Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende zühtü beye mail atmıştım sanırım 3 günde geri dönmüştü...

akşam çok uyandı.bebek bey:))
5 kezz ikisinde kucağımda uyuttumm..
birinde birkez emzirdimm..
sabahta erken kalktı meme yok diyee..
asıl öğlen çok cıngar çıkardı..deli oldu.. perişan oldu oda bende..:çok üzgünüm:

Selam sevgili burun kardeşlerim :)
Az önce geldim ofise.Bugün genelde dışarıdaydım giremedim.zühtü Beyle görüştük.burnumun içindeki plastki destekleri aldı.Çok rahatladım.Bantım çıkmadı ama.Değişti.Aslında ben bant istemiyorum desem yapıştırmazdı ama ben daha iyi olur deyince istedim.Artık pazar günü çıkaracağım kendim.Burnum alçı çıktığında şişlikten yamuk gelmişti gözüme.Şişlik gitmiş.Gayet düzgün burnum.hiç bi yamukluk yok.Ucu çok yapay duruyor ve bana göre biraz fazla havada.zühtü Beye sordum.2 aya kadar burun ucun doğallaşır dedi.Burnum çok güzel düzgün ama benim değil gibi geliyor şuan.Kızlar ucu doğallaşır değil mi? Bi yerde bi kızda şişlikler inince burun ucu kalkar mı ne yazmış.Oha oldum.

hayırlı olsunn lakitomm burnuşunn düzgün burnuşunn..

benim incelediğimm bir durum varki bazılarıı şilikler inincee kalkıyorr kimisi iniyorr..
sen emrak etme zühtü bey ne dediysee durumm ondan biarettirr..
çilekte olduğu gibi kaviss okka gibi burun istemediğin için sanmıyorumm bence inecek..

yapılan burun nasılsa şişlikler indikçe o şekli alıyor canım merak etmee..tasarımdada gördünn sanmıyorum kesinliklee ölee kalkık olsunn..

bu arada hoşgeldinn..zemuszemus

işte geldim burdayımmmm :) yaa şu bantlardan kurtulamadın sende lakitocum ben 6.günde alcıyı aldırdım bant mantta yapıstırtmadım ölee attım sokaklara kendımı :) alçının kalıntıları bile duruyodu burnumun üstünde yapışkan gibi bişiler düşün yani :) ay cokmu yaramazın ne ??

o yüzden ramazan davulu gibi şişti mübarek vallahi burun zamanla kalkmaz düşmezde,düşmez kalkmaz bir Allah

ama ucu doğallaşır septumun çokk dik duruyo o inicek zamanla aşağıya doğru sarkıcak yani zühtü bey doğru demiş 2 aya kalmaz doğallaşır,bende ona her telefon actıgımda kalkarmı daha diye soruyodum inmesin diyodum oda inmez merak etme diyip teselli ediyodu inmiyo burun ucu ama doğallaşıyo cok farklı olcak şuan yadırgaman çokk normal ben bile hala burnumu avucumla yukarı ittirdiğimde minacık toparlak bişi gibi gelio ve daha fazla yukarı kalkmıyo benim değilmiş gibi sert filan acaip hissediorum hala kendimi

iner o merak etme:) bak sisliktenmis yamukluk :)
oske.06cim yazar merak etme:)

senin burnun eğer istemediğin kadar kalkık olursa annem zühtü beye suikast düzenleyebilir en çok ondan korkuyorum eyvahedigeldismile kadın kalkık burun istiyorum diye tutturmustu zuhtu beyde doğal burundan yanayım dedi ve suan annem aaaa burnumun ucu yerlere bakıyo hiç kaldırmadı diye şikayetleniyo halazemuszemus

cilek cok yaramazsin tabi helede törpüyle alciyi cikarma olayina bayildim gülmekten :roflol:

cilek cok yaramazsin tabi helede törpüyle alciyi cikarma olayina bayildim gülmekten :roflol:

ne elim duruyo ne ayağımm kaydirigubbakcemile3 siz beni bide kuaförde görün dip röflemi filan yaptırırken,adam fenalıkllar geçiriyo tamam diyo bugünde bu işi bitirdik artık 5-6 aydan önce röfleye gelmezsin bidaha
bi müddet kafam rahat edicek aklinialirimsmile

ne elim duruyo ne ayağımm kaydirigubbakcemile3 siz beni bide kuaförde görün dip röflemi filan yaptırırken,adam fenalıkllar geçiriyo tamam diyo bugünde bu işi bitirdik artık 5-6 aydan önce röfleye gelmezsin bidaha bi müddet kafam rahat edicek aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bende cok pinpirikliyimdir ama senin gibi olmam imkansiz :roflol: alciyi cikarirken acimadimi yaa

