Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??
burnunuz çok guzel gözüküyor. herhalde uzerinden zaman geçtikce daha iyi olmuştur. benimkide öyleydi. bir kaç yakınım da Zühtü Bey e olmuştu cok memnun kaldılar. Hiç bir sorun yaşmadık. Şimdi yine olmak isteyenler var senin burnunuda görmüşler çok beğendiler. Şimdi ye daha iyi olmuştur. Zaten merkezine gidincede mutlaka burun ameliyatı olmuş hastalarını görüyorsunuz. Oda fikir veriyor. Ben ikinci gün bile morluk olmayan hastalarını gördüm çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. Zühtü Bey bence bu konuda çok başarılı ve hastalarıyla çok ilgiliBen Zühtü bey'de burun estetigi oldum ve acayip memnunum! Hic aci cekmedim ve agrimda yoktu. Gözlerimin alti cok hafif morarmisti. Oda bi kac gün icinde gecti. Mart ayinda Zühtü Demir bey'de Liposculpture yaptiracagim. Kendisine cok güveniyorum böyle iyi bir tecrübeden sonra. Sorulariniz varsa bana mesaj atabilirsiniz. Sevgilerimle, Kübra
Eki Görüntüle 1759932
canım üzülme bu yaşadıkların zaman umarım gecer ilk zamanlar burun cok kötü oluyor alışamıyorsun bile zaman geçtikce burunda oturacak biraz sabır et bakalım cok geçmiş olsun.Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??
Zühtü hoca burun muayenesine yada başka bişey için muayene ücreti almıyordu.şaşırdım yenimi gittiniz? Merak ettim şimdiBende burun ucu est. düşünüyorum.Kendisi adaylarım arasında idi, ta ki burnumu göstermek için gitmeyi düşündüğümde 300 TL muayene ücreti istenene kadar
Bendende aldiZühtü hoca burun muayenesine yada başka bişey için muayene ücreti almıyordu.şaşırdım yenimi gittiniz? Merak ettim şimdi
canım bende arayıp sordum duygu hanıma evt almaya başlamışlar. ama bi operasyon ve bişey yaptırdığın zaman toplam tutardan düşüyorlarmış.bide hiçbişey yaptırmayacak kişi bile gidip sırf muayene olmak istiyormuş onu önlemek için yapmışlar.bende yakın zamanda cildim için gidecem yanına şehirdışında yaşıyorum.gitmeden bende bi sorayım dedim.ondan ücret alıyorlarmış yaniBendende aldi
en son cildim için gittiğimde sordum.sırf meraktan:) 6.500 7.000 civarıydı.kızlar zühtü hoca burun estetiğini ne kadara yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?