Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)

geçmiş olsun canım. burda herkese yardım etmek isteyen bilgi veren ve resim yükleyen herkese teşekkürler. benim merak ettiğim şey, tasarımı yaptıktan sonra zühtü bey seni bir daha ameliyatta mı gördü. sonuçta arada uzun bir zaman oluyor. yoksa 2. kez gidip kesinleştirdin mi isteklerini?

Herkese iyi geceler hanımlar.Sorusu olan varsa çekinmeden bildiğim,tecrübe ettiğim kadar cevaplar,yardımcı olurum.Çekinmeyin.Öpüldünüz.:79:

canım peki bir şey daha sorucam :$ benim bünyem çok hassas :( iyileşme sürecini bu geciktirir değil mi ?

Hmm benim bünyem çok hassas değildir.Ne desem yalan olacak.Hiç bir fikrim yok.Ama düzenli ilaçlarını kullanıp buz press yaparsan zaten çok da geç iyileşmez diye düşünüyorum.Öyle aşırı geç iyileşen duymadım yani hiç.Kusura bakma pek yardımcı olamadım ama.

Hmm benim bünyem çok hassas değildir.Ne desem yalan olacak.Hiç bir fikrim yok.Ama düzenli ilaçlarını kullanıp buz press yaparsan zaten çok da geç iyileşmez diye düşünüyorum.Öyle aşırı geç iyileşen duymadım yani hiç.Kusura bakma pek yardımcı olamadım ama.

çok canım fazlasıyla yardımcı olsun teşekkür ediyorum sana :)

geçmiş olsun canım. burda herkese yardım etmek isteyen bilgi veren ve resim yükleyen herkese teşekkürler. benim merak ettiğim şey, tasarımı yaptıktan sonra zühtü bey seni bir daha ameliyatta mı gördü. sonuçta arada uzun bir zaman oluyor. yoksa 2. kez gidip kesinleştirdin mi isteklerini?

ameliyattan 1 ya da 2 gün önce tekrar görüşme ayarlıyolar hastaların akıllarındaki soruları sorabilmeleri rahatlamaları için böyle yapıyolarmış :) daha fazla açıdan fotoğraf çekip daha fazla inceliyor 2. görüşmede

Bana sormamışsın ama cevap vereyim.:3: Tasarımdan sonra karar vermeye eve gidiyorsun.Karar verdikten sonra arayıp ameliyat günü belirliyorsun.Ameliyata 1 hafta kala filan kan tahlillerini yaptırıyorsun.Ameliyattan önce Zühtü Hoca seni görüşmeye çağırıyor.Kan tahlillerinin sonuçlarına bakıyor.Ameliyata engel bir durum var mı sonuçlarda diye kontrol ediyor.Sana kaçta hastahanede olman gerektiğini söylüyor.Sonra da büyük gün. =)

ameliyattan 1 ya da 2 gün önce tekrar görüşme ayarlıyolar hastaların akıllarındaki soruları sorabilmeleri rahatlamaları için böyle yapıyolarmış :) daha fazla açıdan fotoğraf çekip daha fazla inceliyor 2. görüşmede

çok teşekkür ederim verdiğin cevap için canım. ben de bunu çok merak ediyordum :)

ankaraya 2 gün önce geldim ve dün randevuya gittim umarım canım çok teşekkür ederim . iyileşmesinin hızlı olması gerekiyor sonucu iyi olsun da artık yapacak bir şey yok :)

ben eminimki cok hizli olcak.kiz kardesimin burnu gercekten cok hasarli bi burundu.oyle mucizevi bisey olduki hala zuhtu beye dua ediyo.bi haftada hicbiseyi kalmadi.3 gun sonraydi sanirim ilk kontrolu ne morluk kalmisti ne baska bisey.gonlunu ferah tut eminimki cok guzel olucak sonuc zuhtu beye guveniyorum ben...

kızlar bende pazartesı gunune randevu aldım salı gunu amelıyat olcam ınsallah cok heyecanlıyım burnum yuzume göre buyuk zühtü beyden daha mınık bır burun yapmasını ıstıycem bakalım cok merak edıyorum tasarımını

Evet canım genel anestezi.Sen bebekler gibi uyurken bir de bakmışsın ki bitmiş. =)

kizkardesimin ameliyatinda genel anestezi uygulamamisti.biz lokal anestezi uyguluyoruz demisti zuhtu bey.istedigimiz zaman seni uyandirip tekrar uyutabiliriz gerekirse diye soylemisti.bikac yorumda gorunce de dikkatimi cekti.bastan sona butun konuyu okudumda bu arada :) ameliyattan ciktiginda uyanikti hatta ameliyatin nerdeyse buyuk bi bolumunu hatirliyordu ve cok aci cekmisti ameliyat sirasinda.alci koyulma islemlerini ameliyat sonrasindaki cogu konusmayi duymus.zuhtu beye soylediginde sasirmisti sen gercekten duydunmu diye.ameliyattan ciktiginda annem birdaha ameliyat olurmusun deyince hayatta olmam birdaha cok agridi dedi hatta ilk yarim saatte agrisi vardi sonra agri kesiciler falan hicbiseyi kalmadi tabi ama duyunca bende korkmustum ne yalan soyleyim.ameliyat olcagim zaman bende genel anestezi istiycem.kisa sureli bi ameliyatta deildi kardesiminki nerdeyse 4 saat surdu niye oyle yaptilar anlamadim simdi.gerci sonuc olarak cok guzel oldu burun ve o acilar gecip gitti ama ben yinede lokal olmam :)

kızlar bende pazartesı gunune randevu aldım salı gunu amelıyat olcam ınsallah cok heyecanlıyım burnum yuzume göre buyuk zühtü beyden daha mınık bır burun yapmasını ıstıycem bakalım cok merak edıyorum tasarımını

canim sana en yakisacak en guzel burnu yapacaktir ben eminim.simdiden gecmis olsun.resimlerini koyarsan ve eklersen beni gorebilmis olurum...

Back
X