ılahi çilekcim çok alem ve tatlısın :)
Ya evet ucuna taktım ben.Bi doğallaşsa.Böyle bi tuhaf geliyo gözüme.En iyisi ben 2 ay daha bantlı mı gezsem doğallaşana kadar burnum :) Ne güzel üşümüyorda böyle.Alıştım bu bantlara artık :) Ayrı bi hava seksilik ve gizem katıyor bana :))))
Bu arada canlarım ben çıkıyorum bürodan ve netten.akşam evden girerim.Öpüyorum çookkk...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bende cok pinpirikliyimdir ama senin gibi olmam imkansiz :roflol: alciyi cikarirken acimadimi yaa

yok kendim yapınca acımıyo başkası yapınca kıyametleri koparıyom zemuszemus

İlahi çilekcim çok alem ve tatlısın :)
Ya evet ucuna taktım ben.Bi doğallaşsa.Böyle bi tuhaf geliyo gözüme.En iyisi ben 2 ay daha bantlı mı gezsem doğallaşana kadar burnum :) Ne güzel üşümüyorda böyle.Alıştım bu bantlara artık :) Ayrı bi hava seksilik ve gizem katıyor bana :))))
Bu arada canlarım ben çıkıyorum bürodan ve netten.akşam evden girerim.Öpüyorum çookkk...

cnm öle bantıyken millet tuhaf tuhaf bakıodur sana sokakta filan ben annemden biliyorum kadın estetik olmuş diye fısıldaşıyolardı :) nerde oldunuz bende şurda oldum filan diye muhabbete geliyolardı yanımıza:) bantların tamamen cıkınca alısırsın burnuna elini degdırceksın filan artık masajlara baslıcaksın temas olunca benimsiyo insan ucuda zamanla düzelir mrk etme güle güle kullan güzel burnunu cnm şimdiden belli hokka olmuşolumunekankayizsmile

Hekim hakkında veya operasyon sonrasında paylaşımlardan odlayı hepinizin profiline (pro üye dahil) ceza verdim tekrarı olması halinde ceza puanının artacağını ifade etmeliyim. Eğer Doktorunu hakkında bir fun oluşturup lay lay lom mesajlar yazmak istiyorsanız o konuda bir bölüm açıp onun altında bu taelbinizi gerçekleştirebiliriz lakin yeri burası değil !

http://www.kadinlarkulubu.com/uzman...-yazilan-yorumlar-tavsiyeler-tesekkurler.html buyrun ilk sizinle başladım....

Hekim hakkında veya operasyon sonrasında paylaşımlardan odlayı hepinizin profiline (pro üye dahil) ceza verdim tekrarı olması halinde ceza puanının artacağını ifade etmeliyim. Eğer Doktorunu hakkında bir fun oluşturup lay lay lom mesajlar yazmak istiyorsanız o konuda bir bölüm açıp onun altında bu taelbinizi gerçekleştirebiliriz lakin yeri burası değil !

http://www.kadinlarkulubu.com/uzman...-yazilan-yorumlar-tavsiyeler-tesekkurler.html buyrun ilk sizinle başladım....

pardon ben anlamadım hekim hakkında veya operasyon sonrasında paylaşımlardan dolayı diyosunuz

peki doğrusu neydi hekim hakkında değilde kim hakkında konuşmalıydık yada operasyon sonrası paylasımlarımızı değilde öncesinimi yazmalıydık ? doğru olan hangisiydi?

pardon ben anlamadım hekim hakkında veya operasyon sonrasında paylaşımlardan dolayı diyosunuz

peki doğrusu neydi hekim hakkında değilde kim hakkında konuşmalıydık yada operasyon sonrası paylasımlarımızı değilde öncesinimi yazmalıydık ? doğru olan hangisiydi?

Çilek sessiz ol, ban yemeyelim şimdi eyvahedigeldismile
Sanırsam o linkten devam edicez yazmaya bilmiyorumkismile

kazen beyy bütün topiklerde estetik ve doktorları herkes sohbet ediyor ama onları uyarmanıza rağmen bizi uyarmadan cezamızı kesmişsinizz..

hiç deilse bir uyarıda bize yapılabilirdi...

birdee doktorumuzun fanatik grubu için topik açılmışş sanırım burdan istediğimiz şekilde konuşabileceğiz...

buyrun kızlarr zühtü bey vee topiği

http://www.kadinlarkulubu.com/uzman...mlar-tavsiyeler-tesekkurler.html#post11027299

Son düzenleme:
İlahi çilekcim çok alem ve tatlısın :)

çilekte sende cok alemsinizz kızlarr hele cileğe cok güldüm alcı olayana muzur yaa lakitocum sende takma daha cok doğallaşır o burun kalmaz öylee zamanla neler değişiyorr sadece zaman gerekli datlumm:DDD

Back
X