Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben aşagıda görüyorum ama okuyo burayıı:D:D

haha lakitocum gelsene herkes seni bekliorr :) kızlar bende şimdi dışardaydım burnumla ilgili 2 olmulu 1 olumsuz yorum aldım sokağın ortasında ayhh cok mutlu oldum olumlular sölemicem olumsuzu şöleydi kadının biri yanındaki diğer bayana dediki estetikkk besbelli :)
Canım bence çokta olumsuz bi yorum değil ya ne olacak estetik olduğu belli olursa olsun.Önemli olan sna yakışması.Burnum güzel olsun yakışsında varsın millet estetik desin sorun değil.

Yaa tuhh bende avmlerde dolastim bugun karsikassaydikta 3.cu guzel yorumu ben yapsaydim :)

Ya ben sizler için geldim kimse yok ama ühüüüü ühüüüü :P

Son düzenleme:
bende geldim lakitomm..
zühtü beycim demek istanbuluda fethedecek acep kk dan bir bayan içinmi ameliyata gidiorrrzemuszemus

lakito ben aslında neden ailen b urda istanbula giidyorsun onu merak etmiştimm...
yoksa ağlamam kız peşinden merak etme:gitme:

çilekcim valla bencedee yorum negatif deilmiş..keşke banada kesin esteteik bunun burnu deseler bu ne kadar düzgün ve güzel olduğunu karşıdakinind ebunu kıskandığını gösterirrr:lepi:

lakitom ne aldın bakimm makyaj malzemesi**yerimseniben

Teknologcum ailem Ankara'da ama Ankara'da çok iş yok.Avukat sayısı çooookkk fazla ve memur şehri nihayetinde burası.Doğru düzgün iş yok.Birde ıstanbul'da olkudum ben.Orayı çok seviyorum.Erkek arkadaşımda orda.Ne bileyim birazda kısmet aslında.Aniden oldu.Son 4 ayda hayatım çok değişti.
Sephorada acaip indirim vardı.Glosslar 8,00 TL, rujlar 10,00 TL,kalemler 3,00 TL falan.Ordan gloss,ruj falan aldım.Birde Max Factor creme puff pudra :) Ay şimdi burası kozmetik bölümüne dönmesin :) Ama makyaj yapmayı seviyorum gerçekten.Sen bi foto göndermiştin ya bana orda dumanlı bi göz makyajı yapmışsın, resmen dibim düştü nasıl güzel olmuş ve yakışmış.

yok yahu ben zuhtu beye zaten bastan söledim yapay burun istiyorum doğal olmasın diye:) takmıyorumm

bende çok seviyorum makyajıı..bebekten öncee makyajsızz çıkmazdım dışarı halada öle ama evde bile makyajlı ve çok bakımlıydım şimdi kendime yetilemiyorum çocuklardan dışarı çıkarken işte birraz ehh:)))

burnun çok güzel çilekcim hiçç canını sıkmaa..:lepi:

lakito dur seni biraz çatlatayım:)))))))))))) resim koyayyaım makyajlı makyajlı hahahyerimseniben
ank32 nerdekii öğlen buralrdaydıı...

Son düzenleme:
ay bende evlenip coluk cocuga karısmayayım ozaman süslenmezsem ölürümm

Teknoloğum ne deyim maşallah!!!Cidden çok güzel olmuş.Ben pek beceremiyorum.Fakat şimdi herkes gözlerimin daha ön plana çıktığını söylüyor burnumdaki tümseklik gidince :) Bu arada dudaklarında süper!!! Burna niye yıldızlar koydun ki ilahi ya alemsin :)))
Çileğim öyle diyosun ama ben hiç makyaj yapamıyorum burnum bantlıyken :) Makyajsız gezip duruyorum :)

27 yaşındayım Lakitocum vallahi ben alçılıyken bile nasıl makyaj yapiodum burnumda kan dudağımda pembe rujum :):)

canım makyaj topiği içindi oresimm..silmek aysak birde deşifra olup resimler alınmasın diyee öle yıldızlandımdı ama burnumuda sevmediğim bir gerçekk:kedi:

çilek sende çok genç gösteriyorsun canımm..21 ancakkk..
lakitoyu duyuncadaa çok şaşırmıştımm...

çilek sende çok genç gösteriyorsun canımm..21 ancakkk..
lakitoyu duyuncadaa çok şaşırmıştımm...

suratım küçük diye herkes öyle sanıyo teşekkür ederim ilerde işime yarıcak sanırım :) bide boyum kısa olsa ufak tefek olsaydım keşke ne demişler bodur tavuk herzaman piliç :)

27 yaşındayım Lakitocum vallahi ben alçılıyken bile nasıl makyaj yapiodum burnumda kan dudağımda pembe rujum :):)
Yaşıt sayılırmışız.Bende 1981liyim.Bende evdeyim şuan dudağıma pembe ruj sürdüm :) Ruj bile havamı değiştirdi hemen :) Yalnız nedne bilmem kirpiklerim seyrekleşmiş biraz :( Badem yağı,hint yağı bakımına başlayacağım :P

canım makyaj topiği içindi oresimm..silmek aysak birde deşifra olup resimler alınmasın diyee öle yıldızlandımdı ama burnumuda sevmediğim bir gerçekk:kedi:

Canım makyaj topiğinde anlatsana nasıl yapıyosun o göz makyajlarını :) Dur seni ordan da takip edeyim ben bundan sonra :)

suratım küçük diye herkes öyle sanıyo teşekkür ederim ilerde işime yarıcak sanırım :) bide boyum kısa olsa ufak tefek olsaydım keşke ne demişler bodur tavuk herzaman piliç :)
Boşver önemli olan yüz.Şimdi her boyu kısa zayıf olna kendini çıtır sanıyo :P Ama bence yüz daha önemli.Benden mini bi tavsiye :P yüzünüzü hep soğuk suyla yıkayın kızlar :)

çilekcim boyun kaç canım??

valla bende iri yarıyımm..
kimi at gibi hatunsun
kimide kapı gibisinn..
kimide hükümet gibi hatunsunn diyorrrkaydirigubbakcemile2

iri kemikli vee iriyim yani:)))baya bir kalıplıyım anlayacağınızz...kaydirigubbakcemile3

canım bir ara kendi yağtığınız makyaj resimlerini ekleyin diye topiğe ekliyordum şimdilerde pek keyfim yok makyaj filan yapıp ekleyemiyorum ama arkadşaım varr askito onun makyajlarına bakabilirsin topiğide varr nasıl yaptığınınn..birde ilarzu var onun videolarıda varr...onlardanda insna bişeyler öğreniyorr bakabilirsinn..istersenn linkde veririmm..

benim boyum 1.82 ince kemikliyim ama ben bileklerim filan kırılcak gibi:) boyuma ragmen ayaklarımda 37 numara:) devrilcem yakında :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X