Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde alçı cumartesi günü çıkıyo...inş umduğumuz gibi olur kızlar..çok heyecanlıyımm...
benimde alçı cumartesi günü çıkıyo...inş umduğumuz gibi olur kızlar..çok heyecanlıyımm...
ben de çok heyecanlıyım yaduş almayı unutmayın kızlar, alçının yumuşaması lazım. yüzümü yıkayamamaktan da fenalık geldi zaten. şöyle uzuuunn ılık bir banyo süper olacak
![]()
inşallah umduğun gibi güzel olur cnm öyle olcağına inanıyorum ben zühtü demirin yaptığı burunları çok beyeniyorum
aynen yüzümü nerdeyse 10 gündür yıkamıyorum..(siliyorum ama yıkamak gibi olmuyoo)..burnum şuan bana çok küçükmüş gibi geliyo..aslında burun ameliyatı olduğumu bile unuttum diyebilirimm..bi esnediğimde silikon tamponları hissedince hatırlıyorum :) bi de ses tonum işte..:) morlukları tamamen gitti diyebilirimm sadece göz altında sarılıklar var onlarda bi geçseydi...morluk kremini ve güneş kremini kullanıyorum..ama sarılıklar sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo..kızlar sizin nasıl oldu ? sarılıklar geçtimi ?
ben de çok heyecanlıyım yaduş almayı unutmayın kızlar, alçının yumuşaması lazım. yüzümü yıkayamamaktan da fenalık geldi zaten. şöyle uzuuunn ılık bir banyo süper olacak
![]()
bir tanede eski fotolardan koyarsan kıyaslama daha iyi olurr...
oyy benim canım ya bi sen kaldın eskilerden ikimiz eskidik kkda :))
demirbaşı olduk artık buraların![]()
ben ameliyat olmadım canımmm..
bir zman zühtü beyi takip ediyordum olanları filan..
birkaç kişide sorun çıkınca geri çekildim..
birkaç kişide güzle oldu burunlar amaa burun ucu estetiğini şuan içinn güzle bulmuyorum zühtü beyinn..
birçok ismi takip ettimm...zmanlaa hepsinin bir yerde beğenmediğim şeyleri oldu
kimi çok uzun bırakıyordu kimi çok oyıyordu kimi burun ucunda başarılı deildi filan kimininn burunlar nı hiç beğenmiyordumm.
ama ankarada içime sinen bir doktor yok....
istanbul ve izmirde birkaç doktor içime sindi odaa ayarlama yapmak benim için zorr ikisi okula giden biri henüz 3 yaşınd aoğlum var gidip gelmek kalmak sorun olcak..
şimdilik hala takipteyimm.....( şuan cemil tugay ) takip ediyorumm..bayadır ediyorum yani hala memnunumm mailleşme bile yaptımm...
Senin durum benimkinden de zormuşş...bende çok aşırı araştırıyorum zannediyordum fakat sen gerçekten benden daha çok ve ince araştırıyorsun...Birde 3 küçük çocukla bayağı zor olsa gerek...Cemil beyin ismini bende duymaya başladım gerçekten iyi bir dr. belliki ama benim izmire gitmek gibi bir ihtimalim yok...acaba ankarada ameliyat yapar mı?
Ameliyat hem tecrübe,profesyonellik hemde şans işi benim zühtü beyi seçmemdeki sebep hem tecrübeli olması hemde yaptığı burunlar doğal ve kişilikli...yani oyuk ve burun ucu çok aşırı kalkık ,kavisli (hani plastik bebeklerde olur ya) o tip burunlar yapmaması...benim burnumda küçükken bir kırık olmuştu hem biraz sorunlu nefes problemim de var şekil olarak zaten çirkin kendisi...Ben bayramdan önce olayım diyorum annemde kızıyor şubat tatilinde ol bayramda gelen giden olur diyor....
hadi bakalım kızlar ctesi ilk burunuzu görceksiniz hayırlı olsun ..ama size sunu söyleyim ilk acıldığında cok güzel gözükmüyor hem şişler ve sanki başkasının burnu gibi gelecek sizee bende böyle olmuştu zamanla gün gectikce alışıyosunuz size tuhaf gelcek :)) önemli olan kemiğin şeklidir zaten üsteki deri daha yapışma aşamasında olduğundan ödem cok vardır
ben ameliyat olmadım canımmm..
bir zman zühtü beyi takip ediyordum olanları filan..
birkaç kişide sorun çıkınca geri çekildim..
birkaç kişide güzle oldu burunlar amaa burun ucu estetiğini şuan içinn güzle bulmuyorum zühtü beyinn..
birçok ismi takip ettimm...zmanlaa hepsinin bir yerde beğenmediğim şeyleri oldu
kimi çok uzun bırakıyordu kimi çok oyıyordu kimi burun ucunda başarılı deildi filan kimininn burunlar nı hiç beğenmiyordumm.
ama ankarada içime sinen bir doktor yok....
istanbul ve izmirde birkaç doktor içime sindi odaa ayarlama yapmak benim için zorr ikisi okula giden biri henüz 3 yaşınd aoğlum var gidip gelmek kalmak sorun olcak..
şimdilik hala takipteyimm.....( şuan cemil tugay ) takip ediyorumm..bayadır ediyorum yani hala memnunumm mailleşme bile yaptımm...
Senin durum benimkinden de zormuşş...bende çok aşırı araştırıyorum zannediyordum fakat sen gerçekten benden daha çok ve ince araştırıyorsun...Birde 3 küçük çocukla bayağı zor olsa gerek...Cemil beyin ismini bende duymaya başladım gerçekten iyi bir dr. belliki ama benim izmire gitmek gibi bir ihtimalim yok...acaba ankarada ameliyat yapar mı?
Ameliyat hem tecrübe,profesyonellik hemde şans işi benim zühtü beyi seçmemdeki sebep hem tecrübeli olması hemde yaptığı burunlar doğal ve kişilikli...yani oyuk ve burun ucu çok aşırı kalkık ,kavisli (hani plastik bebeklerde olur ya) o tip burunlar yapmaması...benim burnumda küçükken bir kırık olmuştu hem biraz sorunlu nefes problemim de var şekil olarak zaten çirkin kendisi...Ben bayramdan önce olayım diyorum annemde kızıyor şubat tatilinde ol bayramda gelen giden olur diyor....
Gerek yerli, gerek yersiz yazdığım mesajlarla 25 mesajı doldurmuş , fakat 100 barajına ulaşamamış olduğum için sana burdan cevap veriyorum.:)
Zühtü Bey e ameliyat oldum. Şu ana kadar hiç bi problem yaşamadım çok şükür. Ameliyat çok iyi geçti, Akay hastanesi, güzel temiz, hemşire konusunda iyi, şekil olarak , annem sağolsun bakıp bakıp, çok tatlı çok güzel diyo :)) ,inşallah nefes te de problem olmazsa, daha 1 hafta old için bu konuda bi yorum yapamıyorum, negatif bir durum yok şu ana kadar
ank 32 , şişmicek demi burnum daha, güzel olmak ne zormuş ya, güzelliğe çok takıntılı bi insan değilim ama,