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim.Ayrıca tüm samimiyetimle söylüyorum Zühtü beyin yaptığı ameliyet sonrası ilk gördüğüm fotoğraf ben çok beğendim.Hatta arkadaşıma da gösterdim o da çok beğendi.Kesinlikle içine sinsin
İfaden çok yumuşamış, çok tatlı olmuşsun....

Arkadaşlar,Zühte beye ameliyat olmuş kişileri forumdan takip edip arkadaşlık isteği yolladım.
Fotoğraflarınız görmek istiyorum.Yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim.
Ben karar aşamasındayım o yüzden yardımlarınız benim için çok anlamlı olacak.
Şimdiden teşekkürler....

Mail attım canım yorumunu esirgemezsin umarım

Ben yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim.Ayrıca tüm samimiyetimle söylüyorum Zühtü beyin yaptığı ameliyet sonrası ilk gördüğüm fotoğraf ben çok beğendim.Hatta arkadaşıma da gösterdim o da çok beğendi.Kesinlikle içine sinsin
İfaden çok yumuşamış, çok tatlı olmuşsun....

Darısı başına inşallah

Kimde karar kildin merak ettim seni galiba yakin zamanlarda ameliyat olucaz:)

Ben baya bi araştırmalara girdim face te bi kaç kişi ile görüştüm.Çok kararsız kaldım.İstanbula Barış Çakır ile görüşmeye gitcem.Maddi olarak biraz kasacak ama eğer içime sinerse zühtü beyden vazgeçebilirim gbi.

Kızlar çok işim vardı bi türlü yazamadım maillerinizi attım yorumlarınızı bekliyorum kısaca yaşadıklarımı özetliycek olursak 2 ay doktor araştırdım ferruh bingülle görüştüm Serdar Öztürk vs zühtü demir de karar kıldım doçent çeşitli yayımlanmış makaleleri ve kendi buluşu olan ameliyat yöntemler dünyada kullanılıyor tasarım hoşuma gitmemişti ama doktor bından çok güzel olur doğal olur yüzünün diğer güzellikleri ortaya daha çok çıkar dedi ikna oldum ameliyat sonrası burnumda kılcal damar oluşurmu diye en ayrıntılı soruları bile sordum sonuç ne kan kusmak ne burnumun içinde kabuklanma ne kanama ne bişey ben çok Nazlı ve canı tatlı Ağrı eşiği düşük biriyim buna rağmen çok rahatım Allah ondan razı olsun parasını alıp insanı rezil edenler var sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım umarım istediğiniz gibi güzel ve sağlıklı bir burnunuz olur not benim 1 ay oldu

canm resmin varsa paylaşabilir misin ?

Back
X