Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zühtü bey, aldı alçımıııı,,, bantlı şimdi burnum:)) deli gibi şiş bi de ama ben bu haliyle bile iyi ki olmuşum diyorum:)
kızlaaarr.. zühtü demir burun estetiğini genel anestezi mi local anesteziyle mi yapıyor? bilgi verirseniz sevinirim..
zühtü bey, aldı alçımıııı,,, bantlı şimdi burnum:)) deli gibi şiş bi de ama ben bu haliyle bile iyi ki olmuşum diyorum:)
kızlarrrrr ameliyat olan fıstıklara cok gecmiş olsun..ne zamandır girip yazamadım cok fena hastalandım nasıl bir grip olduysam ölüyodum halende gecmedi.sayfama bi bakayım dedim..nasılsınızzz nasıl gidiyor hayat
kuzum ya şimdi zühtü beyin ordan aradılar duygu hanım dıye biriyle konustum. araştırma içerisindeyim seninde fotonu görmek istiyorum beni kabul etde bakim nütfeeeen :))
çok sağol canım çok şükür
ben yarını bekliyorum şahsen
mumya sargılarım çıkacak inşaallah:d
Bende cuma gunu banyodan sonra kendim cikardim alcimi kaslarimin arasi felaket sis ama genel itibariyle begendim ayni gun gittim bant yapistirdilar yarin da kontrole gidicem. Şu bantlerda bi ciksa:))
canım hoşgeldin sende aramıza cok gecmiş olsun...şişlere takılma zamanla hiç kalmıyor.
senin de ucu top gibi mi değişmiş mi
çok sağol canım çok şükür
ben yarını bekliyorum şahsen
mumya sargılarım çıkacak inşaallah:d
Bende cuma gunu banyodan sonra kendim cikardim alcimi kaslarimin arasi felaket sis ama genel itibariyle begendim ayni gun gittim bant yapistirdilar yarin da kontrole gidicem. Şu bantlerda bi ciksa:))
nekadara ameliyat oldun acaba ?? bende olmak istiyorumda öğrenci olunca, aileden de destek cıkmayınca, ücreti cooook fazla önem kazanyo haliyle...
abella93 özel mesaj hakkımm yok.. Senin sorunun da benle aynı. Mesajının cevabını veriyorum..
Benim burun ucu daraltıldı kemer alındı ve burun ucuna destek kondu. 2 saat civarında sürdü ameliyat.
Bu doktorun burun estetiği konusunda başvuru kitapları var çok deneyimli ve prof kbb ci olması da çok ilgimi çekti. Tabikii araştırdık referanslar aldık. kendisiyle de görüştüm 2 kere çok güven verdi. bir kere boş vaatler vermiyor ve doğallıktan yana. Orada beklerken de insanlarla konuştum. Ameliyat öncesi photoshop yaptı onu hiç beğenmemiştim. sadece nereyi düzelticeğimizi gösteriyorum demişti. Albümlerimde öncen fotom var öncesi için de koyuyorum hemenn :)
zühtü demirin tasarladığı burnu ve kendi burnumun resmini yükledim, yorumlarınızı bekliyorum güzellerr:))
Benim tasarımıma bak seninkiyle aynı gibi =)
benide eklerseniz görmek isterim:)
benide eklermisin fotolarını görmek için teşekkürler...
geçmiş olsun umarım çok güzel olmuşsundur benide eklermisin fotolrın varsa görmek isterim teşekkürler...