Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzular günaydııınnn...Çilekcim günaydın.Ben şimdi hazırlanacağım.Zühtü Beyle randevum var.

tutmadı vala kalktım otobronz yapıodum yuzume aklıma geldınıs :)

totobronzunu yisinlerr..bende çok geç yattım ama baktım kims eyok yazmamıştımmm:hulya:
Kuzular günaydııınnn...Çilekcim günaydın.Ben şimdi hazırlanacağım.Zühtü Beyle randevum var.

bugün neler yapıcakki zühtü beyy...hadi bakalımm...gelince anlatırısınn..

Burun ameliyatında yani ben şimdi estetik oldum ya yarın İstanbul'a döneceğim.Uçağa binmek yasak mı acaba.

canım dönüyormusunnnn:gitme:valla benim bile içim burkuldu..
ankaradaa iş yokmuu istanbullara gidiyosunnmirmirmirmirkal burdaaa:delphin:

zühtü beye sor canım ama baya geçti snamıyorum binebilirsin kanıımca..çilek binememişti ama onun çok yeniydii ..tamponlar bile alınmamış şekilde izmire dönmüştü..bayanssulusmile

Uçağa binmek yasak değil ama alçılarla seyahat edecekseniz doktordan uçabilir diye imzalı belge istiyorlar..O olmadan uçamazsınız. Ancak yüzünüzden alçı bant falan yoksa, sorun değil...

huuuuuhuuuuu kızlar ben geldimm:)) lakito sanırım dr gitti teknolog nasılsın canım..

lakitoyu bekliyorumm..hafif bantlar olacak sanırımm ..bakalım nasıl görünecekk...ama o şimdi gezmelere gider gece yarısı ancak dönerr sanırım:umursamaz:

bende ütüm var birazzzz kalkabilirsem ütü yapacağımm...

sen evlimiydin bu aradaa..??
bebek varmmı evliysen??
birde semt olarak enrdesin??

ne çok sordummmbayanssulusmile

teknolog soruların özelden yanıtladım cnm :))

mers, şeker aldım cevabımı:))))bende cevpladım sormamıştın amaakaydirigubbakcemile3

çilekim hoş geldinn..lakitoyu bekliyos nolcek:))gelemedi gezmelerdenn...
ben ütü işlerini bitirdim damladım:)))

haha lakitocum gelsene herkes seni bekliorr :) kızlar bende şimdi dışardaydım burnumla ilgili 2 olmulu 1 olumsuz yorum aldım sokağın ortasında ayhh cok mutlu oldum olumlular sölemicem olumsuzu şöleydi kadının biri yanındaki diğer bayana dediki estetikkk besbelli :)

Hahaha kesin oda yaptirmayi dusunuyodur.Bende estetigi dusundugumden beri cok diklkatimi cekmeye basladi mesela bizim isyerine 2 kiz basladi direk dedim ahanda burunlar estetik diye :) oleymiste :)
Bence bunu olumsuz olarak algilama cilekcim.

Lakito mu geldi yoksaazemuszemus

Canlarım merhaba.Az önce geldim eve.ıstanbul'a dönmeden arkadaşlarımla görüştüm.Biraz kozmetik alışverişi yaptım :P Makyaj yapamıyorum ya gözüm hep makyaj malzemelerinde :)
Zühtü Bey yine burnumu sıktı baktı.Acıdı valla.Gayet iyiymiş burnum.Şişlerim inince süper olacakmış.Ucuda inecekmiş ayrıca :) Bantımı değiştirdi. ıçindeki plastikleri almadı.Perşembe günü ıstanbul'da görüşeceğiz.Kendisinin orda ameliyatı varmış zaten.Orda bantlarımdan da kurtulacağım.Başka bişey yapmadı.Ayrıca burnum yamuk gibi diyordum ya düzelmiş şişim biraz inince.Foto çektirmedim çünkü daha pek bi fark yok.Bantlarım tamamen çıksın koyacağım.Bugün bende iki tane olumlu yorum aldım burnum bantlı olsa bile.Sevindim.Yalnız babamın bakışları çok enteresandı.Bantım değişirken yanımda o vardı.Bi garipsedi :) Şuan için burnumun düzgün ama yapay bi görüntüsü var.Sanki takma burun gibi :)
Bu arada Teknologcum ya öyle deme üzülürüm bak :( Bi ayağım burda zaten benim.ıki haftadır aileme iyice alışmıştım.şimdi biraz zor geliyor gitmek.Ama sağlık olsun.Yarın annemde ağlamaz umarım arkamdan :(

Back
X