Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ince durunca burun ucu kabalığı gitti gibi geldi sence canım ?

aslinda ucu öyle kalinca bende pek begenmedim ama ucunu inceltince yine düz oldu o yüzden ucunu öyle yapmistim :lepi:
doktorunun yaptigi tasarimda düz ama güzel bence, düz burunlari sevmem ama cok güzel olmus ama tabi biraz kavisli olursa daha tatli olur
eski burnun nasildiki?

Hoşbulduk sevgili burun kardeşlerimkaydirigubbakcemile3
Dışarıdaydım.Az önce geldim.Yarın burnumdaki plastikler alınacak korkuyorum nedense.Burnumdaki bantta kalktı valla burnum ortada :P Burnum çok düzgün görünüyo ama domuz gibi ucu :)

ayhh sanki daha dün ameliyat oldun(bize göre) simdiyse geziyosun zaman ne cabuk geciyo ya kaydirigubbakcemile2 yeni fotolarini ne zaman ekliyosun

Lakitoo korkusuz burundaş. her şeyi atlattın kolaylıkla şimdi mi korkuyosuunn:teselli:

ayhh sanki daha dün ameliyat oldun(bize göre) simdiyse geziyosun zaman ne cabuk geciyo ya kaydirigubbakcemile2 yeni fotolarini ne zaman ekliyosun

Zamanın bu kadar çabuk geçmesi iyi mi kötü mü bilemiyorum.Ömrümüz geliiippp geçiyo :P
Nayse felsefeye gerek yok :) Yeni fotolarımı burnumun şekli biraz daha değişince eklerim canım.

aslinda ucu öyle kalinca bende pek begenmedim ama ucunu inceltince yine düz oldu o yüzden ucunu öyle yapmistim :lepi:
doktorunun yaptigi tasarimda düz ama güzel bence, düz burunlari sevmem ama cok güzel olmus ama tabi biraz kavisli olursa daha tatli olur
eski burnun nasildiki?

Aynen işte biraz daha kavis derken bundan bahsediyodum :lepi:
Ama dr'un yaptığı da çok düz değil dimi

Zamanın bu kadar çabuk geçmesi iyi mi kötü mü bilemiyorum.Ömrümüz geliiippp geçiyo :P
Nayse felsefeye gerek yok :) Yeni fotolarımı burnumun şekli biraz daha değişince eklerim canım.

zamanin cabuk gecmesi iyi mi kötü mü bilemiyorum ömrümüz icin kötü evet eyvahedigeldismile ama burnun icin zamanin cabuk gecmesi iyi bisey :lepi:

off benim sıpa uyudu ancak geldimmm..
ank sen dolgumu ayptırcam dedin ne akdar yapyormuş zühtü beyy bende kaz ayakları göz çevresi dudak çeveresi istiyorumm.dudaklarım hayli kalın pek niyetim yokkk:kedi:

lakitom korma yavrimmmm süper oldunn....opuyorumnanaktan

valla hayat öle uucuz deill sadise geri dönemiyoruz ama kötü durumalrda çabuk iyi duramlarda ağırdan alırsa hayat memnun oluruzzzzkaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile:lepi:

off benim sıpa uyudu ancak geldimmm..
ank sen dolgumu ayptırcam dedin ne akdar yapyormuş zühtü beyy bende kaz ayakları göz çevresi dudak çeveresi istiyorumm.dudaklarım hayli kalın pek niyetim yokkk:kedi:

lakitom korma yavrimmmm süper oldunn....opuyorumnanaktan

canım öyle bi dudak dolgusunu sordum daha kesin bişey olmadığı için fiyatta almadım herhalde bize bi indirimi yapar:PPP senin dediğin vücüttan yağ cekipmi dolduruyolar kırışıkları cnm.

canım iyi geceler fıstıkım:)))))))))))

ank canımm bilmiyorumkii nasıl olduğunu sadece istiyorummm sen söleyince sorayımdedim ama yapay dolguda var sanırımm vücuttan alınan yalarlada yanak dolgusu duydum ama kırışık için hiç bilgim yok açıkcası..:kedi:

lakitocum gecmıs olsun sılıkonları alırken pek bısı hısetmıosun burnuna dikişli onlar tık tık kesicek dikişleri olay tmm:) sinek ısırığı gibi :)

Back
X