Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benm ilk 3 gün çok az şişlik vardı ama şükürler olsun morluk hiç olmadı cnm alçı çıktıktan sonra küçück bişi sadece.. 9. günü burun resmlerimi profilime ekledm bakabilrsn
Ameliyattan sonra buz tedavisi çook önemli kızlar Eşime binlerce kez tşkkkkk Allah razı olsun ondan gece gündüz 2 gün buz tedavisi uyguladk oyüzden ilk 4. günü zühtü hocama kontrole gittiğimde herkes çok şaşırdı çünkü şişlik çook az morlukta hiç yoktu..

resimlerinize bakmak istiyorum. beni eklermisiniz. çok geçmiş olsun tesekkürler.

benim çok geç geçti canım morluk giderici krem yoktu. 3 hafta sonra geçtii göz kapağımın üstündeki en son. ama diğer olan arkadaşlar birkaç günde iyi oldu. bir de benim tenim hassas iyileşmek bilmiyor. sen bol bol foruma yaz :)

resimlerinize bakmak istiyorum. beni eklermisiniz. çok geçmiş olsun tesekkürler.

canım dr a güven sen çok karştrma ben çok bişi demedım yakışanı yaptı sende ona bırak muduremın burnu fındık ve kavısı harıka keza mınımousse yerım onların mınık burnuşlarını sen foto koy bakalım yorum yapalım sana herşey çok güzel olacak inşallah canım

tatlım beni kabul edersen seninde burnuna bakmak istiyorum :) özel msj atamıyorum daha. o yüzden alıntı ile yazayımda gör beni sesimi duy istedim :))

o güzeelliği biliyorum evet:))) çok da güzel bi kız maşallah,,, başarılarını izleriz artık:)

inşallah çok güzel olmustur canım. önemli olan pişman olmaman. Resimleri bekliyoruz. Bu arada ameliyat ve sonrası nasıldı? Korkulan gibi mi rahat mı geçti?
Ben de biraz önce bir arkadasıma bahsettim ameliyat tarihi aldığımdan. Nerdeyse vazgeçirdi ya beni. Arkadaşlar ameliyat olanların çoğunun burnu sağa yada sola mı kayıyor var mı böle bisey? Moralim bozuldu ya :(

inşallah çok güzel olmustur canım. önemli olan pişman olmaman. Resimleri bekliyoruz. Bu arada ameliyat ve sonrası nasıldı? Korkulan gibi mi rahat mı geçti?
Ben de biraz önce bir arkadasıma bahsettim ameliyat tarihi aldığımdan. Nerdeyse vazgeçirdi ya beni. Arkadaşlar ameliyat olanların çoğunun burnu sağa yada sola mı kayıyor var mı böle bisey? Moralim bozuldu ya :(

off inşallah güzel bi burunla karşılaşırım cts, yoksa kahrımdan naparım:( sbh hastaneye gittik yatış yaptık, sonra hemşire geldi, en can alıcı hamleyi yaparak damar yolu açtı(bu olaydan gerçekten çok korkuyorum:() 1 saat sonra sedye geldi, mavi önlüğü giydim, saçımı boneledik ama pır pır kelebeğim:) sedyeye yattım, hemşire damar yolundan bişey yaptı ya yemin ederim 3 damla bşydi anında içim geçti:) ayılır gibi olduğumda ameliyathanedeydim:) anestezi uzmanı başımdaydı, sayıyoruz dedi, 1 dedi, 2 yi duymadım bile:) sonra odada açtım gözümü, hissettiğim tek şey çişimdi sölemesi ayıp:) 7 gibi eve gittik, hiçbişeyim yoktu aslında:) bumuymuş ya keske daha önce olsaydım fln diyodum anneme:) geceden şişmye başladım,krem sürüyoruz üstüne buz, 1 saat snra başka krem üstüne buz,şiştim şiştim şiştim, 3. gün gözümü açamıyodum şişlikten:(((( 4. gün yavaş yavaş inmeye başladı bgn 6. günüm yüzümdeki şişlik minimum:) hiç morluğum olmadı Allahtan. sonuç güzel olacaksa deger:) gercekten istiyosan sakın vazgeçme:)) o yamukluk da şişlerden oluyomuşş, korkma geçici yaniii:)

kuzum ya şimdi zühtü beyin ordan aradılar duygu hanım dıye biriyle konustum. araştırma içerisindeyim seninde fotonu görmek istiyorum beni kabul etde bakim nütfeeeen :))

Back
X