Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar meraba.dün ameliyat oldum sonunda.bugün ağrım falan yok ama yüzüm çok şişti,gözlerimin altı morardı ve kanama da var.normal değil mi?

cok gecmiş olsun aramıza hoşgeldin canım...bu yazdıklarının olması cok normal ve doğal olan seyler merak etme hepsi 1 haftalık sıkıntı ondan sonra yavaş yavaş normale döneceksin canım

Arkadaşlar meraba.dün ameliyat oldum sonunda.bugün ağrım falan yok ama yüzüm çok şişti,gözlerimin altı morardı ve kanama da var.normal değil mi?

cnm çok geçmiş olsn bundan sonraki süreç sabır işi biraz Allah yardmcın olsun
Buz tedavini 2 gün yani ameliyat günüyle beraber 48 saat yap mutlaka biraz dikkatli yapki burnuna zarar vermesn
Kanama ilk 2 gün bendede olmuştu sonra 1 hafta az az akıntı şeklnde oldu bunlar normal şişlikte normal morlukta zamanla buz tedavisiyle 4. ve 5. günden sonra şişlikler ve morarmalar geri adım atmaya yavaş yavaş düzelmeye başlıcak

Mrb arkadaşlar ben zühtü beye burun estetiği amelyatı olmak istiyorum temmuzun ortalarında.. burnumda kemer var ve ucu gülümsediğimde aşşağı doğru gidiyor. ama bazı burunucu estetiği amelyatı olan arkadaşlarmda her iki delikte farklılıklar oluyor o nedenle çekiniyorum bilgilendirirseniz çok sevinirimmm

ve ben kesinlikle amelyat olmak istiyorum yüzümü gülmemi seviyorum ama ön profilden yan profil yüzünden birisi yanıma oturduğu zaman rahatsız oluyorum büyük bir kemer değil fakar bilinç altıma yerleşmiş. ayrıca burun ucunu kaldırmak değilde kısaltmak gibi bir işlem olabilir mi ve amelyat izi yada estetik olmuş havası verme olasılığı yüksekmi acaba ve bu kararı aldığım için çok mutluyum korkum yok :) cevaplarnızı çok acil bekliyorum kızlaarrr :)

Slm kizlar yeni üye oldum

cok gecmiş olsun aramıza hoşgeldin canım...bu yazdıklarının olması cok normal ve doğal olan seyler merak etme hepsi 1 haftalık sıkıntı ondan sonra yavaş yavaş normale döneceksin canım

ank 32 merhabalar su sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum en fazla sızın bılgı verdıgınızı okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…