Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bi yerde okudum şimdi.Burun estetiği sonrası kaş ortasından alna doğru şişlik varsa bir seneye kadar devam ediyormuş.Bir sene şişlik nasıl devam eder ya şaşırdım.Benimde kaş ortam şiş çünkü.Ayrıca burnun son şekli en erken 6. ayda ortaya çıkıyormuş.

Canım merhaba.Çok sağol iyiyim ben.Çalışıyorum işte.Sen nasılsın?Burnun kaşınıyor mu?Benim burun şiş halen,aynı.

burun dr görünce kaşınmasıda geçtiii:))iyim cnm bildiğin gibi bi değişiklik yok yanii iniyordur sana öyle iş gelirr incekk zamanla canımm takmaa

Kızlar bi yerde okudum şimdi.Burun estetiği sonrası kaş ortasından alna doğru şişlik varsa bir seneye kadar devam ediyormuş.Bir sene şişlik nasıl devam eder ya şaşırdım.Benimde kaş ortam şiş çünkü.Ayrıca burnun son şekli en erken 6. ayda ortaya çıkıyormuş.

evt aynen öylee diyen cok doğru demiş burun 6 ayda şekli oturmaya başlıyo 1 senede tam oturuyorr.kaş arası 1 seneyi buluyor inmesi benimde öyle oldu cünkiii

Evet tatlım Ünal Beyi 'de çok araştırdım herkes çok memnun hem tasarımını da gördün gayet güzel kavis olsun falan hiç bişey söylemedim ben önce doktorun yaptıgına bi bakmak istedim yani, tavsiye ediyorum 'dan falan bakmıştım sonra birazda burdan araştırdım. Ayrıca ankarada bi çok dr ile görüştüm en çok içime sinen bu oldu :)

kaydirigubbakcemile5 cnm zaten icine hangi doktor siniyosa ona olman lazim:)

hşşt pşşt geldim bende noluyo bakim burda :) benim kaş ortası 2 haftada indi ama ucu halen şiş 2 cmlik bi tümsek kaldı bakalım oda nezaman inicekse,bide bende normalde hiçç sivilce çıkmazdı şimdi burnumun üstünde sivilceler cıkmaya başladı arada bir çıkıyo ve cok buyuk oluyolar acıyo filan böle baya iddalı sivilceler,hatta bikeresinde 2 tane arka arkaya cıkmıstı şişmiş nasıll burnumu kaplamıstı o sivilceler o derece yani şimdi yine cıktı solüsyon sürdüm üstüne geçti ama izi duruyo :( zühtü beye onuda sorcam ayy adamın başını yedim lakitocum zühtü bey persembe ist.damıymış gideyimde mızmızlanayım biraz bari burdan ankara zor oluyo ist.daha kolay adam dicek burdadamı buldun beni yuh yaniii eyvahedigeldismile

hşşt pşşt geldim bende noluyo bakim burda :) benim kaş ortası 2 haftada indi ama ucu halen şiş 2 cmlik bi tümsek kaldı bakalım oda nezaman inicekse,bide bende normalde hiçç sivilce çıkmazdı şimdi burnumun üstünde sivilceler cıkmaya başladı arada bir çıkıyo ve cok buyuk oluyolar acıyo filan böle baya iddalı sivilceler,hatta bikeresinde 2 tane arka arkaya cıkmıstı şişmiş nasıll burnumu kaplamıstı o sivilceler o derece yani şimdi yine cıktı solüsyon sürdüm üstüne geçti ama izi duruyo :( zühtü beye onuda sorcam ayy adamın başını yedim lakitocum zühtü bey persembe ist.damıymış gideyimde mızmızlanayım biraz bari burdan ankara zor oluyo ist.daha kolay adam dicek burdadamı buldun beni yuh yaniii eyvahedigeldismile

ayyy sivilcemiii delikafadulden ya ben bi sivilcem ciksa cildiririm kendimi bildim bileli sivilcem cikmadi sadece tekte tükte cikmisti acaba ameliyat olduktan sonra alci yüzündenmi cikiyo yoksa bi ciktigi zaman süreklimi cikiyo ay bide cilek sen ameliyat olali 8 ay olmus:S:S

hele ameliyattan 1 hafta sonra benim yüzüm komple sivilce dolmuştu nasıl moralim bozuktu,şimdi 3 ayda bir sadece burnumun üstünde çıkıyo ama bezelye kadar şişiyo o derece yani neden bilmiyorum :( evet şeker yaa 8 ay oldu hala şişim burnumun ucu tombiş:)

hele ameliyattan 1 hafta sonra benim yüzüm komple sivilce dolmuştu nasıl moralim bozuktu,şimdi 3 ayda bir sadece burnumun üstünde çıkıyo ama bezelye kadar şişiyo o derece yani neden bilmiyorum :( evet şeker yaa 8 ay oldu hala şişim burnumun ucu tombiş:)

alsanaalsanasmile senin kafani kirmak lazim burnumun ucu tombis diyo yaaa :mymeka:
ameliyattan sonra peeling fln yaparim o zaman gecer artik katlancaz yapcak care yok:(

Sersa sen benim burun fotomu görmek istemiştin ama bi yorum yapmadın ne düşünüyosun ?

canım fotolarına baktım ama önce yazan burnunda çok güzel bi fark göremedim o senin şimdi ki burnun mu
yoksa doktor tasarımı mı canım anlamadım doğrusu
eğer kendi burnunsa hiç elletme hiç kusur yok

peeling filan hikaye cnm kurcaladıkca daha beter sivilce cıkıyo,acaba ödemlerdenmi diye düşünmeye bile başladım

kızlar o değilde ben artık nezaman güneş gözlüğü takıcam yaaaaaaaaaaa

kendim için sormadım ama anneme 6.ayını doldurdugunda aman sakınnnn sadece 15 dk tak sora cıkar daha değil demişti

kendim için sormadım ama anneme 6.ayını doldurdugunda aman sakınnnn sadece 15 dk tak sora cıkar daha değil demişti

neeeeeeeeeee ohaoldumsmile 3 ay diyolardi 6 ayi hemde aman sakin 15 dk tak sonra cikar denildigini ilk defa duydum
ya ben normal gözlük takiyorum lenste sabah aksam takamiyorum resmen yakiyo gözlerimi belli bi zamandn sonra eger 6 aysa hapi yuttum valla :delphin:
hem sivilce hemde bu senağlama

ama cilekcim zaten yaza cok var senin icin problem olmaz sanirim ama ben yandim eyvahedigeldismile

Back
X