h.geldin Lakito baksana bi burun tasarımlarına :)
Canım baktım dediğim gibi en çok teknoloğunkini beğendim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.geldin Lakito baksana bi burun tasarımlarına :)
Bencede çok hoş olmuş.evet ince durunca burun ucu kabalığı gitti gibi geldi sence canım ?
Bencede çok hoş olmuş.
evet ince durunca burun ucu kabalığı gitti gibi geldi sence canım ?
Tatlım sanırım tekrar bant yapıştıracak ama.Tamamen alacağım demedi.umarım şu plastik zımbırtıları alırken çok acımaz.nasıl alacak ya taaa burnumun içindelakito yarım kurtuluyosun bandajlardan hadi gözün aydın cnm
Hoşbulduk sevgili burun kardeşlerimkaydirigubbakcemile3
Dışarıdaydım.Az önce geldim.Yarın burnumdaki plastikler alınacak korkuyorum nedense.Burnumdaki bantta kalktı valla burnum ortadaBurnum çok düzgün görünüyo ama domuz gibi ucu :)
ayhh sanki daha dün ameliyat oldun(bize göre) simdiyse geziyosun zaman ne cabuk geciyo ya kaydirigubbakcemile2 yeni fotolarini ne zaman ekliyosun
aslinda ucu öyle kalinca bende pek begenmedim ama ucunu inceltince yine düz oldu o yüzden ucunu öyle yapmistim :lepi:
doktorunun yaptigi tasarimda düz ama güzel bence, düz burunlari sevmem ama cok güzel olmus ama tabi biraz kavisli olursa daha tatli olur
eski burnun nasildiki?
Aynen işte biraz daha kavis derken bundan bahsediyodum :lepi:
Ama dr'un yaptığı da çok düz değil dimi
Zamanın bu kadar çabuk geçmesi iyi mi kötü mü bilemiyorum.Ömrümüz geliiippp geçiyo
Nayse felsefeye gerek yok :) Yeni fotolarımı burnumun şekli biraz daha değişince eklerim canım.
off benim sıpa uyudu ancak geldimmm..
ank sen dolgumu ayptırcam dedin ne akdar yapyormuş zühtü beyy bende kaz ayakları göz çevresi dudak çeveresi istiyorumm.dudaklarım hayli kalın pek niyetim yokkk:kedi:
lakitom korma yavrimmmm süper oldunn....opuyorumnanaktan
Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler bol sohbetler :))
lakitocum gecmıs olsun sılıkonları alırken pek bısı hısetmıosun burnuna dikişli onlar tık tık kesicek dikişleri olay tmm:) sinek ısırığı gibi :)