hele ameliyattan 1 hafta sonra benim yüzüm komple sivilce dolmuştu nasıl moralim bozuktu,şimdi 3 ayda bir sadece burnumun üstünde çıkıyo ama bezelye kadar şişiyo o derece yani neden bilmiyorumevet şeker yaa 8 ay oldu hala şişim burnumun ucu tombiş:)
kızlar o değilde ben artık nezaman güneş gözlüğü takıcam yaaaaaaaaaaa
1 sene hiç takmıyacaksınn.. ben bu yazz anca taktım oda fazla takınca kıpkırmız izz yapıyoo burundaa şakkıdı
Canım aslında gelsen İstanbul'a ne güzel olur :) Benim randevum var ya Zühtü Beyle.Görüşmüş oluruz.Birlikte yeriz başının eitinihşşt pşşt geldim bende noluyo bakim burda :) benim kaş ortası 2 haftada indi ama ucu halen şiş 2 cmlik bi tümsek kaldı bakalım oda nezaman inicekse,bide bende normalde hiçç sivilce çıkmazdı şimdi burnumun üstünde sivilceler cıkmaya başladı arada bir çıkıyo ve cok buyuk oluyolar acıyo filan böle baya iddalı sivilceler,hatta bikeresinde 2 tane arka arkaya cıkmıstı şişmiş nasıll burnumu kaplamıstı o sivilceler o derece yani şimdi yine cıktı solüsyon sürdüm üstüne geçti ama izi duruyozühtü beye onuda sorcam ayy adamın başını yedim lakitocum zühtü bey persembe ist.damıymış gideyimde mızmızlanayım biraz bari burdan ankara zor oluyo ist.daha kolay adam dicek burdadamı buldun beni yuh yaniii eyvahedigeldismile
eed okuyor lakitocum :) biliorum ben
ank32 kesinlikle haklısın şekerim 1 sene sonra oda kemik cerceveli olmayan hafif gözlüklerle devam edilebiliomus doktorumuzun bu konudakı yaklasımı muthıs sakınnnnnnnnnnnnn seklınde bi tepkı verince ben 2 yıl fılan takmamaya karar verdım ama burnum daha 2 aylıkken denedım 1 sanıye fılan taktım cıkardım meragımdan :)
aaaaaa okuyomu delikafadulden kiz niye bastan söylemiyosun dermisim :lepi:
okuduğunu biliyorum demişti hihoyyyt
Hepsini okumuyordur bence.De mi?
Hepsini okumuyordur bence.De mi?
eeeeeeee napıyoruzzz hemen toparlıyoruzz..
sevgili hocamıza sevgiler saygılarr.
eline gözüne yüreğine sağlık böle güzel burunlar yaptığı için diyoruzz..
saygıyla önünde eğiliyoruzz...eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile5
işin şakası tabi ama cidden düşüncelerim bu yöndee..
kendisine saygılarımı sunuyorum kendi namımaa..
kendisine gidincede soracağımm beni tanıyormu nicik teknolog diyeeekaydirigubbakcemile3
eeeeeeee napıyoruzzz hemen toparlıyoruzz..
sevgili hocamıza sevgiler saygılarr.
eline gözüne yüreğine sağlık böle güzel burunlar yaptığı için diyoruzz..
saygıyla önünde eğiliyoruzz...eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile5
işin şakası tabi ama cidden düşüncelerim bu yöndee..
kendisine saygılarımı sunuyorum kendi namımaa..
kendisine gidincede soracağımm beni tanıyormu nicik teknolog diyeeekaydirigubbakcemile3
ank32 .!.:adamın işi bu tabi okur ben olsam bende okurumm yani
teknolog .!.:işini gücünü bırak benim hakkımda bir sitede böle dedikodu kaynatılsaa merakla takip ederdimmmmeraklıyımdırda az buçukk...
ahahaha kızz cok hoşsun yaaa ben senden bahsettim canım nick de dedim meraklanma seni tanıyo artıkk
Niye yaw kötü mü olmuş burnum o yüzden mi vazgeçti:sinifsinif: Ama çok taze ki daha burnum, çok dğeişecek serpilip güzelleşecek daha ama yaaasengözlerimebaksanabbu arada frapan artik hic gelmiyo kizlar fark ettinizmi
lakitocum senin fotolarini görüp vazgecmisti frapan kaydirigubbakcemile3
ama galiba vazgecmek konusunda ciddiydi bilmiyorumkismile
ayy ciddimisin ne dedi doktorcum bak şimdi cidden utandımmeyvahedigeldismileboshayallersmilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?