- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
Kızlar nabersiniz?Ben işteyim.Hem çalışıyorum bi taraftanda buraya bakıyorum ama kimsecikler yoooookkk...
canım naber nasılsın burun nasıl şişlerr nasıl oldunn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nabersiniz?Ben işteyim.Hem çalışıyorum bi taraftanda buraya bakıyorum ama kimsecikler yoooookkk...
Canım merhaba.Çok sağol iyiyim ben.Çalışıyorum işte.Sen nasılsın?Burnun kaşınıyor mu?Benim burun şiş halen,aynı.canım naber nasılsın burun nasıl şişlerr nasıl oldunn?
Canım merhaba.Çok sağol iyiyim ben.Çalışıyorum işte.Sen nasılsın?Burnun kaşınıyor mu?Benim burun şiş halen,aynı.
Kızlar bi yerde okudum şimdi.Burun estetiği sonrası kaş ortasından alna doğru şişlik varsa bir seneye kadar devam ediyormuş.Bir sene şişlik nasıl devam eder ya şaşırdım.Benimde kaş ortam şiş çünkü.Ayrıca burnun son şekli en erken 6. ayda ortaya çıkıyormuş.
Evet tatlım Ünal Beyi 'de çok araştırdım herkes çok memnun hem tasarımını da gördün gayet güzel kavis olsun falan hiç bişey söylemedim ben önce doktorun yaptıgına bi bakmak istedim yani, tavsiye ediyorum 'dan falan bakmıştım sonra birazda burdan araştırdım. Ayrıca ankarada bi çok dr ile görüştüm en çok içime sinen bu oldu :)
hşşt pşşt geldim bende noluyo bakim burda :) benim kaş ortası 2 haftada indi ama ucu halen şiş 2 cmlik bi tümsek kaldı bakalım oda nezaman inicekse,bide bende normalde hiçç sivilce çıkmazdı şimdi burnumun üstünde sivilceler cıkmaya başladı arada bir çıkıyo ve cok buyuk oluyolar acıyo filan böle baya iddalı sivilceler,hatta bikeresinde 2 tane arka arkaya cıkmıstı şişmiş nasıll burnumu kaplamıstı o sivilceler o derece yani şimdi yine cıktı solüsyon sürdüm üstüne geçti ama izi duruyozühtü beye onuda sorcam ayy adamın başını yedim lakitocum zühtü bey persembe ist.damıymış gideyimde mızmızlanayım biraz bari burdan ankara zor oluyo ist.daha kolay adam dicek burdadamı buldun beni yuh yaniii eyvahedigeldismile
hele ameliyattan 1 hafta sonra benim yüzüm komple sivilce dolmuştu nasıl moralim bozuktu,şimdi 3 ayda bir sadece burnumun üstünde çıkıyo ama bezelye kadar şişiyo o derece yani neden bilmiyorumevet şeker yaa 8 ay oldu hala şişim burnumun ucu tombiş:)
Sersa sen benim burun fotomu görmek istemiştin ama bi yorum yapmadın ne düşünüyosun ?
o doktorun tasarimiymis cnm
kendim için sormadım ama anneme 6.ayını doldurdugunda aman sakınnnn sadece 15 dk tak sora cıkar daha değil demişti