canım cok geçmiş olsun sende bize katılmışsın zühtü bey cok iyi doktordur gercektir kaç senedir tanıyorum ve ilgiside öyle şişliklerin ve morlukların için krem vermiştir onları kullan güneş kremini evde bile ihmal etme şişliklerin için en güzeli buzdur morluklarınada iyi gelir ben 1 hafta koymaya calışmıştım faydası oluyor tavsiye ederim bunlar cok normal zaman lazım birazda sabır tabi
ablacım çok sağol..bugün nefes almaya başladım 4. günümdeyim...çok rahat geçiyo şükürler olsun...buz her akşam koymaya çalışıyorumm şişliklerimde indi burada morluk çok az var onlarda geçti neredeyse...güneş kremini ve morluk kremini hep kullanıyorumm..zaten hiç dışarı çıkmıyorumm bi ameliyatın ertesi günü hastane çıkışı kızılayda dolaşmıştımm ben bu kadar kolay olcağını beklemiyodumm yıllarca gözümde büyütmüşüm..korkularımın yersiz olduğunu anladım...
şuanda sadece şeklini çok merak ediyorumm...hemşirelerin ve zühtü bey in söylediğine göre çok güzel olmuşş..
buarada ank32 çok teşekkür ederim yaklaşık olarak 3 yıldır bu sitedeyimm....çoğu kişi ameliyat olduktan sonra unutur gider...aksine sen hala burdasın ve birçok kişiye yardımcı olmaya çalışıyosunn...bu çok güzel bişey....