Baktımda teee 6 Ocakta yazmışım. Bilmiorum neden yazmadı belki maille cevap vermiyodur. dur bakalım frapana cevap yazcakmı ayzarsa ben bidaha gönderiim :) :icecream:
hmm baya olmus :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktımda teee 6 Ocakta yazmışım. Bilmiorum neden yazmadı belki maille cevap vermiyodur. dur bakalım frapana cevap yazcakmı ayzarsa ben bidaha gönderiim :) :icecream:
cilek cok yaramazsin tabi helede törpüyle alciyi cikarma olayina bayildim gülmekten :roflol:
ne elim duruyo ne ayağımm kaydirigubbakcemile3 siz beni bide kuaförde görün dip röflemi filan yaptırırken,adam fenalıkllar geçiriyo tamam diyo bugünde bu işi bitirdik artık 5-6 aydan önce röfleye gelmezsin bidaha bi müddet kafam rahat edicek aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bende cok pinpirikliyimdir ama senin gibi olmam imkansiz :roflol: alciyi cikarirken acimadimi yaa
İlahi çilekcim çok alem ve tatlısın :)
Ya evet ucuna taktım ben.Bi doğallaşsa.Böyle bi tuhaf geliyo gözüme.En iyisi ben 2 ay daha bantlı mı gezsem doğallaşana kadar burnum :) Ne güzel üşümüyorda böyle.Alıştım bu bantlara artık :) Ayrı bi hava seksilik ve gizem katıyor bana :))))
Bu arada canlarım ben çıkıyorum bürodan ve netten.akşam evden girerim.Öpüyorum çookkk...
Hekim hakkında veya operasyon sonrasında paylaşımlardan odlayı hepinizin profiline (pro üye dahil) ceza verdim tekrarı olması halinde ceza puanının artacağını ifade etmeliyim. Eğer Doktorunu hakkında bir fun oluşturup lay lay lom mesajlar yazmak istiyorsanız o konuda bir bölüm açıp onun altında bu taelbinizi gerçekleştirebiliriz lakin yeri burası değil !
http://www.kadinlarkulubu.com/uzman...-yazilan-yorumlar-tavsiyeler-tesekkurler.html buyrun ilk sizinle başladım....
pardon ben anlamadım hekim hakkında veya operasyon sonrasında paylaşımlardan dolayı diyosunuz
peki doğrusu neydi hekim hakkında değilde kim hakkında konuşmalıydık yada operasyon sonrası paylasımlarımızı değilde öncesinimi yazmalıydık ? doğru olan hangisiydi?
İlahi çilekcim çok alem ve tatlısın :)
Ya evet ucuna taktım ben.Bi doğallaşsa.Böyle bi tuhaf geliyo gözüme.En iyisi ben 2 ay daha bantlı mı gezsem doğallaşana kadar burnum :) Ne güzel üşümüyorda böyle.Alıştım bu bantlara artık :) Ayrı bi hava seksilik ve gizem katıyor bana :))))
Bu arada canlarım ben çıkıyorum bürodan ve netten.akşam evden girerim.Öpüyorum çookkk...