Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyim canım..teknolog senden naberr kaydirigubbakcemile2

Şimdi deneyimli kızlar yardımınıza ihtiyacım var :)

Burnumun sadece yandan duruşundan biraz şikayetçiyim , o nedenle şöyle bir operasyon mümkün müdür size bir danışayım;

Sadece çok az törpü uygulanacak ve burun ucu hafif kaldırılacak.

Herşey bundan ibaret istiyorum, şimdi buna göre operasyon nasıl olur,kemik kırılmayacağından dolayı alçı olayı yine de olacakmı vs bunları çğrenmek istiyorum. Sanırım sizler bana en azından fikir verebilirsiniz, bu operasyonu bitek Zühtü Bey'e yaptırmak istiyorum ve maliyetini de bilmiyorum,fikri olan?

Teşekkürler şimdiden.
Bir de kendisinin yaptığı burunların sahipleri beni ark. eklerlerse bir görmek isterim.
zemuszemus

Şimdi deneyimli kızlar yardımınıza ihtiyacım var :)

Burnumun sadece yandan duruşundan biraz şikayetçiyim , o nedenle şöyle bir operasyon mümkün müdür size bir danışayım;

Sadece çok az törpü uygulanacak ve burun ucu hafif kaldırılacak.

Herşey bundan ibaret istiyorum, şimdi buna göre operasyon nasıl olur,kemik kırılmayacağından dolayı alçı olayı yine de olacakmı vs bunları çğrenmek istiyorum. Sanırım sizler bana en azından fikir verebilirsiniz, bu operasyonu bitek Zühtü Bey'e yaptırmak istiyorum ve maliyetini de bilmiyorum,fikri olan?

Teşekkürler şimdiden.
Bir de kendisinin yaptığı burunların sahipleri beni ark. eklerlerse bir görmek isterim.
zemuszemus

kemik törpülenecek derken her halukarda kırılır,ayrıca benimde burnum kemerli değildi ama alçının allahı yapıldı sırnaşık şey

kimseler yok ama çilek yeni resim eklemiş benn çatladımm bakmayın sakın çatlamayın bendne sölemesiiakannehirohaoldumsmile

kadınlarda oluyo bazen öyle :) bende de çokk olur sora sağa sola çemkiririm sinirimden :)

evet canım hamilelikti emzirmeydi derken kilolarr kaldıı...yaşda ilerledi sanırımm onunda etkisi..eskisi akdar kendimi beğenmiyorumm...şöle saçlarımı salladımıı herkes bakardı dermişimmmmmmmmmmmmmmmmbayanssulusmile

hoşgeldinn canımm nasıl geçti yolculukk??
nasılsın??
çilekin resimlerre bak laikitommakannehir

Canım güzel geçti.Yanımda bi bayan vardı.Yol boyu muhabbet ettik nerdeyse.Tatlı bi bayandı.Zengin ama görgüsüzdü biraz :) Yani nerde nasıl evleri var falan,tüm mal varlıklarını öğrendim nerdeyse :))) Bu arada baktım fotolara canım.

tskler cilekopuyorumnanaktan vallah fotolsarin hepsi birer birer cok güzel burnunda yüzüne cok yakismis güle güleeee kullan :D merakimi giderdin icin tsklerr kaydirigubbakcemile5

tskler cilekopuyorumnanaktan vallah fotolsarin hepsi birer birer cok güzel burnunda yüzüne cok yakismis güle güleeee kullan :D merakimi giderdin icin tsklerr kaydirigubbakcemile5

tas gibi hatun demi su cilekkkk kaydirigubbakcemile2

KeLeBeKetkisi cnm sendemi ameliyat olcaksin ??
isvicredensin tryemi gelceksin ameliyat icin? eger ameliyat olcaksan ve eger trde olsaksan kime olmayi düsünüyosun?

Back
X