Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence çokta olumsuz bi yorum değil ya ne olacak estetik olduğu belli olursa olsun.Önemli olan sna yakışması.Burnum güzel olsun yakışsında varsın millet estetik desin sorun değil.haha lakitocum gelsene herkes seni bekliorr :) kızlar bende şimdi dışardaydım burnumla ilgili 2 olmulu 1 olumsuz yorum aldım sokağın ortasında ayhh cok mutlu oldum olumlular sölemicem olumsuzu şöleydi kadının biri yanındaki diğer bayana dediki estetikkk besbelli :)
çilek sende çok genç gösteriyorsun canımm..21 ancakkk..
lakitoyu duyuncadaa çok şaşırmıştımm...
Yaşıt sayılırmışız.Bende 1981liyim.Bende evdeyim şuan dudağıma pembe ruj sürdüm :) Ruj bile havamı değiştirdi hemen :) Yalnız nedne bilmem kirpiklerim seyrekleşmiş biraz27 yaşındayım Lakitocum vallahi ben alçılıyken bile nasıl makyaj yapiodum burnumda kan dudağımda pembe rujum :):)
canım makyaj topiği içindi oresimm..silmek aysak birde deşifra olup resimler alınmasın diyee öle yıldızlandımdı ama burnumuda sevmediğim bir gerçekk:kedi:
Boşver önemli olan yüz.Şimdi her boyu kısa zayıf olna kendini çıtır sanıyosuratım küçük diye herkes öyle sanıyo teşekkür ederim ilerde işime yarıcak sanırım :) bide boyum kısa olsa ufak tefek olsaydım keşke ne demişler bodur tavuk herzaman piliç :)