Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kontrole bende gidicem canımcım zühtü bey ameliyatın ertesi günü tamponlarımı aldı ve ben izmire geldim ogunden beri görmedi beni düşün yani,alçımı bile izmirde başka bir doktora aldırmıstım,subat gibi gitmeyi planlıyorum bende bi görsün bakalım ne olmus ne etmiş

senin bayagı olmuşş kontürol yaptıralı izmirde olunca zor tabi gel gitt.en kısa zamanda gell bence baksın ihmal etme canım

ayy pardon yanlış topikteymişim :)

Eklentiler

• $Resim 003.webp
    $Resim 003.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 353
Son düzenleme:
hep beraberr kaşınalım kızlar tütütütüü maşallah nazar değmez inşallahhh:dance:

hahaha :) en kısa zamanda bende size katılcam işşallah sositososito

buarada bide ank32 senin estetik öncesi bi foton vardı yani sanki bi 10 yaş gençleşmiş gibi görünüosun ;)

hahaha :) en kısa zamanda bende size katılcam işşallah sositososito

buarada bide ank32 senin estetik öncesi bi foton vardı yani sanki bi 10 yaş gençleşmiş gibi görünüosun ;)

o resmi zühtü bey cekmişti cok kötü cıkmışım ondan sevmiyorum sildim canım :)))

kızlar bende sizdenim selam yerimseniben bu arada ben yaklaşık sekiz senedir istiyorum ameliyat fakat ancak ikna ettim eşim ve ailemi

çilekcim senin burnunu görünce onepin girişinee senin burnunn bir afişini yaptırıp asar sanırsammkaydirigubbakcemile3

alemsin valla kız :) zühtü beyle mailleşiyoruz goruyo burnumu basta hiç böyle kucuk ve kalkık bı burun yapmak ıstememıstı bana dogal olmaz dedı ama şimdi fenomen oldu benim burnum :) her gelen senin burnundan istiyor eskiden sanatcıların fotolarıyla gelirlerdi şimdi senin fotolarınla geliyorlar diyo :) ümitköyde billboardlara benim fotolarımı koysunlar artık şakkıdı

fakat korkuyorum ya kötü olursa ömür boyu başımın etini yerler hani duyuyoruz yok burun ucu düşmesi yok çatının eğilmesi filan bide tabii nefes zorlukları da var

Resmimi koymak istedim beceremedim gerçi belki de iyi oldu gece rüyanızda görseniz beni tüm yüz olarak dudağınız uçuklardı

ben yazın istiorum ameliyatı.okullar falan bitsin bide tatilimi yapıyım agustosun ortası fln gibi dusunuorum tabi kısmetse :)).mesela geçen sene yazın yaptırcaktım kararlıydım ve kısmet olmayınca olmuyor kızlar..basıma baska işler açıldı yumurtalıklarımda kist çıktı.ve apar topar amilyat oldum.o amilyatımda okadar sıkıntı vermiştiki bana amilyattan çıknca annem babam sordu hala yaptırcakmısın burnunu die.bnde tabi ozmn tövbe etmiştim.bidaha ameliyatmı asla hemde zorunlu olmayan kendi istegimle hayatta amelyat olmam diyordum.ama tabi iyileşince fikrim yine değişti.yine yaptırmak istiyorum burnumu.tabi işallh hayırlıysa yaptırıyım.bu burunla ömrümü geçirmek istemiyorumm...delikafadulden

cok geçmiş olsun canımm üzücü bişey tabi ama istiyosan rahatsızsan yaptır tabii inşş seninde istediğin gibi bi burunun olurrr..

zühtü beye ameliyat olanlar adı altında bir fun club kuralım :) hatta pilav günleri filan düzenleyelim onepte haha

Herkes bu topiği bekliyomuş meğer:) gitgide cogalıyoruz,,

zühtü beye ameliyat olanlar adı altında bir fun club kuralım :) hatta pilav günleri filan düzenleyelim onepte haha

Yarın ilk parti olcak zuhtu beyin orda:1rolleyes:sen de git cnm musait olursan

fakat korkuyorum ya kötü olursa ömür boyu başımın etini yerler hani duyuyoruz yok burun ucu düşmesi yok çatının eğilmesi filan bide tabii nefes zorlukları da var

a.slm canım bu kadar kendine haksızlık etme derim bidee korkacak bişey yok iyi bi dr bulup ona güvenmen yeterli bence artık teknoloji yapılan ameliyatlarda değiştii onun için güveneceğin bi dr bull biran önce yaptır bu sıkıntında bitsin derim kendine haksızlıkta yapma her bayan güzeldir .işte bi burun insanı ruhsal iç ve dış düzeltebiliyorr

kızlar resim nasıl konuluyor bir tane çektim webcam ile belki bir tasarım yaparsınız yada o kadar çirkin olmadığımı söyler yüreğime biraz su serpersiniz

a.slm canım bu kadar kendine haksızlık etme derim bidee korkacak bişey yok iyi bi dr bulup ona güvenmen yeterli bence artık teknoloji yapılan ameliyatlarda değiştii onun için güveneceğin bi dr bull biran önce yaptır bu sıkıntında bitsin derim kendine haksızlıkta yapma her bayan güzeldir .işte bi burun insanı ruhsal iç ve dış düzeltebiliyorr

haklısın belki çok ehvam yapıyorum ama gel yüreğime anlat olmaz olmaz gelir beni bulur aksilik
fakat muhakkak olacak bu iş öle yada böle artık rüyamda bile ameliyat olmuş yatağımda yatar görüyorum kendimi inanın abartı

Back
X