Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimde aynı oldu ameliyattan sonra süratım pıtır pıtır isilik gibi olmuştuu sonra düzeldi sen o bezelye gibi sivilceeyi bi sorr nedenmiş belki ilaç felan yazar sanaa

1 sene hiç takmıyacaksınn.. ben bu yazz anca taktım oda fazla takınca kıpkırmız izz yapıyoo burundaa şakkıdı

akannehir :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :1no2: :1no2:

Gozluk olayi cidden fena benim gozlerim fazla hassas gunes gozlugu olmadan cok zorlaniorum napcam burnumu yaptirinca :S

ya benimki öyle olsa keske ben okulda veya disarda lens takiyorum ama evde yatana kadar gözlük takmam lazim ayrica hafta sonlari okula gitmedigim zaman lens takmiyorum cok fena olcak benim icin ama katlancaz mecburen

Canım aslında gelsen İstanbul'a ne güzel olur :) Benim randevum var ya Zühtü Beyle.Görüşmüş oluruz.Birlikte yeriz başının eitini Bunları okumuyordur umarım:Saruboceq: Okuyorsa da burdan sevgili doktorumuza sevgiler efemsırnaşık şey
Bakalım benim burnumda çıkacak mı sivilce.Yüzümde hiç çıkmadı.

eed okuyor lakitocum :) biliorum ben
ank32 kesinlikle haklısın şekerim 1 sene sonra oda kemik cerceveli olmayan hafif gözlüklerle devam edilebiliomus doktorumuzun bu konudakı yaklasımı muthıs sakınnnnnnnnnnnnn seklınde bi tepkı verince ben 2 yıl fılan takmamaya karar verdım ama burnum daha 2 aylıkken denedım 1 sanıye fılan taktım cıkardım meragımdan :)

aaaaaa okuyomu delikafadulden kiz niye bastan söylemiyosun dermisim :lepi:

eeeeeeee napıyoruzzz hemen toparlıyoruzz..
sevgili hocamıza sevgiler saygılarr.
eline gözüne yüreğine sağlık böle güzel burunlar yaptığı için diyoruzz..
saygıyla önünde eğiliyoruzz...eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile5

işin şakası tabi ama cidden düşüncelerim bu yöndee..
kendisine saygılarımı sunuyorum kendi namımaa..

kendisine gidincede soracağımm beni tanıyormu nicik teknolog diyeeekaydirigubbakcemile3

işini gücünü bırak benim hakkımda bir sitede böle dedikodu kaynatılsaa merakla takip ederdimmm:lepi:naniknanikmeraklıyımdırda az buçukk...

ahahaha kızz cok hoşsun yaaa ben senden bahsettim canım nick de dedim meraklanma seni tanıyo artıkk

katiliyorum sana teknolog ama ben sormaya cesaret edemem heralde kaydirigubbakcemile3

ank32 .!.:
adamın işi bu tabi okur ben olsam bende okurumm yani
teknolog .!.:
işini gücünü bırak benim hakkımda bir sitede böle dedikodu kaynatılsaa merakla takip ederdimmmmeraklıyımdırda az buçukk...

valla ben hic durmazdim tabikide bakardim kaydirigubbakcemile3
:kedi: ama zühtü bey olmazki böyle okumayin mahcup ediyosunuz bizi lmaz: kaydirigubbakcemile3

bu arada frapan artik hic gelmiyo kizlar fark ettinizmi
lakitocum senin fotolarini görüp vazgecmisti frapan kaydirigubbakcemile3
ama galiba vazgecmek konusunda ciddiydi bilmiyorumkismile

bu arada frapan artik hic gelmiyo kizlar fark ettinizmi
lakitocum senin fotolarini görüp vazgecmisti frapan kaydirigubbakcemile3
ama galiba vazgecmek konusunda ciddiydi bilmiyorumkismile
Niye yaw kötü mü olmuş burnum o yüzden mi vazgeçti:sinifsinif: Ama çok taze ki daha burnum, çok dğeişecek serpilip güzelleşecek daha ama yaaasengözlerimebaksanab

ayy ciddimisin ne dedi doktorcum bak şimdi cidden utandımmeyvahedigeldismileboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

senin slmını bile söyledim o gününn teknolog dedim amaa aklında kaldıysa hatta ogün topiginiz bile var dedim aaa bakarım o zaman dedii yani okumuşturr coktan herşeyiihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…