hayir sersacim zühtü bey kbbci degil hatta ela12nin burun ameliyatina bi kbb doktoru girmis zühtü beyde sadece estetik kismini yapmis
nehiyycim fiyat gayet uygunmus hem ünal beyde iyi bi doktormus pek arastirmadim ama forumda vardir hastalari:)
Canım fiyatı öyle düşündüğüm gibi uç noktalarda diil 3000 dediler. Ünal beyde kararlıyım ama yinede bu sayfada takılcam:lepi:
zaten ünal beyde onepte tabi takılcann bu sayfada :))
fstk canim sormusun bana simdi gördüm kusura bakmaa
evet isvicrede kaliorum isvicrede gecen sene ameliyat olmustum okadarda bi para ödedimki anlatamam...ama simdi nefeste zorlaniorum ve iki tarafta burnum iceri taraf cökmüss morelim bozuk simdide emre ilhan duyum baya basarili oa mai yazdim fotolarimi istedi olursam onda kesin olurum ve yazin olur..bakalim ne dicek
hayir sersacim zühtü bey kbbci degil hatta ela12nin burun ameliyatina bi kbb doktoru girmis zühtü beyde sadece estetik kismini yapmis
nehiyycim fiyat gayet uygunmus hem ünal beyde iyi bi doktormus pek arastirmadim ama forumda vardir hastalari:)
Benim bi arkadaşımda ona oldu.aslında burnu güzel ama sorunu var ucunda.bide benim aklım karıştı biraz 2 arkadasım reha yavuzer'e yaptırdı burunlarını kesinlikle sende ona yaptırmalısın diyolar :S
İyi bakalım. Bende acaba bi davan falan mı var dedim.Ay bugün çok durgun burası.:sinifsinif:avukatımm şoparımm..temiz kağıdı aldımm..
bana madalya taktılar sicilim pek temizmiş çamaşır suyuylamı temziledin bile dedilerr..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?