Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elducum evet çilek arkadaşımızın burnu çok şeker ve minik fakat benim bildiğim kadarıyla Çileğin zaten ameliyattan önceki burnuda öyle kemerli ve büyük bi burun değilmiş.Bunu da göz önünde bulundur o nedenle. Birde herkeste her burun güzel durmuyor bunuda söyleyim canım.kızlar cilek 35 in burnuna baktım ve süper olmus.biçok doktor bole kalkık minik burun yapmıyor daha dogrusu yapamıyor.sitede biçok kişinin resimlerini gordum.hiç biri tam istedigim gibi deil.çilek 35 hariç.ben eger bir amilyat olucaksamo kadar sıkıntı çekiceksem hakikaten çok içime sinen bir burun olmalı.beni degiştirmeli.gordugum kadarıyla zuhtu bey bunu çilek te basarmıs.ank 32 lakito ve amilyat olan bikaçınıza arkadaslık gonderdim kızlar.kabul ederseniz sizinde burunlarınızı gorup bir karar vermek istiyorum.bu arada zuhtu bey kaça yapıyor amilyatı.toplamda herşeyiyle ne kadar a mal oluyor.bilgilendirirseniz çok sevinirim.lakito bu arada sana da çok geçmiş olsun...umarım istedigin gibidir...
Ya ben hiç dikkat etmedim fotom var mıydı yok muydu bilmiyorum.Benimkinide biraz doğaçlama yapmış.Ben tasarımdaki gibi olsun şişlerim indiğinde diye bastıra bastıra söylemiştim. O da daha güzel yaptığını söylüyor.Demek ki tasarımla birebir aynı olmayacak.Bu arada burnumun ucundaki şişlik biraz indi fakat bu süre içinde daha çok şişip iner sanırım.Burnumun içinde de naylon bişeyler var ip gibi plastik gibi anlamadımCADIARZUcanımcım nasıl unutabilir ben ameliyat sırasında 100 defa gordum tasarımımı sol tarafımda yukarda bı yere asmıstı bakıodu sureklı ona ama ben tasarımdakı gıbı ıstememıstım tam,oda bana çizimde bukadar yapabiliorum ama nasıl istediğini anladım ben senin demişti kafasındakine gore yaptı biraz yani doğaçlama var :)
hakkaten tasarım cok dümdüz bi burun kavissiz benimki öle olmadı mutluyum :)
ayrıcaa zuhtubeye amelıyat olan en eskı ben deilim benden önce ank32 var onun 2 sene olmus benım henuz 8 ay
Ya ben hiç dikkat etmedim fotom var mıydı yok muydu bilmiyorum.Benimkinide biraz doğaçlama yapmış.Ben tasarımdaki gibi olsun şişlerim indiğinde diye bastıra bastıra söylemiştim. O da daha güzel yaptığını söylüyor.Demek ki tasarımla birebir aynı olmayacak.Bu arada burnumun ucundaki şişlik biraz indi fakat bu süre içinde daha çok şişip iner sanırım.Burnumun içinde de naylon bişeyler var ip gibi plastik gibi anlamadımCADIARZU
Canım bende lokal oldum.Lokal anestezi ve sedasyon. genel anestezi yapmıyorlar. Önce bi ilaç verip seni derin bi uykuya daldırıyorlar sonra lokal anestezi yapıp kırt kırt burnunu kesiyorlar :)
Canım bende lokal oldum.Lokal anestezi ve sedasyon. genel anestezi yapmıyorlar. Önce bi ilaç verip seni derin bi uykuya daldırıyorlar sonra lokal anestezi yapıp kırt kırt burnunu kesiyorlar :)
teşekkür ederim fıstıkçıım ellerine sağlık minicik olmuş. ne tatlıymışım ben beh :dance:
Hiç bişey hissetmedim canım.ayy okurkan bile bayılcak gibim oldum :S hiç bişey hissettinmii :1no2:
Hiç bişey hissetmedim canım.
delikafadulden ne yani duydunmu nasil yaptiklarini fln korkmadinmi
Canım benim hatırladığım ameliyathanede genç bi çocuk elimin üstünden serum taktı.Sonra uyumuşum ta taaaaammm. Hiç bişey hatırlamıyorum. Nasıl ne ara uykuya daldım bilmiyorum.Fakar korkacak hiç ama hiç bişey yok. Anestezi uzmanının başının etini yemiştim bende Zühtü'den çok :)birazcık bahsedermisin nasıl bişey delikafadulden