Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde gidecegim ilk doktor olucak ve aynen senin gibi cok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum.ama cok onemlı bı olay oldugu icin insan hemen karar veremiyo

Haklısın kesinlikle.Ama sanki ne kadar çok araştırsam daha fazla kafam karışır gibi düşündüm.Tasarımına bak ona göre karar ver istersen.

alcin ciktigi zaman mutlaka oncekı halinin fotosunu ve yeni halinin fotosunu koyarsan kendımkıyle daha karsılarım cunku benım ıcın okula gıttıgım zamana kadarkı ıyılesme surecı cok onemlı. insanlar bu konuda cok acımasız olabiliyolar.
Alçı çıkınca da şişlik olacakmış diyorlar.Ama foto koymaya çalışacağım yine de :)

buz takvıyesını kac gun uyguladın? ve morluklar ıcın olan losyonu doktor soyluyo degıl mı? ameliyatı ıcın randevuyu hemen alabildin mı
Buz takviyesini 2-3 gün yaptım bıraktım sonra uğraşamadım.Zaten aşırı da şişmedim.Losyonu ve alman gereken ilaçları ayrıca yaptırman gereken kan tahlillerini ameliyat gününü alınca sana mail atıyorlar.Ben ameliyata girmeden almıştım ilaçlarımı tahlillerimi de aldım gittim.Ameliyat tarihini ne zaman aldım hatırlamıyorum ama hala okul vardı,bitmek üzereydi sanırım.

Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)

Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)

Katılıyorum.Ben daha ağır geçecek diye korktum ameliyatta sonra.Ama çok daha rahat geçiyor.Çok şükür.Sizin şişlikler tamamen indi mi acaba?Bir de normalde benim hiç ağrım kalmadı ama mimik yapınca hafif sızlıyor onlar geçti mi?Bu arada benim 6. günüm.

Katılıyorum.Ben daha ağır geçecek diye korktum ameliyatta sonra.Ama çok daha rahat geçiyor.Çok şükür.Sizin şişlikler tamamen indi mi acaba?Bir de normalde benim hiç ağrım kalmadı ama mimik yapınca hafif sızlıyor onlar geçti mi?Bu arada benim 6. günüm.

Geçmiş olsun umarım yakın zamanda tamamen geçer :) burnumda hafif şişlikler var tabi ki. Onun dışında yanaklarımda sadece benim fark ettiğim kadar az bi şişlik var şu an. Mimiklerden dolayı falan hiç acı olmuyor tamamen geçti :)

ben çarşamba günü ameliyat oluyorum. sizce bayrama kadar düzelme olur mu .s normal bir güne devam edebilir miyim

Geçmiş olsun umarım yakın zamanda tamamen geçer :) burnumda hafif şişlikler var tabi ki. Onun dışında yanaklarımda sadece benim fark ettiğim kadar az bi şişlik var şu an. Mimiklerden dolayı falan hiç acı olmuyor tamamen geçti :)
Evet benim de yanaklarda kaldı biraz.Ama mimik yapınca hafif sızlıyor.Alçı ve dikişlerim duruyor henüz.Sizin istediğiniz gibi oldu mu sonuç? Çok geçmiş olsun bu arada.

Evet benim de yanaklarda kaldı biraz.Ama mimik yapınca hafif sızlıyor.Alçı ve dikişlerim duruyor henüz.Sizin istediğiniz gibi oldu mu sonuç? Çok geçmiş olsun bu arada.

teşekkür ederim :) alçı çıktığında çok rahatlayacaksınız ben burnumu ilk gördüğümde inanamamıştım şişliklere rağmen çok iyi görünüyodu. Bantlarım çıkalı da 3 gün oldu şu an normal dışarı çıkıyorum kimse farkına bile varmıyor

Kişiden kişiye değişiyor olabilir ama kendime bakarak söylersem kesinlikle iyileşir normal hayata dönersiniz, bilmeyenler ameliyat olduğunuzu bile anlamaz

randevuya gittiğimde zühtü bey bana kolay bir burun dedi kemik var ve ucundan hafif kaldırılacak törpüleme işlemi olur dedi içimi rahatlattı bayrama 15 16 gün kalmış olur umarım düzelir :)

randevuya gittiğimde zühtü bey bana kolay bir burun dedi kemik var ve ucundan hafif kaldırılacak törpüleme işlemi olur dedi içimi rahatlattı bayrama 15 16 gün kalmış olur umarım düzelir :)

benimkiyle çok benzermiş aynı işlemler yapıldı bana da. kolay olacağını söylediyse öyle olur rahat olabilirsiniz :)

benimkiyle çok benzermiş aynı işlemler yapıldı bana da. kolay olacağını söylediyse öyle olur rahat olabilirsiniz :)

peki sizi bunaltmak istemiyorum :)) son birşeyler sorucam. sigara kullanıyor musunuz çok şişlik morluk oldu mu alçı ve bant ne kadar süre sonra çıktı :) çok teşekkür ediyorum şimdiden

teşekkür ederim :) alçı çıktığında çok rahatlayacaksınız ben burnumu ilk gördüğümde inanamamıştım şişliklere rağmen çok iyi görünüyodu. Bantlarım çıkalı da 3 gün oldu şu an normal dışarı çıkıyorum kimse farkına bile varmıyor

Alçıdan ziyade sanki dikişler çıkınca rahatlarım gibi geliyor.Sizin adınıza çok sevindim.Umarım ben de alçım çıkınca memnun olurum.

Back
X