Canım benim burundna baya bi parça gitti ama bilemiyorum :) Fakat herkes değişir.Yani inan korkacak bişey yok.Ameliyat sonrası moraracağım diye vazgeçiyorsan demek ki çokta hazır değilsin belki ameliyata.Ben ameliyat sonrası böyleydim.Fakat dün burnum bantlı da olsa arkadaşlarla buluştum gezdim.Hemen toparladım kendimi.Sonuçta ağrım sızım hiç olmadı ki.Banlara sanırım haftaya salı ya da çarşamba olabilir bilemiyorum.Bi süre daha bantlı kalacak.Yandan Zühtü Beyde foto çekmedi çünkü çok şiş daha bişey belli değil dedi.Fakat ben direk ön profilden foto koydum ki görün.Çünkü genelde herkes yan profilden koyuyor.Yandan da bantlı var fakat şiş gördüğün üzere.Ben de gördüüüm:sm_cool: Lakitocum çok güzel görünüyor burnuşun güle güle kullan:)
Bu morluk benim de içimi fena yaptı Acaba burundan giden parçayla mı orantılı bu morluk derecesi yoksa herkesin mi boyle oluyor Biraz vazgecer gibi oldum acıkcası 7gunde geçmiş gitmiş gerçi hepsi ama..
Bantlara ne zaman veda etceksin yan profilden hala merak ediyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile