Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel olmuş çok beğendim maşallah :))tereddüt ettim çünkü burda bikaç kişinin şikayetlerini okudum olur ya ya banada olursa diye korktum ne bileyim daha kötü olursa falan diye işte emin olamadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel olmuş çok beğendim maşallah :))tereddüt ettim çünkü burda bikaç kişinin şikayetlerini okudum olur ya ya banada olursa diye korktum ne bileyim daha kötü olursa falan diye işte emin olamadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim, bnm ilk 8 aypek hoşuma gitmiyodu amaöncesinden iyi diye sesimi de çıkarmıyodum açıkcası,şişler indikçe çok sevdim ama hala birazşişim var, inmelerini sabırsızlıkla bekliyorum. burun oturmadan şeklini çok almadan yorum yapılamıyor malesef ama çoğuhasta ödemli burnunu acımasızca eleştiriyo ama 1 yıl sonrası şikayetlere lafım yoktur, inşallah herkesin burnu istediği gibi oluuuurrrr aminnnnn:)

çok teşekkür ederim, bnm ilk 8 aypek hoşuma gitmiyodu amaöncesinden iyi diye sesimi de çıkarmıyodum açıkcası,şişler indikçe çok sevdim ama hala birazşişim var, inmelerini sabırsızlıkla bekliyorum. burun oturmadan şeklini çok almadan yorum yapılamıyor malesef ama çoğuhasta ödemli burnunu acımasızca eleştiriyo ama 1 yıl sonrası şikayetlere lafım yoktur, inşallah herkesin burnu istediği gibi oluuuurrrr aminnnnn:KK66:

beni eklemelerini isteyen arkadaşları ekledim..ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. kızlar sormak istediğiniz bir sorusu varsa yardımcı olurum.

arkadaşlar merhaba ben de zühtü beye 11 temmuzda ameliyat oldum ve zühtü beyi seçmem de burda okuduğum yorumlar etkili oldu açıkcası ve henüz 1 ay olmasına rağmen çok memnunum ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirdim üstelik daha yeni olmasına rağmen beni daha önce tanımayan insanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyorlar bile o derece doğal bir burun yapıyo ve zühtü bey çok ilgili ve alakalı bir doktor daha söylenecek çok şey var aslında ama kıssadan hisse ankara da burun ameliyatı zühtü beye yaptırılır :) bu önce ki şimdiki hali burnumun

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar ben yaklasik 2 bucuk ay önce Zühtü Bey'e ameliyat oldum. Normalde burnum kemikli, ve ucu assagi dogruydu, egrilik vardi ve boyutu normaldi cok büyük degildi. İstedigim burun ise normaldekinden daha minik, kavisli, ve ucu dogal bi sekilde kalkik olmasiydi. Ameliyat sonrasi iyilesmem cok hizli oldu, yasimin 16 olmasininda bunda etkisi var. Alcilar cikip bantlar kaldiginda burnum cok kalkik duruyodu ve bu beni korkuttu biraz. Bantlar ilk ciktigi gün soka girdim resmen. Aynaya baktigim an sanki baska birine bakiyomusum gibi geldi agladim. Sonraki günlerde aglamaya devam ettim, beklentimle hic alakasi yoktu. Haftalar icinde masajlarinda etkisiyle degistigini gördüm. Yani her hafta iyilesiyordu. Fakat 2 bucuk ay olmasina ragmen simdi sanki artik degismiyo ve suanki hali istedigimden cok uzakta. Dogal duruyo cünkü öncekinden pek farki yok. Burındaki kemik tamamen gitti ama ucu assagi dogru ve kavisin olmasi gerektigi yerde kocaman sislik gibi birsey var. Ama sanki kemikle bütünlesmis gibi gitmiyo hic. O sislik gibi sey burnumun assagi dogru gözükmesine sebep oluyo. Aglamamak icin kendimi tutuyorum ama bazen dayanamiyorum, aynaya bakmak bile istemiyorum. En yakinlarim biliyo ameliyat oldugumu ve ifademin degismedigini cok dogal oldugunu söylüyolar. Ve bu cok canimi sıkıyo cünkü ben dogalligi ile beraber öncekinden cok farkli bi burun istemistim ama nerdeyse ayni geliyo bana. Ucu falan hic degismemis gibi. Bunu söylemem icin daha erken diyorlar ama 16 yasimdayim, okula baslamama 1 aydan az kaldi insanlar farkederse, ameliyat olmus ama sonuca bak derler gibi geliyo. Yakin zamanda Zühtü Bey'e aylik kontrole gittim bana o sislik gibi seyin inicegini ve eger inmezse kliniginde kücük bi islemle düzeltebilecegini söyledi. Ama benim derdim su ki, bu burun kücük islem görse bile yine benim istedigimle, hayalimdekiyle hic bir alakasi olmiycak. Ben özellikle dogal olmasina takmadigimi söyledim ama tam tersine normal bi burunla karsi karsiyayim. Cok moralim bozuk. Bir ay önce hergün agliyordum, suan sabrediyorum. Sizinde basiniza geldimi, 2-3 ay sonrasinda sislik olmasi normal mi, bu sislikler iner mi? Napicagimi bilmiyorum, istedigimden cok uzakta bi burnum var ve elimden birsey gelmiyor. Yorumlarinizi bekliyorum

