- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
zühtü demirin tasarladığı burnu ve kendi burnumun resmini yükledim, yorumlarınızı bekliyorum güzellerr:))
arkadas olarak eklermısın canım bakabılırmıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zühtü demirin tasarladığı burnu ve kendi burnumun resmini yükledim, yorumlarınızı bekliyorum güzellerr:))
arkadas olarak eklermısın canım bakabılırmıyım
Benm ilk 3 gün çok az şişlik vardı ama şükürler olsun morluk hiç olmadı cnm alçı çıktıktan sonra küçück bişi sadece.. 9. günü burun resmlerimi profilime ekledm bakabilrsn
Ameliyattan sonra buz tedavisi çook önemli kızlar Eşime binlerce kez tşkkkkk Allah razı olsun ondan gece gündüz 2 gün buz tedavisi uyguladk oyüzden ilk 4. günü zühtü hocama kontrole gittiğimde herkes çok şaşırdı çünkü şişlik çook az morlukta hiç yoktu..
benim çok geç geçti canım morluk giderici krem yoktu. 3 hafta sonra geçtii göz kapağımın üstündeki en son. ama diğer olan arkadaşlar birkaç günde iyi oldu. bir de benim tenim hassas iyileşmek bilmiyor. sen bol bol foruma yaz :)
mesela benımkı çok erken geçti :) 1 haftaya kalmadı :)
canım dr a güven sen çok karştrma ben çok bişi demedım yakışanı yaptı sende ona bırak muduremın burnu fındık ve kavısı harıka keza mınımousse yerım onların mınık burnuşlarını sen foto koy bakalım yorum yapalım sana herşey çok güzel olacak inşallah canım
Bu doktora ameliyat olan bir üye vardı forumda kız ünlü olmuşFox dizisinde
kimmiş ki o bi burnuna bakıyımmm:)))![]()
Bu doktora ameliyat olan bir üye vardı forumda kız ünlü olmuşFox dizisinde
kızlaarrr cts alçım çıkıcakkkk evde saatlerbile geçmiyo, nasıl zmn geçicek cts ya kdr bilmiyorumm:)))
evet arkadaşımm tebrıkler çok dıkkatlısın dünya tatlısı mınımousse'um o can o cann :)
Mickeymouse diye bir şeydi üyenin adı. Deniz yıldızı diZisinin yeni sezon fragmanına bak o bence![]()
evet arkadaşımm tebrıkler çok dıkkatlısın dünya tatlısı mınımousse'um o can o cann :)
ekledim tanemm:)
o güzeelliği biliyorum evet:))) çok da güzel bi kız maşallah,,, başarılarını izleriz artık:)
inşallah çok güzel olmustur canım. önemli olan pişman olmaman. Resimleri bekliyoruz. Bu arada ameliyat ve sonrası nasıldı? Korkulan gibi mi rahat mı geçti?
Ben de biraz önce bir arkadasıma bahsettim ameliyat tarihi aldığımdan. Nerdeyse vazgeçirdi ya beni. Arkadaşlar ameliyat olanların çoğunun burnu sağa yada sola mı kayıyor var mı böle bisey? Moralim bozuldu ya![]()
kızlaaarr.. zühtü demir burun estetiğini genel anestezi mi local anesteziyle mi yapıyor? bilgi verirseniz sevinirim..