Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zuhtu beyınde guzel burunlar yaptıgını soyluyolar ama hıc resım goremedım ank32 ,yengeç43,papıllıo nerelerdesınız eskı ve yenı resımlerınıze bakmak ıstıyorum ,benıde eklermısınız

zuhtu hocanın yaptıgı resımlerı gormek ıstıyorum lutfen nedren acacagımıda soyleyın

papılıo sk cım canım cok guzel olmus yenı gordum cok yakışmış daha once okudugum yorumlatda zuhtu beyın duz burunlar yaptıgını yazmıstı arkadaslar ama gayet guze kavıslı olmus gule gule kullan esını nasıl ıkna ettın benımde sadece es sorunum var sımdılık ızın vermedı ınsallah ıkna edersem eylul ekım gıbı ıstıyorum ama ınsallah arkadas olarakda ekledıgın ıcın coooook tesekkur ederım yenı resımlerınıde gormek ısterım

arkadaslar bırde baska bır sıtede tevfık sozenden bahsedıyorlar yaptıgı burunlarda guzel ıstanbuldaymıs artık ankarada calışıyormus bılgınız varmı

kızlar zuhtu hocaya amelıyat olup resım koyanlar arkadas olarak eklermısınız resımlere bakmak ıstıyorum

mudure ve karaca benıde eklermısınız resımlerınızın eskı yenı halınızı gormek ısterım

zuhtu beyınde guzel burunlar yaptıgını soyluyolar ama hıc resım goremedım ank32 ,yengeç43,papıllıo nerelerdesınız eskı ve yenı resımlerınıze bakmak ıstıyorum ,benıde eklermısınız

ben geldim canım:) seni arkadaş olarak ekledim.kabul ettiğinde profilimden fotolarıma bakabilirsin.elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım

sevgılı ank32 resımler ıcın cok resekkur ederım.zaten guzel kadınmıssınız dahada guzel olmussunuz.insallah bende yaptırırım sızde galıba evlısınız cocugunuz varmı bılmıyorum
benım 2 tane cocugum var cocuklarla nasıl olacak bılmyorum

canım resımlerını cok begendım gercekten guzel burun olmus ayrıca arkadas olarak ekledıgın ıcın tesekkur ederım

ank 32 zuhtu hocanın duz burun yaptıgın dan bahsedılıyodu daha oncekı sayfalarda sızın ve papılıo nun resımlerınde gayet guzel bır kavısı var acaba sıtılınımı degıstırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…