hersey icin saol simdi bile biraz daha rahatladım :) umarım alcın cıkınca hersey ıstedıgın gıbı olur
Sağol cnm umarım güzel olur.Sen de cesaret alır yaptırırsın.Herşey gönlünce olur umarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey icin saol simdi bile biraz daha rahatladım :) umarım alcın cıkınca hersey ıstedıgın gıbı olur
Arkadaşlar iyi geceler 24 temmuz a ameliyatım gerçekleşiyor. heyecanlıyım içimde herhangi bir tereddütte yok. umarım her şey istediğimiz olur. ..
Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)
inşallah çok iyi olur. sonuçlardan bizleri de haberdar etmeyi unutma :)
Herkese iyi geceler hanımlar.Sorusu olan varsa çekinmeden bildiğim,tecrübe ettiğim kadar cevaplar,yardımcı olurum.Çekinmeyin.Öpüldünüz.:79:
canım peki bir şey daha sorucam :$ benim bünyem çok hassasiyileşme sürecini bu geciktirir değil mi ?
Hmm benim bünyem çok hassas değildir.Ne desem yalan olacak.Hiç bir fikrim yok.Ama düzenli ilaçlarını kullanıp buz press yaparsan zaten çok da geç iyileşmez diye düşünüyorum.Öyle aşırı geç iyileşen duymadım yani hiç.Kusura bakma pek yardımcı olamadım ama.
çok canım fazlasıyla yardımcı olsun teşekkür ediyorum sana :)
geçmiş olsun canım. burda herkese yardım etmek isteyen bilgi veren ve resim yükleyen herkese teşekkürler. benim merak ettiğim şey, tasarımı yaptıktan sonra zühtü bey seni bir daha ameliyatta mı gördü. sonuçta arada uzun bir zaman oluyor. yoksa 2. kez gidip kesinleştirdin mi isteklerini?
geçmiş olsun canım. burda herkese yardım etmek isteyen bilgi veren ve resim yükleyen herkese teşekkürler. benim merak ettiğim şey, tasarımı yaptıktan sonra zühtü bey seni bir daha ameliyatta mı gördü. sonuçta arada uzun bir zaman oluyor. yoksa 2. kez gidip kesinleştirdin mi isteklerini?
ne güzel yazmışımfazlasıyla yardımcı oldun teşekkür ediyorum çok çok :))
ameliyattan 1 ya da 2 gün önce tekrar görüşme ayarlıyolar hastaların akıllarındaki soruları sorabilmeleri rahatlamaları için böyle yapıyolarmış :) daha fazla açıdan fotoğraf çekip daha fazla inceliyor 2. görüşmede
ankaraya 2 gün önce geldim ve dün randevuya gittim umarım canım çok teşekkür ederim . iyileşmesinin hızlı olması gerekiyor sonucu iyi olsun da artık yapacak bir şey yok :)
Herkese iyi geceler hanımlar.Sorusu olan varsa çekinmeden bildiğim,tecrübe ettiğim kadar cevaplar,yardımcı olurum.Çekinmeyin.Öpüldünüz.:79:
genel anesteziyle mi oldun ameliyatini
kızlar bende pazartesı gunune randevu aldım salı gunu amelıyat olcam ınsallah cok heyecanlıyım burnum yuzume göre buyuk zühtü beyden daha mınık bır burun yapmasını ıstıycem bakalım cok merak edıyorum tasarımını
Evet canım genel anestezi.Sen bebekler gibi uyurken bir de bakmışsın ki bitmiş. =)
kızlar bende pazartesı gunune randevu aldım salı gunu amelıyat olcam ınsallah cok heyecanlıyım burnum yuzume göre buyuk zühtü beyden daha mınık bır burun yapmasını ıstıycem bakalım cok merak edıyorum tasarımını