Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sersa sen benim burun fotomu görmek istemiştin ama bi yorum yapmadın ne düşünüyosun ?

hayir sersacim zühtü bey kbbci degil hatta ela12nin burun ameliyatina bi kbb doktoru girmis zühtü beyde sadece estetik kismini yapmis
nehiyycim fiyat gayet uygunmus hem ünal beyde iyi bi doktormus pek arastirmadim ama forumda vardir hastalari:)

Evet tatlım Ünal Beyi 'de çok araştırdım herkes çok memnun hem tasarımını da gördün gayet güzel kavis olsun falan hiç bişey söylemedim ben önce doktorun yaptıgına bi bakmak istedim yani, tavsiye ediyorum 'dan falan bakmıştım sonra birazda burdan araştırdım. Ayrıca ankarada bi çok dr ile görüştüm en çok içime sinen bu oldu :)

cilekcim resimler on numaraa süpersin datlummm barbiee kızımızz maşallahhhhh

Kızlar anket açtım benden başka açan olmamış yasak değildir inşallah

Son düzenleme:

cok geçmiş olsun .istediğin gibi olur burnun inş

zühtü bey evt kkb drr değil sadece estetikk yapıyorr.ama benim burnumun sol tarafının içindeki kemikte yamukluk vardı. nefes almada zorluk cekiyordum.ayrıca alerji yapmıştı o kemik orda hep burunum akıyordu grip gibiydim hep ameliyatta zühtü bey onu düzeltti tabi şuanda ne nefes almada nede akma gibi bi problemim kalmadı.bide ben ameliyattan sonra bir kkb doktoruna gittim kulak içindi o zaman muayene ederken burnun içinede baktı ve ben demesem ameliyat oldum estetikli diye anlamıyacaktı ve dedide bana yapanın eline sağlık içide dışıda cok güzel olmuş o dr teprik ediyorum demişti.ben bile ameliyat olduğunu sen söylemesen anlamıyacaktım dedii o zamanda anladım ki kemiği düzeltmişş cok iyi bi operasyon yapmıişş doktorcum ellerin dert görmesinn :)))

kızlarr finallerim başladı o yuzden burdan çok uzak kaldım.yazdıklarınızı hiç takip edemiorum:çok üzgünüm:ama en kısa zmaanda dönücem aranıza.:a015:

Kızlar nabersiniz?Ben işteyim.Hem çalışıyorum bi taraftanda buraya bakıyorum ama kimsecikler yoooookkk...

bide benim aklım karıştı biraz 2 arkadasım reha yavuzer'e yaptırdı burunlarını kesinlikle sende ona yaptırmalısın diyolar :S

kızlar bende yokum bankada adliyede filan işlerim avrdıı...ancak geldim herkese selamm..
lakitom öperim canım:)))

Merhaba Teknologcum ve Özgecim.ış arkadaşlarım hep erkek.Pek bi yorum yapmadılar :) Sadece patronum burnun fazla mı havada ne dedi.Bende inecek dedim :) Hayırdır canım adliyede ne işin vardı?

avukatımm şoparımm..temiz kağıdı aldımm..
bana madalya taktılar sicilim pek temizmiş çamaşır suyuylamı temziledin bile dedilerr..kaydirigubbakcemile3

avukatımm şoparımm..temiz kağıdı aldımm..
bana madalya taktılar sicilim pek temizmiş çamaşır suyuylamı temziledin bile dedilerr..kaydirigubbakcemile3
İyi bakalım. Bende acaba bi davan falan mı var dedim.Ay bugün çok durgun burası.:sinifsinif:

lakiitom senin bransşın ne avukatlıktaa...ankarada olsan işimiz düşebilirdi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…