şöyleki burnun tam olarak iyileşmesi ve şişliklerin inmesi 6 ay 1 sene sürer. daha çok yeni o yüzden şiş olması normal.yatış şekli falan da etkiliyor şuanda yan yattığım zaman daha şiş olduğunu görüyorum burnumun mesela. istediğin burun olmaması konusuna gelince de bilgisayarda yaptığı tasarımı beğenmişmiydin ve ondan çok mu farklı yaptığı burun

Dün Zühtü Beye amelyat oldum arkadaşlar saolsun çok ilgiliydi yalnız dün amelyattan çıktığımda hatta bugün öğleden sonrasına kadar şişliğim ve morluğum çok azdı fakat şimdi gözümü açamıcak kadar şiştim gözlerim yanaklarım çok şiş sonradan böyle olması normalmi?şişliğim yok iyiyim diye diye nazar değdirdim kendime sanırım :(

arkadaşlar merhaba ben de zühtü beye 11 temmuzda ameliyat oldum ve zühtü beyi seçmem de burda okuduğum yorumlar etkili oldu açıkcası ve henüz 1 ay olmasına rağmen çok memnunum ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirdim üstelik daha yeni olmasına rağmen beni daha önce tanımayan insanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyorlar bile o derece doğal bir burun yapıyo ve zühtü bey çok ilgili ve alakalı bir doktor daha söylenecek çok şey var aslında ama kıssadan hisse ankara da burun ameliyatı zühtü beye yaptırılır :) bu önce ki şimdiki hali burnumun
799580-4c3f2b001f5ff250fae8a6f02f6c6217.jpg

Tujing merhaba, zuhtu beyin tasarladığı burunun aynısı oldu mu yoksa biraz kavis verdi mı tasarımı bana biraz duz gelmisti ameliyat oncesi kavis istedigimi belirttim ancak burnum duz ve aşağı dogru olmus gibi geliyor bana... Sana da ilk zamanlar oyle olmus muydu zamanla kavis alıyor mu burun?

Arkadaşlar 9 ay önce zühtü beye ameliyat oldum bandaj çıkınca burun çok güzeldi kalkıklığı filan ama şişler indikçe burun ucuda indi ozamanlar söylediğimde 1 yıl dolsun hallederiz dedi ama parayı tam ödedikten sonra burna hiç bişey yapmayacağını çok güzel olduğunu söylüyor ben kalkık istiyodum memnun değilim sizce ücretsiz revizyon yapmak zorunda değilmi dava filan açsam sonuç ne olur belli ki işi yokuşa sürecek kısacası parayı ödeyene kadar adamsınız arkadaşlar parasını alınca sallamamaya başlıyor o yüzden ya hiç yaptırmayın yaptırırsanızda tam 1 yıl olup burun şekli belli olmadan paranın yarısını vermeyin.

3 hafta önce oldum ben de.Hiçbi şekilde ağrı çekmedim sızlamadı bile burnum. Zühtü Bey gerçekten çok mükemmel bi doktor, kararsız kaldıysanız gidip görüşmenizde fayda var. Umarım benim de şişlerim bi an evvel iner de fotoğraf paylaşırım.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:)
meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.

Arkadaşlar 9 ay önce zühtü beye ameliyat oldum bandaj çıkınca burun çok güzeldi kalkıklığı filan ama şişler indikçe burun ucuda indi ozamanlar söylediğimde 1 yıl dolsun hallederiz dedi ama parayı tam ödedikten sonra burna hiç bişey yapmayacağını çok güzel olduğunu söylüyor ben kalkık istiyodum memnun değilim sizce ücretsiz revizyon yapmak zorunda değilmi dava filan açsam sonuç ne olur belli ki işi yokuşa sürecek kısacası parayı ödeyene kadar adamsınız arkadaşlar parasını alınca sallamamaya başlıyor o yüzden ya hiç yaptırmayın yaptırırsanızda tam 1 yıl olup burun şekli belli olmadan paranın yarısını vermeyin.
meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.

bende zühtü beye ameliyat oldum 1.5 yıl geçti ama burnum kesinlikle istedğim gibi olmadı. şiş olduğunuda zannetmiyorum. son şekli bu heralde yamuk yumuk, fazlasıyla büyük. keşke daha çok araştırsaydım diyorum.

Back
X