- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
meraba:)
biraz önce geldim muayeneden. mail adresimi aldılar, yollıycaklar tasarımı bana. bugün ben hem nebil bozdoğanla hem de zühtü demirle görüştüm. malum işe gidince bi günde ikisini aradan cıkarayım dedim. nebil bey çağ hastanesinde yapıyormus ve 4500 tl peşin, 5000 tl taksitli fiyat veriyor. zühtü bey iki hastane seçeneği sunuyor biri bayındır ve diğeri akay hastanesi. akay 5000 tl ve bayındır 5750 tl. her iki fiyata da hastane de bi gece kalma ve gerekli testler vs dahilmiş.eğer zühtü beyi seçersem akayda olucam ben çünkü bi hastane farkına 750 lira çok geldi bana.
onun dısında nebil beyle görüşmem yaklasık 45 dakka zühtü beyle görüşmem 20-25 dakka sürdü. ikisi de tasarım yaptı. ama zühtü bey beni gördüğü anda senin burnunda şu şu şu var bunu bunu bunu yaparsak şöle olur dedi ve bana bile çok sormadan tasarımı yaptı. beğendim ben güzel oldu. nebil beyde öle bişey olmadı. o daha çok bana sordu. ben surasını da şöle istiyorum ya da burası da böle olsa nasıl olur filan dedikçe biraz değiştirdi. bu bakımdan zühtü bey daha profesyonel geldi bana ve daha kendine güvenli. ama onda da şöle bi durum oldu. dediğim gibi daha kısa bir görüşme oldu onunla. ben daha önce yapılan ameliyatların resimlerine bakmayı unutmusum. doktorun yanından çıkınca aklıma geldi ve içeri tekrar girdim. saolsun yine gösterdi bana ama 10-15 resim gösterdikten sonra böle bilgisayarda enter tusuna basma sesleri (hani bi ses çıkar ya tusa hızlı basınca) yükseldi gibi geldi bana. hani sanki sıkılmıs gibi. yeter gösterdik der gibi. zaten ondan sonra da "işte bu şekilde tabi 100 lerce resim var" filan dedi. bende tesekkür ettim çıktım. yani bu son olay olmasaydı nerdeyse zühtü beye karar vermiştim ama böle olunca biraz tereddüt ettim. sonuçta herşey olabilir, allah korusun beğenmediğim bi nokta oldu yarın ikinci gidişimde benimle nasıl ilgilenecek bilemedim yani. tabi bu çok küçük bi hareket buna bakıp karar verilmez ama yine de böyle hissettim.
nebil beyde de şöle bi durum oldu; o bana resimleri gösterdi bi kaç kişiyi kendisi ben sölemeden. onlardan biri için eski halini gösterdi (burnu baya kötüymüş) bak bunda çok bişey farketmemiş seninki şöle olcak diye başka bi resim gösterdi. yani belki bana iyi bişey söylemeye çalıştı ama bunu yaparken başkasını kötülemesi (biraz öle gibi oldu) garip geldi bana.
sonuçta zühtü bey daha profesyonel (çizimde filan eli daha çabuktu) nebil bey de daha sabırlı gibi geldi bana. fiyat açısından bi fark yok gibi.
ben bi de cumartesi serdar öztürkle görüşcem ve sonra da kararımı vercem kızlar. daha fazla kişiyle görüşürsem iyice kafam karıscak gibi görünüyo. eğer resimler bana gelirse yorumlarınızı almak için ekliycem ve tabii başarabilirsem :) şimdilik bu kadar. uzun bir yazı oldu ama hem içimdekileri paylaşmak hem de sizlerin yorumunu almak istedim.
merhaba menderes cumartesı serdar ozturkle gorusmen nasıl gectı son kararın ne oldu merak edıyorum lutfen bılgılendırırmısın ne zaman amelıyat olmayı dusunuyosun bırde tasarım resmını koyarmısın